Olsun yinede 2 kilo vermişsin.Bende 2.5 kilo vermişim.Bayram sabahı 66 yi görmüştüm ama hemen dikkat ettim.Simdi yine 65 im 10 temmuz a kadar hedef belirledik.Sende katılmak istiyirsan yazayım.Bakalim 1 ayda neler olucak .Tablo ilk sayfanın başında.Günaydın kızlar. Ben anladım ki ramazanda 3 kilo verdim zannediyordum. Ama ben 2 kilo vermişim. 57 değil de 58'e düşmüşüm. Şimdi 58'den geri sayım devam edecek nasipse. Bayram dışında kaçamağım olmadı. Dün akşam yemeğine davetliydik. Kola içmedim. Yemeklerden yarım porsiyon yedim. Tatlı yapıp götürmüştüm. İkram edildi sadece tadı kıvamı nasıl olmuş diye iki çatal aldım.eve gelince soda içtim. Ekmek yok hayatımda. Kurban bayramında 55 kiloyu görmek istiyorum.
Geçtiğimiz gün düğün vardı. İstediğim kıyafetin içine girmek mükemmel bir duygu. Kilo biraz fazla olunca kıyafet beni seçiyordu. Şimdi ise ben kıyafeti seçiyorum. Annemin sözüdür.
Yaz canım. Bakalım bende kendimi merak ettim. Neler olacak 1 ayda. 58 kiloyum. Kilo fazlam 3.Olsun yinede 2 kilo vermişsin.Bende 2.5 kilo vermişim.Bayram sabahı 66 yi görmüştüm ama hemen dikkat ettim.Simdi yine 65 im 10 temmuz a kadar hedef belirledik.Sende katılmak istiyirsan yazayım.Bakalim 1 ayda neler olucak .Tablo ilk sayfanın başında.
Yazdım canım .Ben bu 1 aylık süreci biraz katı geçirmeyi planlıyorum.Artik zaman daraldi.Biraz hızlı gitsin istiyorum.Artik 5 li rakamları görmek istiyorum.Daha çok heveslenmek istiyorum.Bir an önce 10 temmuzda 62 kiloyu görmek istiyorumYaz canım. Bakalım bende kendimi merak ettim. Neler olacak 1 ayda. 58 kiloyum. Kilo fazlam 3.
Senide ekliyorum o zaman kaç kilo hedef belirlemek istiyorsun.Merhaba kızlar. Ben cok hastayım iştah diye bişey kalmadı. Bogazım cok acıyor birşey yiyip içemiyorm. İyileşince diyete tam gaz devam insallah.74 kiloyla devam ediyorum suan bakalım 10 temmuzda bn ne kadar vermiş olacagm
Bu arada çok geçmiş olsun canım.Havalara aldanmamak soğuk içecekler ve yiyeceklerden uzak durmak gerek aslında.Merhaba kızlar. Ben cok hastayım iştah diye bişey kalmadı. Bogazım cok acıyor birşey yiyip içemiyorm. İyileşince diyete tam gaz devam insallah.74 kiloyla devam ediyorum suan bakalım 10 temmuzda bn ne kadar vermiş olacagm
İyiyim şükür . Mide bulantısından fenalık geldi.. giriyorum çıkıyorum burayaPsikolojik Deliii canım nerelerdesin sen.İyimisin bebek nasıl iyimi.
Anladım canım artık büyümeye başlıyor.Senide zorluyor sanırım.Sakin cok yemek yükleme vücuduna .Dikkatli ol yani.İyiyim şükür . Mide bulantısından fenalık geldi.. giriyorum çıkıyorum buraya
Yiyorum vallahi.. bulantiyi bastırmam lazım... Bakalım dra gidince bakicam.. geçen ay gittiğimde 2kiloya yakın vermiştim..Anladım canım artık büyümeye başlıyor.Senide zorluyor sanırım.Sakin cok yemek yükleme vücuduna .Dikkatli ol yani.
Anladım canım . İnşallah sonuçlar güzel olur.Haberlesiriz yineYiyorum vallahi.. bulantiyi bastırmam lazım... Bakalım dra gidince bakicam.. geçen ay gittiğimde 2kiloya yakın vermiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?