Yazma yerinin yanında 4 kareli tablo işareti var oradan yapılıyor
İnşallah canım .Elimden geleni yapıyorum ama biraz hızlı gitse iyi olacak.Sen de bu azim varken yakın zamanda görürsün canım. Bende de senin azmin olsa ahhh ahhh
8 aylik canim. Ama bebegim asiri memeci. Saat basi emziriyorum desem yeridir. Onun icin cok acikiyorum. Gece uyuyor sukur.Senin bebeğin kaç aylık ? Ben geç bile başladım bu işe . İnşallah pes etmem . İlk zamnlar hızlı gidiyor kendi kendine gider kilolar diye önemsemedim
Benimki de 13 aylık . Memeye çok düşkün değil . Ek gıdayı daha çok seviyor .8 aylik canim. Ama bebegim asiri memeci. Saat basi emziriyorum desem yeridir. Onun icin cok acikiyorum. Gece uyuyor sukur.
Spor yapmaya vaktim yok. O yatinca ben de yatiyorum. Zaten simdi kolum alcida.
Canım bence kısır yapıp istediğin kadar yiyebilirsin tabiki 1 tencere değil ama kısır tam diyet yemeği. Yanına da mutlakaayran yap hem çok sağlıklı hem bol proteinliDaha yemek yemedim .Çok acıktım valla ne yesem diye düşünüyorum.Caniniz cekmesin kısır mi yapsam acaba üşeniyorum valla .Şimdi halı yıkadım kaç gündür parti parti halı yıkıyorum.Kuruyolar içeri alıyorum Sonra ıslak olanları adıyorum .Valla yoruldum.
Aynen valla yaptım yedim.Kalori hesabına bile 3 porsiyon girdim .Ben bir tabak yedim yanında çay yaptım.Guzel oldu .Kesinlikle diyet yiyeceği .Biraz kaldı onuda yarına yerim artıkCanım bence kısır yapıp istediğin kadar yiyebilirsin tabiki 1 tencere değil ama kısır tam diyet yemeği. Yanına da mutlakaayran yap hem çok sağlıklı hem bol proteinli
Yürüyüş çok güzel olmuş.Bende bir türlü baslayamadim.Ramazan derken temizlik derken olmadı.Simdi de temizlik yapıyorum.Sabah çok yorgun uyanıyorum.Yapamiyorum.Sonra halı yıkıyorum zaten .Neyse ki temizlikte kalori yakıyor.Sabah kahvaltısı 10:30
1 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği
1 çay bardağı süt
1 omlet
1 dilim peynir
2 taze kayısı
25 gram doğal sucuk ev yapımı
Akşam yemeği 17:30
2 biber dolması (bulgurdan)
5 adet tavuk köftesi
19:30
1 bardak sütlü kahve, 3 fındık
45 dk yürüyüş
Bugün çok susadım, su rahat 3ü bulmuştur
Temizlik de iyi kalori attırıyor amaYürüyüş çok güzel olmuş.Bende bir türlü baslayamadim.Ramazan derken temizlik derken olmadı.Simdi de temizlik yapıyorum.Sabah çok yorgun uyanıyorum.Yapamiyorum.Sonra halı yıkıyorum zaten .Neyse ki temizlikte kalori yakıyor.
İnşallah 66 yi görseydim diye diye hatta 65 gördüm.Simdide 63 u görseydim diyorum.Temizlik de iyi kalori attırıyor ama
Temizlik yapmayi o kadar cok severim ki. Cocuk dogdugundan beri gonlumce yapamadim. Hayatimiz bi daha hic eskisi gibi olmayacak mi?Yürüyüş çok güzel olmuş.Bende bir türlü baslayamadim.Ramazan derken temizlik derken olmadı.Simdi de temizlik yapıyorum.Sabah çok yorgun uyanıyorum.Yapamiyorum.Sonra halı yıkıyorum zaten .Neyse ki temizlikte kalori yakıyor.
Hamilelikte o kadar sağlıklı beslendim ki paketli tek gıda yemedim diyebilirim ama sonra resmen çöplüğe döndüm işin ucu kaçtı on kilo fazlam varİradesiz hiç bir iş olmaz.Ozelliklede zayıflama mutlaka iradeli olmalısın canım ve sonra sabırlı .Bu iş en çok sabır işi .Hem neden kendine iradesizim diyorsun ki .Bence yapman gereken yeme alışkanlığını değiştirmek hepsi bu.İlk zamanlar zor olabilir .Ama sonradan çok alisiyorsun.Ayrica kilo verdikce sen yemek istemiyorsun.Bence yapabilirsin yeter ki iste.
Ben de çok saçma yedim valla karpuz yedim bastırsın diye olmadı gittim çikolata yedim bir deTegli dönemi zor ya . Ben de o dönem tatlı şeyler yiyorum
Evet çocukla zor oluyor.Hep dağılıyor her yer.İste biraz büyüdüklerinde ancak düzeliyor.Ben oğlum küçükken temizlik zamanı eşim oğlumu alırdı dışarda AVM de dolastirirdi.Bende ancak öyle rahat temizlik yapardım.Yoksa hep yerleri silmek istiyordu .Temizlik yapmayi o kadar cok severim ki. Cocuk dogdugundan beri gonlumce yapamadim. Hayatimiz bi daha hic eskisi gibi olmayacak mi?
Göreceksin, hiç merak etmeİnşallah 66 yi görseydim diye diye hatta 65 gördüm.Simdide 63 u görseydim diyorum.
Kızma ama yorumlarından anladığım kadarıyla kendini frenleyemiyorsun.Surekli bir şeyler yemek istiyorsun.Bu çikolata olsun yada başka bir şey .Bence bu şekilde yapmamalisin.Bu şekilde zayiflayamazsin .Kendini mutlaka frenlemek zorundasın .Hiç kimse için değil bunu kendin için yapmalısın.Cikolata yerine elma yiyebilirsin.Yani sen aslında alışkanlıklarından vazgeçmek istemiyorsun.Daha doğrusu çok üzgünüm ama zayıflamak istemiyorsun.Eger zayıflamak isteseydin.Bir kere abur cubur kesinlikle hayır derdin.Bir yandan vücudundan yağı boşaltıp diğer yandan hemen dolduruyorsun.En azından çikolata yemek istiyorsan yada ne bileyim hamburger makarna,börek falan bunları istiyorsan kendine 1 kilo yada 2 kilo verip bu yiycekleri de kendine ödül olarak verebilirsin.Hamilelikte o kadar sağlıklı beslendim ki paketli tek gıda yemedim diyebilirim ama sonra resmen çöplüğe döndüm işin ucu kaçtı on kilo fazlam varistiyorum aalında bir hafta falan uyguluyorum ama sonra ne oluyorsa oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?