800 çok az değil mi.böyle az kalori yiyince yüksek yediğin an 1200 1300gibi. Vücut direkt yağ olarak depo edermiş. Aman dikkat etBen az önce 200 gram kadar göz kararı yanikıymalı bezelye yemeği ve dünden kalan küçük bir porsiyon kısır yedim.Bugun toplam 726 kalori aldım.Daha yemek olayım bitti .Akşam 9 gibi yoğurt kurumu yerim.800 kalori gibi günü kapatırım.Yarina Allah kerim.Ama oğluma uzun makarna yaptım.Valla canım çok istedi yemedim.Temmuzda istediğim hedef olursa iki gün boyunca canım ne isterse yiycem.
Aslında inan bana hiç acikmiyorum.Zorla yiyorum.Bir ay böyle biraz düşük beslenicem .Bakalım nasıl olucak.Temmuzda 62 yi görmek istiyorum artık.Belki haftada bir gün kaçamak yaparım o da emin değilim.İyi gidiyor yani.Su anda midem ful dolu .İnce kıyafetlerle tartildim.65.5 geldim.Birde Reglime yaklaşıyorum.Yok ya biraz böyle gideyim vücut şaşırsin biraz.Eger böyle iyi giderse .Ağustosun.5 i gibi falan 59 yada 58 olurum diye tahmin ediyorum.Bakalim artık.800 çok az değil mi.böyle az kalori yiyince yüksek yediğin an 1200 1300gibi. Vücut direkt yağ olarak depo edermiş. Aman dikkat et
Ağustosta bende öyle istiyorum oluruz inşallahAslında inan bana hiç acikmiyorum.Zorla yiyorum.Bir ay böyle biraz düşük beslenicem .Bakalım nasıl olucak.Temmuzda 62 yi görmek istiyorum artık.Belki haftada bir gün kaçamak yaparım o da emin değilim.İyi gidiyor yani.Su anda midem ful dolu .İnce kıyafetlerle tartildim.65.5 geldim.Birde Reglime yaklaşıyorum.Yok ya biraz böyle gideyim vücut şaşırsin biraz.Eger böyle iyi giderse .Ağustosun.5 i gibi falan 59 yada 58 olurum diye tahmin ediyorum.Bakalim artık.
İnşallah valla artık kafayı su kilo takıntısı dan kurtarmak istiyorum.Ağustosta bende öyle istiyorum oluruz inşallah
Asıl mesele korumak aslındaaİnşallah valla artık kafayı su kilo takıntısı dan kurtarmak istiyorum.
Evet o program çok güzel.Ama bence siz 1500 kalori uygulayın.2200 çok yada 1300 civarı daha iyi kilo verirsiniz.Hatta mümkünse 1200 ve kesinlikle akşam yemek yemeyin.Abur cuburdan uzak durun.Merhaba bugün fatsecret uygulamasına baktım da güzelmiş gerçekten. Teşekkür ederim tavsiye için. Benim icin günlük 2200 kalori hesapladı.
Bana da çok geldi ama simdiden 1075 kalori oldu emzirdigim için öğün atlayamam akşam yemeği yemezsen geceyi çok zor geçiririz ama allahtan çok zor kilo veren biri değilim. Inanıyorum güzel sonuçlar alacağımaEvet o program çok güzel.Ama bence siz 1500 kalori uygulayın.2200 çok yada 1300 civarı daha iyi kilo verirsiniz.Hatta mümkünse 1200 ve kesinlikle akşam yemek yemeyin.Abur cuburdan uzak durun.
Evet emzirdigin için.1700 kalori alabilirsin.Aksamlarida hafif gecirebilirsin.Bence hamurlara tatlılara çok fazla yüklenme .İnan bana bende çabuk kilo veriyordum.Dogum öncesi ama doğumdan sonra hiç öyle olmadı.Aylarca uğraştım.Gerci kacamaklarim da oldu yani .Ama yinede yavaş kilo verdim.9 kilo ancak gitti.Bakalim bu ay kaçamak yapmamak için elimden geleni yapicam.İnsallah biraz hızlı kilo veririm.Bana da çok geldi ama simdiden 1075 kalori oldu emzirdigim için öğün atlayamam akşam yemeği yemezsen geceyi çok zor geçiririz ama allahtan çok zor kilo veren biri değilim. Inanıyorum güzel sonuçlar alacağıma
Evet çok sevmeme rağmen hamur işi tatlı çikolataya veda ettim iki gün oldu ama insallah devamını getiricem. Ben hamilelikte degilde emzirme sürecinde 7 kilo almıştım sindi kızım 15 aylık bu yüzden başladım rejime ama tarçınlı süt konusunda emin olamadım gece yağ yakar deniyor ama kaloriside az değilmiş ne yapsam bilemedimEvet emzirdigin için.1700 kalori alabilirsin.Aksamlarida hafif gecirebilirsin.Bence hamurlara tatlılara çok fazla yüklenme .İnan bana bende çabuk kilo veriyordum.Dogum öncesi ama doğumdan sonra hiç öyle olmadı.Aylarca uğraştım.Gerci kacamaklarim da oldu yani .Ama yinede yavaş kilo verdim.9 kilo ancak gitti.Bakalim bu ay kaçamak yapmamak için elimden geleni yapicam.İnsallah biraz hızlı kilo veririm.
Bence yoğurt yiyin .Ben zerdeçal zencefil yoğurt kürü yiyorum.İstersen bir araştır emzirdigin için belki sakıncalı olur.Yada sadece yoğurt yersin.Evet çok sevmeme rağmen hamur işi tatlı çikolataya veda ettim iki gün oldu ama insallah devamını getiricem. Ben hamilelikte degilde emzirme sürecinde 7 kilo almıştım sindi kızım 15 aylık bu yüzden başladım rejime ama tarçınlı süt konusunda emin olamadım gece yağ yakar deniyor ama kaloriside az değilmiş ne yapsam bilemedim
Bence fazla zaten kadınların araştırmalarıma göre günlük kalori alımı 2000 eee nasıl kilo verilicek.En ideal olani kilo vermek için bence 1000 ile 1200 kaloridir.Yinede sen bilirsin tabi.Benim indirdiğim programda günlük alınacak kalori için 1800 diyor fazla mı sizce ?
Bir dilim ekmek 66 kalori 300 gram karışık yeşil salata 51kalori bu şekilde girebilirsin.Emin olamadığım için 200gr yazdım . Onunla birlikte 973 kalorideyim şuan
Fazladan girsen bile bir şey olmaz daha iyi az yemeni sağlarEkmeğimde ekleyince 1038 oldu . Tam dilim değildi ama öyle yazdım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?