- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
En ara öğün yemiyorum . Sadece ana öğünlerim varBenim için diyet demek düzenli beslenme demek açıkçası saatlerim ra öğünlerim belli olunca ben kilo vermeye basliyorum ve tabiki tatliyi kesince zaten emzirdigim icin oyle cok kati bir diyet yapamam ama duzenli beslenme ile baraber kilolarıma veda edicem insallah
İlk sayfadaki ilk mesaja ekle düzenleden canımYaptığım tabloyu sonradan nasıl bulucam tek tek sayfalarını bakicam yoksa
Bugünden başla hemenTemmuz ona mı hedef koyduk . Ben tartı sipariş ettim o gelsin sabah aç karnına tartılıp kilomu yazarım . Ama bir ayda 3 kilo versem süper olur . Temmuz onda tatile gitcem o zaman ne yaparım bilmiyorum
Aslında oraya yeni acsam.İlk sayfadaki ilk mesaja ekle düzenleden canım
Evet arkadaşlar benimle beraber burada birbirimize destek vererek sadece zayıflamak isteyenlerin yanımda olmasını istiyorum.Takim kurmak ,mecburi yazı yazmak vs. KURAL yok .Sadece zayıflamak için birbirimizin fikir alışverişleri var .İsteyen buyursun gelsin .Ben zayıflamak için sadece akşam yemeği yemiyorum.Hamur, tatlı ,makarna,pilav,ekmek bunları yemiyorum.Hergun 1 saat yürüyüş yapıyorum.Sizlerde neler yaptığınızı benimle paylaşabilirsiniz.TAKİM KURALLARİ sevmeyenler buyursun gelsin .Bekliyorum hanımlar.
Duzenleye girdim ama o tabloyu nasıl bulucam ki sadece ön izleme ve dosya ekleme var dosya eklemede resim falan yükle diyor.İlk sayfadaki ilk mesaja ekle düzenleden canım
Sana ne yaptim.Duzenleye girdim ama o tabloyu nasıl bulucam ki sadece ön izleme ve dosya ekleme var dosya eklemede resim falan yükle diyor.
İlk sayfa buraya eklendi onuda nasıl yaptım bilmiyorumDuzenleye girdim ama o tabloyu nasıl bulucam ki sadece ön izleme ve dosya ekleme var dosya eklemede resim falan yükle diyor.
Tabloyu başa alsam bir türlü alamadım.Beni de ekle. Baslangic 70.5 hedef 69.
Komik oldugunu biliyorum ama aylardir 69.9u bir kere gordum. Onu gordukten sonra gerisi gelecek biliyorum.
[/QUOTE] Herşey iyice karisti[QUOTE="Sudem_mmm, post: 58915066, member: 917098"bir türlü tabloyu başa alamadım olmuyor.
Dün başladım ben .Bugünden başla hemenDikkat edersek veririz.
Çok iyi gidiyorsun.Tablo işini diğer günlük sahiplerine soruyorum belki anlatan olur.Dün başladım ben .bi tarçınlı süt içeyim dedim 146 kaloriymiş bilseydim içmezdim 1014 kaloriye tamamladım . Daha da bişey yiyip içmem
Tamam canım sen yarın tartil hedefi belirle senide eklerim.Temmuz ona mı hedef koyduk . Ben tartı sipariş ettim o gelsin sabah aç karnına tartılıp kilomu yazarım . Ama bir ayda 3 kilo versem süper olur . Temmuz onda tatile gitcem o zaman ne yaparım bilmiyorum
Evet arkadaşlar benimle beraber burada birbirimize destek vererek sadece zayıflamak isteyenlerin yanımda olmasını istiyorum.Takim kurmak ,mecburi yazı yazmak vs. KURAL yok .Sadece zayıflamak için birbirimizin fikir alışverişleri var .İsteyen buyursun gelsin .Ben zayıflamak için sadece akşam yemeği yemiyorum.Hamur, tatlı ,makarna,pilav,ekmek bunları yemiyorum.Hergun 1 saat yürüyüş yapıyorum.Sizlerde neler yaptığınızı benimle paylaşabilirsiniz.TAKİM KURALLARİ sevmeyenler buyursun gelsin .Bekliyorum hanımlar.
Yarışçılar Kilo fazlası 10 Haziran 10 Temmuz Kilo kaybi Sudem 3 65 MrsParanoid 3 63 Nisibel 1.5 70.5 Tusen takk 5 94
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?