Sadece zayiflayalim

Birazdan yeşil çayımı icicem.Bugun iki litreye yakın su içtim.Zaten çayları ,kahveleri saymıyorum bile .Sıvı diyeti gibi oldum.

Herkese günaydın kızlar.Simdi küçük bir avuç Goji bery üzümü yedim.Ardindan şekersiz türk kahvesi içtim.Bugun kendimi daha iyi hissediyorum.Tatli ve hamur olayına hiç girmiyorum zaten.Oglum uyanınca biraz kahvaltı yaparım.

Kasım ayında başladığım zayıflama sürecinde 8 ayda 9 kilo vermişim.Duraksamalar,kacamaklar derken ayda 1 kilo ile 1.5 kilo arası gidip gelmiş kilo vermelerim.Olsun binada şükür hiç vermeyen iyidir.Simdi birazdan kahve icicem şekersiz neskafe.

Günaydın kızlar. Ben anladım ki ramazanda 3 kilo verdim zannediyordum. Ama ben 2 kilo vermişim. 57 değil de 58'e düşmüşüm. Şimdi 58'den geri sayım devam edecek nasipse. Bayram dışında kaçamağım olmadı. Dün akşam yemeğine davetliydik. Kola içmedim. Yemeklerden yarım porsiyon yedim. Tatlı yapıp götürmüştüm. İkram edildi sadece tadı kıvamı nasıl olmuş diye iki çatal aldım.eve gelince soda içtim. Ekmek yok hayatımda. Kurban bayramında 55 kiloyu görmek istiyorum.
Geçtiğimiz gün düğün vardı. İstediğim kıyafetin içine girmek mükemmel bir duygu. Kilo biraz fazla olunca kıyafet beni seçiyordu. Şimdi ise ben kıyafeti seçiyorum. Annemin sözüdür.

Olsun yinede 2 kilo vermişsin.Bende 2.5 kilo vermişim.Bayram sabahı 66 yi görmüştüm ama hemen dikkat ettim.Simdi yine 65 im 10 temmuz a kadar hedef belirledik.Sende katılmak istiyirsan yazayım.Bakalim 1 ayda neler olucak .Tablo ilk sayfanın başında.

Yaz canım. Bakalım bende kendimi merak ettim. Neler olacak 1 ayda. 58 kiloyum. Kilo fazlam 3.

Yaz canım. Bakalım bende kendimi merak ettim. Neler olacak 1 ayda. 58 kiloyum. Kilo fazlam 3.
Yazdım canım .Ben bu 1 aylık süreci biraz katı geçirmeyi planlıyorum.Artik zaman daraldi.Biraz hızlı gitsin istiyorum.Artik 5 li rakamları görmek istiyorum.Daha çok heveslenmek istiyorum.Bir an önce 10 temmuzda 62 kiloyu görmek istiyorum

Önümüzdeki hafta regli olurum diye düşünüyorum.Cunku 6 gün falan var.Ama tabi o hafta çok daha dikkat edicem insallah.Reglim bitince tartıda kesin rakamı görürüm.

Merhaba kızlar. Ben cok hastayım iştah diye bişey kalmadı. Bogazım cok acıyor birşey yiyip içemiyorm. İyileşince diyete tam gaz devam insallah. 74 kiloyla devam ediyorum suan bakalım 10 temmuzda bn ne kadar vermiş olacagm

Senide ekliyorum o zaman kaç kilo hedef belirlemek istiyorsun.

Bu arada çok geçmiş olsun canım.Havalara aldanmamak soğuk içecekler ve yiyeceklerden uzak durmak gerek aslında.

Benim gunlugumu kendine zayıflamak için motivasyon olarak her kim okuyorsa.Tek kelime ile şunu demek istiyorum.Kilo vermeye başlamak için asla yarın demesin .Hemen şimdi başlasın .Çünkü gerçek ten zayıflamak insanı kuş gibi özgür yapıyor.Sagliginiz eskisinden daha güzel oluyor.Sakin ola ki asla hızlı kilo vermeyin,asla sok diyetler uyglamayinve asla kilo veremezsin diyenlere inanmayın .Kendinize zaman verin ve bedeninize güvenin .Mutlaka basariyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…