Kesinlikle canım bayramda baklava bile yemedimValla kızlar sizi bilmem .Ama ben bu zayıflama olayını ciddiye aldım ve dikkat ediyorum.Bunu zaten diyet olarak düşünmüyorum.Yeme düzeni ve bu düzene alıştım.Sizin de bu işi ciddiye almanızı çok içten tavsiye ediyorum.Cunku kilo bence bir hastalık.Bu hastalığı ömür boyu çekmek zorunda değiliz.
Yok kızmıyorum kesinlikle doğruKızma ama yorumlarından anladığım kadarıyla kendini frenleyemiyorsun.Surekli bir şeyler yemek istiyorsun.Bu çikolata olsun yada başka bir şey .Bence bu şekilde yapmamalisin.Bu şekilde zayiflayamazsin .Kendini mutlaka frenlemek zorundasın .Hiç kimse için değil bunu kendin için yapmalısın.Cikolata yerine elma yiyebilirsin.Yani sen aslında alışkanlıklarından vazgeçmek istemiyorsun.Daha doğrusu çok üzgünüm ama zayıflamak istemiyorsun.Eger zayıflamak isteseydin.Bir kere abur cubur kesinlikle hayır derdin.Bir yandan vücudundan yağı boşaltıp diğer yandan hemen dolduruyorsun.En azından çikolata yemek istiyorsan yada ne bileyim hamburger makarna,börek falan bunları istiyorsan kendine 1 kilo yada 2 kilo verip bu yiycekleri de kendine ödül olarak verebilirsin.
Ben yedim ama az da olsa ama bitti.Baklava artık o günde kaldı .Artık daha çok dikkat var.Kesinlikle canım bayramda baklava bile yemedim
Ben çalıştığım zamanlar ki hiç bu kadar kilolu olmadım.Hayatimda ilk defa 60 kiloyu geçtim .59 kilo olunca hemen kendimi korumaya alırdım.İsyerine evden yemek hazırlar götürürdüm.Sen de o şekilde yapabilirsin.Biraz gayret gostermelisin.Aksamdan yemek yap hazırla mesela poşetini sabah koyup götürürsün.Hem zayiflarsin hem daha sağlıklı beslenirsin.Bir tabak taze fasulye,bezelye,kabak,patlıcan yemeyi,yada hazır diyet dardanel Tom balığı alabilirsin.Mesela bu şekilde bir hafta beslenmeyi dene gör bak abur cubur bile yeltennezsin.Bir paket süt alıp mısır gevreği ile yiyebilirsin.Bir sürü alternatif var.Kendini öyle karbonhidratlara doldurma.Kepek ekmeğine domates peynir koyabilirsin.Ne bileyim hazır çorba bardakta icebilirsin.Yok kızmıyorum kesinlikle doğru
Benim sorunum abur cubur zaten kahvaltı hariç ekmek yemiyorum diğer öğünlerde de çok yemiyorum ama mesela tatlı çok tüketiyorum ve geç saatte yoksa hamburger cips falan da yemem bir de ben karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum mesela çalıştığım için kantinden alıyorum orası genelde fastfood tarzı tost gözleme falan ee onu yiyorum akşam da makarna falan olunca tabii ki kilo oluyor bana
Yemeyeceğim dedikçe daha çok yiyiorum nedense
Zaten yemeyeceğim yok.Sadece az yemek var.Ben mesela bugün sabah bir kase yoğurt kürü,bir Nescafe şekersiz ikisi bir arada,yarım paket goong,bir tabak kısır onuda saat 3.30 da yedim.Ondan sonra ağzıma çay ,su ,türk kahvesi haricinde hiç bir şey koymadım.Yok kızmıyorum kesinlikle doğru
Benim sorunum abur cubur zaten kahvaltı hariç ekmek yemiyorum diğer öğünlerde de çok yemiyorum ama mesela tatlı çok tüketiyorum ve geç saatte yoksa hamburger cips falan da yemem bir de ben karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum mesela çalıştığım için kantinden alıyorum orası genelde fastfood tarzı tost gözleme falan ee onu yiyorum akşam da makarna falan olunca tabii ki kilo oluyor bana
Yemeyeceğim dedikçe daha çok yiyiorum nedense
aynen öyleBen yedim ama az da olsa ama bitti.Baklava artık o günde kaldı .Artık daha çok dikkat var.
