- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Bugün 1100 kalori aldım bendeFazladan girsen bile bir şey olmaz daha iyi az yemeni sağlar
İyi yaptın valla hizlanalim biraz.Aslinda zaman çabuk geçiyor bir bakmışsın 10 temmuz tartı günü gelmişBugün 1100 kalori aldım bende
Ya senle kilomuz hedefimiz sorunlarımız bile aynı arkadaşımİyi yaptın valla hizlanalim biraz.Aslinda zaman çabuk geçiyor bir bakmışsın 10 temmuz tartı günü gelmişBen geçen yıl giydiğim mayomu giydim .Geçen yıl hiç yakistiramiyordum.Bu yıl daha güzel yakıştı .Ama şu basenleri ne yapsak .İnşallah kilo verdikce giderler.Birde zayiflayinca mi oldu bilmiyorum.Selulit gibi oluşumlar var acaba yürüyüş yapsam etkisi olurmu.Zayiflasan bir sorun zayiflamasan bir sorun
Ya senle kilomuz hedefimiz sorunlarımız bile aynı arkadaşımbasen, selülit bende de var. Kilo verincr e gider sanırım sonuçta. Ben şey diye okudum, genelde kilo almaya meyilli olduğumuz bölgedeki kilolar en son gidermiş. Benim üst bacak ve basen meyilli. Sanırım en son kalan 4 5 kg da oradan gidecek
Onu bende okudum.Aynen valla ayniyiz ama benim boyum kısa üstümde kilo yok , göbek yok,alt bacaklar ince bütün sorun diz kapak yukarısı ve bel kemiği aşağısı onları görünce uyuz oluyorum.
AynenFazladan girsen bile bir şey olmaz daha iyi az yemeni sağlar
Hamilelik mi düşünüyosun senOnu bende okudum.Durmadan internette zayıflık ile ilgili şeyler araştırıyorum.Ben sana bir şey diyimmi biz zayıflayalim varya bir daha kilo almaya odumuz patlar Ben şu anda bile diyorum hamilelik zamanimda 4 aydan sonra kalori miktarımi en fazla 1700 yaparım oda protein ağırlıklı olur diye hesaplar yapıyorum.Vericez ya inanıyorum nasıl 6 li rakamları gorduysek 5 li rakamları da gorucez inşallah.Hemde foto atacam.59.5 te
Sakin yeme abur cubur çok güzel gidiyorsun.Ekliyimmi senide tabloya .1 aylık tablo ilk sayfadaAynenbenim kalorilerin böyle az olmasının tek nedeni abur cuburu tamamen kesmem . Yoksa sabah öğle akşam yiyorum . Ara öğünüm yok . Akşam yatmadan da ev yapımı yoğurt yerim yarım kase artık
Evet canım yaşım 38 oğlum 10 yaşına girdi .Anne kardeş istiyorum diyor.Bizde onu kirmiycaz Allah izin verirse düşünüyoruz bir kardeş.Hamilelik mi düşünüyosun sen
Tartım gelmedi ki canm net kilomu bilmiyorum yarın gelir inşallahSakin yeme abur cubur çok güzel gidiyorsun.Ekliyimmi senide tabloya .1 aylık tablo ilk sayfada
Ooo kocaman olmuş oğlun . O günleri de görürüz inşallahEvet canım yaşım 38 oğlum 10 yaşına girdi .Anne kardeş istiyorum diyor.Bizde onu kirmiycaz Allah izin verirse düşünüyoruz bir kardeş.
Aynı benAynen valla ayniyiz ama benim boyum kısa üstümde kilo yok , göbek yok,alt bacaklar ince bütün sorun diz kapak yukarısı ve bel kemiği aşağısı onları görünce uyuz oluyorum.
Sorma yaa benim baya bi patlar hemde. Ay inşallah bende atarım 57de fotoOnu bende okudum.Durmadan internette zayıflık ile ilgili şeyler araştırıyorum.Ben sana bir şey diyimmi biz zayıflayalim varya bir daha kilo almaya odumuz patlar Ben şu anda bile diyorum hamilelik zamanimda 4 aydan sonra kalori miktarımi en fazla 1700 yaparım oda protein ağırlıklı olur diye hesaplar yapıyorum.Vericez ya inanıyorum nasıl 6 li rakamları gorduysek 5 li rakamları da gorucez inşallah.Hemde foto atacam.59.5 te
Oturunca göbek normal ya.Ben göbekten şikayetçi değilim.Aslinda basendende çok şikayetçi değilim ama inşallah sanırım kilo verdikce biraz daha küçülür gibi geliyor bana.Yok yemiycem yemiycem yemiycemAynı benoturunca göbeğin çıkıyor ama dimi normal olarak yoksa sadece benim mi böyle
Sorma yaa benim baya bi patlar hemde. Ay inşallah bende atarım 57de foto
Süper bu şekilde devam et sakin pes etme .Bak bir ay sonra çok güzel kilo vermiş olucaksin.Hatta cuma günleri tartiliyoruz.O gün bile farkedersin.Gerci ben hergun tartiliyorumSabah : 2 haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Yarim domates
4 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
Öğle: bir kase kısır iki bardak ayran
Ara : yarim muz
Akşam: bir tabak musli sütlü ( aksam yemegi gec pişecekti bende bu aksamlik boyle olsun dedim tok tutuyor ici baya zengin )
2bucuk litre su 1 saat yürüyüş + bir saat oglumla sahada top kosma gezma falan )
Yemiyecem bende yemiyecemOturunca göbek normal ya.Ben göbekten şikayetçi değilim.Aslinda basendende çok şikayetçi değilim ama inşallah sanırım kilo verdikce biraz daha küçülür gibi geliyor bana.Yok yemiycem yemiycem yemiycem
Yemiyelim ya yeter artık Aylarca ugrasicagimiza bir ay zorluyalim kendimizi .Yoksa o 5 li rakamları 5 ay sonra gorucem.Yemiyecem bende yemiyecem
Eşin ne zaman gelecek canımDolapta bezelye yemeği var iki gün yere banaSonrada etli taze fasulye yemeği yaparım.Hem sebze hem protein olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?