Sadece zayiflayalim

Daha yemek yemedim .Çok acıktım valla ne yesem diye düşünüyorum.Caniniz cekmesin kısır mi yapsam acaba üşeniyorum valla .Şimdi halı yıkadım kaç gündür parti parti halı yıkıyorum.Kuruyolar içeri alıyorum Sonra ıslak olanları adıyorum .Valla yoruldum.

Senin bebeğin kaç aylık ? Ben geç bile başladım bu işe . İnşallah pes etmem . İlk zamnlar hızlı gidiyor kendi kendine gider kilolar diye önemsemedim
8 aylik canim. Ama bebegim asiri memeci. Saat basi emziriyorum desem yeridir. Onun icin cok acikiyorum. Gece uyuyor sukur.
Spor yapmaya vaktim yok. O yatinca ben de yatiyorum. Zaten simdi kolum alcida.

8 aylik canim. Ama bebegim asiri memeci. Saat basi emziriyorum desem yeridir. Onun icin cok acikiyorum. Gece uyuyor sukur.
Spor yapmaya vaktim yok. O yatinca ben de yatiyorum. Zaten simdi kolum alcida.
Benimki de 13 aylık . Memeye çok düşkün değil . Ek gıdayı daha çok seviyor .

Canım bence kısır yapıp istediğin kadar yiyebilirsin tabiki 1 tencere değil ama kısır tam diyet yemeği. Yanına da mutlakaayran yap hem çok sağlıklı hem bol proteinli

Canım bence kısır yapıp istediğin kadar yiyebilirsin tabiki 1 tencere değil ama kısır tam diyet yemeği. Yanına da mutlakaayran yap hem çok sağlıklı hem bol proteinli
Aynen valla yaptım yedim.Kalori hesabına bile 3 porsiyon girdim .Ben bir tabak yedim yanında çay yaptım.Guzel oldu .Kesinlikle diyet yiyeceği .Biraz kaldı onuda yarına yerim artık Birde acaip tok tutuyor.Yarina kadar bir şey yemem daha .Mısırdan sonra tok ve giyinik tartildim.65.8 geldim.

Az önce instagramda bi sayfa buldum . Karın çalıştım . Önce ısınma hareketi sonra karın sonra soğuma hateketi yaptım . Her gün kızım uyurken çok zorlamicak bi şekilde yapmaya devam edicem

Ben bugün sabahtan bu yana toplam 742 kalori almışım.Belki daha azdır.Cunku bazen yanlış olmasın diye fazladan giriyorum.Akşamda yoğurt yerim .900 kalori ile kapatmış olurum bu günü.

Sabah kahvaltısı 10:30
1 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği
1 çay bardağı süt
1 omlet
1 dilim peynir
2 taze kayısı
25 gram doğal sucuk ev yapımı

Akşam yemeği 17:30
2 biber dolması (bulgurdan)
5 adet tavuk köftesi

19:30
1 bardak sütlü kahve, 3 fındık
45 dk yürüyüş
Bugün çok susadım, su rahat 3ü bulmuştur

Yürüyüş çok güzel olmuş.Bende bir türlü baslayamadim.Ramazan derken temizlik derken olmadı.Simdi de temizlik yapıyorum.Sabah çok yorgun uyanıyorum.Yapamiyorum.Sonra halı yıkıyorum zaten .Neyse ki temizlikte kalori yakıyor.

Temizlik yapmayi o kadar cok severim ki. Cocuk dogdugundan beri gonlumce yapamadim. Hayatimiz bi daha hic eskisi gibi olmayacak mi?

Hamilelikte o kadar sağlıklı beslendim ki paketli tek gıda yemedim diyebilirim ama sonra resmen çöplüğe döndüm işin ucu kaçtı on kilo fazlam var istiyorum aalında bir hafta falan uyguluyorum ama sonra ne oluyorsa oluyor

Temizlik yapmayi o kadar cok severim ki. Cocuk dogdugundan beri gonlumce yapamadim. Hayatimiz bi daha hic eskisi gibi olmayacak mi?
Evet çocukla zor oluyor.Hep dağılıyor her yer.İste biraz büyüdüklerinde ancak düzeliyor.Ben oğlum küçükken temizlik zamanı eşim oğlumu alırdı dışarda AVM de dolastirirdi.Bende ancak öyle rahat temizlik yapardım.Yoksa hep yerleri silmek istiyordu .

Kızma ama yorumlarından anladığım kadarıyla kendini frenleyemiyorsun.Surekli bir şeyler yemek istiyorsun.Bu çikolata olsun yada başka bir şey .Bence bu şekilde yapmamalisin.Bu şekilde zayiflayamazsin .Kendini mutlaka frenlemek zorundasın .Hiç kimse için değil bunu kendin için yapmalısın.Cikolata yerine elma yiyebilirsin.Yani sen aslında alışkanlıklarından vazgeçmek istemiyorsun.Daha doğrusu çok üzgünüm ama zayıflamak istemiyorsun.Eger zayıflamak isteseydin.Bir kere abur cubur kesinlikle hayır derdin.Bir yandan vücudundan yağı boşaltıp diğer yandan hemen dolduruyorsun.En azından çikolata yemek istiyorsan yada ne bileyim hamburger makarna,börek falan bunları istiyorsan kendine 1 kilo yada 2 kilo verip bu yiycekleri de kendine ödül olarak verebilirsin.

Regli döneminde tatlı isteğinizi çok basit bastirabilirsiniz.Mesela bir kaşık bal yiyebilirsiniz,yada bir meyve tabağı yapıp üzerine bal döküp yiyebilirsini.Tarcinli süt icebilirsiniz,Kendinize sadece regli dönemi için diyet kola alıp sadece bu dönemde icebilirsiniz.Yapmayin kızlar bu işi ciddiye alın lütfen .Regli dönemi daha hızlı çalışan metabolizmayı avantaja cevirebilirsiniz.

İnanın çikolatayı kaç ay önce yediğimi bile hatırlamıyorum.Bende regli başlangıç ve bitişi kadar inanılmaz açlık ve tatlı isteği çekiyorum.Ama kesinlikle çikolata yada hamur işleri tuketmiyorum.Zaten yediklerimi kacamaklarimi dahi buraya yazıyorum.Hic olmadı kendinize komposto yapın kayısı ,vişne,kuru üzüm,çok az şeker .İnanın kompostonun kalorisi çok daha küçük .Benim dolabında var canım çok tatlı istediği zaman ki regli dönemi çıkarıp bir kase yiyorum.Yada meyveli yoğurt yiyin.Yani aslında seçenek çok ama regliye bahane buluyoruz.Bu şekilde zayıflamak çok zor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…