70 kiloyum hatta 71 olabilirim çok gereksiz yediğim zamanlar var sanırım akşam yemeğini de geç yiyorum ben de hiçbir zaman fazla kilolu olmadım aslında hep boyuma göre normaldi kilom ama bınlar Doğum yani emzirme kilosu çocuğa mama vermeyeyim diye ne okuduysam ne duyduysam yedim onlar da süt yerine kilo yaptıBen çalıştığım zamanlar ki hiç bu kadar kilolu olmadım.Hayatimda ilk defa 60 kiloyu geçtim .59 kilo olunca hemen kendimi korumaya alırdım.İsyerine evden yemek hazırlar götürürdüm.Sen de o şekilde yapabilirsin.Biraz gayret gostermelisin.Aksamdan yemek yap hazırla mesela poşetini sabah koyup götürürsün.Hem zayiflarsin hem daha sağlıklı beslenirsin.Bir tabak taze fasulye,bezelye,kabak,patlıcan yemeyi,yada hazır diyet dardanel Tom balığı alabilirsin.Mesela bu şekilde bir hafta beslenmeyi dene gör bak abur cubur bile yeltennezsin.Bir paket süt alıp mısır gevreği ile yiyebilirsin.Bir sürü alternatif var.Kendini öyle karbonhidratlara doldurma.Kepek ekmeğine domates peynir koyabilirsin.Ne bileyim hazır çorba bardakta icebilirsin.
Ben de artık kahvaltı ve öğleyi birleştirsem mi diyorum evet sağlıksız diyorlar ama en azından öğün sayısı düşüyor ve daha az yeniyorZaten yemeyeceğim yok.Sadece az yemek var.Ben mesela bugün sabah bir kase yoğurt kürü,bir Nescafe şekersiz ikisi bir arada,yarım paket goong,bir tabak kısır onuda saat 3.30 da yedim.Ondan sonra ağzıma çay ,su ,türk kahvesi haricinde hiç bir şey koymadım.
Evet canim faxla oldu ve devam etti gercekten evde olmayinca cok zor yememek. Cok şükür adet oldum biraz azaldi istahim ama kesin başa dönmuşümdür 70 ten asagi gelirsem gobek aticam:))bir kac gune dönüyorum insallah sıkı bir diyet beni bekliyor.Evet baya bir kacirmissin.Yedi baklava çok fazla olmuş.Ben bugünden itibaren başladım dikkat etmeye.Son 6 kilo çok zorluycak gibi benide,bunaldım valla 4 kilo falan fazlamiz olsaydı şimdiye çoktan gitmişti.Aylardir tabi kacamaklarda var ama yinede az gitti benimde ya 74 den 66 8 kilo verdim ama yetmiyor işte offf offf su 6 kiloda bir gitse valla rahat edicem.Hic mi yemiyelim yani anlamadım artık.İnsaniz işte canımız çekiyor,bazen tutamıyorum kendimizi.Artik sinirden moral bozukluğundan yiyesim gelmiyor.O değil verdiğini alırım diye korkuyorum.Bakalim pazartesi günü 66 dan inerim belki.Ugrasicaz artık ne yapalım.
Bence kahvaltı yapabilirsin.Oglen yiyebilirsin .Ama işte akşam kesinlikle yememelisin.Yada bir kase çorba,meyve hafif gıdalar.Hele abur cubur unut onları.Sana en büyük kötülük onlardan geliyor.Bir anlık zevk için yazık kendine.Ben de artık kahvaltı ve öğleyi birleştirsem mi diyorum evet sağlıksız diyorlar ama en azından öğün sayısı düşüyor ve daha az yeniyor
Çok iyi dayanmışsın bence
Cok hakliymissin canim bende su an ayni hallerdeyim surekli misafirlik yeme icmeCanim 3000 abarttim tabi ama 2000i geciyordu. Iki hafta esimin memleketinde kaldim. Surekli bi yeme icme fasli. Surekli misafirlik.
Abur cubur yemesem olur aslında evetBence kahvaltı yapabilirsin.Oglen yiyebilirsin .Ama işte akşam kesinlikle yememelisin.Yada bir kase çorba,meyve hafif gıdalar.Hele abur cubur unut onları.Sana en büyük kötülük onlardan geliyor.Bir anlık zevk için yazık kendine.
Günaydın ben baya sağlam kahvaltı yaptım . Az önce kızımı uyuttum . İnstagramdan bulduğum harika bi sayfadan videolara bakarak kol çalıştım . Yapabildiğim kadar da hııt cardio yaptım . Dünde bu saatlerde karın çalışmıştım. Bundan sonra hergün bu saatte bölgesel spor yapıcam . Çünkü yeme konusunda senin kadar iradeli değilim . Belki sporla toparlarımHerkese günaydın.Bu sabah önce su içtim bir bardak sonra şekersiz bir türk kahvesi ve ikisi bir arada şekersiz neskafe içtim.Simdi kendime yarım ekmeten daha az üç kaşar peynir üç dilim salam koydum tost yaptım onu yiycem.Haftaya pazar inşallah tam 63.9 olmak istiyorum.
Bence sinirlenince su için.Kahve ,çay için hiç olmadı sakız çiğneyip gerginliğini atın.Hemen bir şeyler yemeğe basvurmayin.Sonra insan çok kızıyor kendine.Hala sinir devam etmiş oluyor.Gunaydin kizlar. Dun biraz sinirlerim bozuktu. Bi suru cekirdek yedim. Sabah 800 gr fazla ciktim. Simdi saglikli kahvalti yaptim. Daha cekirdegi agzima surmem. O kadar cok yedim ki midem bulandi.
Spor güzel sıkılaştırıcı etkisi var.Ama mutlaka Yemen'e dikkat etmek zorundasın.Yani tartıda ekşi görmek istiyorsan .En az günde 1200 kaloriyi gecmemelisin.Mesela vücut hergun kendi öz hareketleriyle otomatik olarak spor yapıyor .Düşünsene günde kaç defa bacaklar,kollar hareket ediyor.Bence yemeği azaltirsin ve sporla desteklerden çok daha verimli olur.Günaydın ben baya sağlam kahvaltı yaptım . Az önce kızımı uyuttum . İnstagramdan bulduğum harika bi sayfadan videolara bakarak kol çalıştım . Yapabildiğim kadar da hııt cardio yaptım . Dünde bu saatlerde karın çalışmıştım. Bundan sonra hergün bu saatte bölgesel spor yapıcam . Çünkü yeme konusunda senin kadar iradeli değilim . Belki sporla toparlarım
Aynen yememe de dikkat edicem tabi . Benim doğumdan kaynaklı sıkılaşmaya da ihtiyacım var o yüzden spora da ağırlık veriyorum .Spor güzel sıkılaştırıcı etkisi var.Ama mutlaka Yemen'e dikkat etmek zorundasın.Yani tartıda ekşi görmek istiyorsan .En az günde 1200 kaloriyi gecmemelisin.Mesela vücut hergun kendi öz hareketleriyle otomatik olarak spor yapıyor .Düşünsene günde kaç defa bacaklar,kollar hareket ediyor.Bence yemeği azaltirsin ve sporla desteklerden çok daha verimli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?