Sadece zayiflayalim

En ara öğün yemiyorum . Sadece ana öğünlerim var

Temmuz ona mı hedef koyduk . Ben tartı sipariş ettim o gelsin sabah aç karnına tartılıp kilomu yazarım . Ama bir ayda 3 kilo versem süper olur . Temmuz onda tatile gitcem o zaman ne yaparım bilmiyorum
Bugünden başla hemen Dikkat edersek veririz.

İlk sayfadaki ilk mesaja ekle düzenleden canım
Duzenleye girdim ama o tabloyu nasıl bulucam ki sadece ön izleme ve dosya ekleme var dosya eklemede resim falan yükle diyor.

Beni de ekle. Baslangic 70.5 hedef 69.
Komik oldugunu biliyorum ama aylardir 69.9u bir kere gordum. Onu gordukten sonra gerisi gelecek biliyorum.

Duzenleye girdim ama o tabloyu nasıl bulucam ki sadece ön izleme ve dosya ekleme var dosya eklemede resim falan yükle diyor.
Sana ne yaptim.
İlk sayfa buraya eklendi onuda nasıl yaptım bilmiyorum

[QUOTE="Sudem_mmm, post: 58915066, member: 917098"bir türlü tabloyu başa alamadım olmuyor.
[/QUOTE]

Kızlar tablo yapmak için bir kaç kişiye sordum .Kadınlar kulübünede mesaj attım.Cevap verirlerse yapariz güzel olur.Eger yapamasakta herkes 10 temmuzda hedeflediği kiloya gelmek için mutlaka çaba göstermeli.Ben 62 hedefledim.Yani 3 kilo insallah olur.O zamana kadar kaçamak yapmamaya da özen gostericem.

Temmuz ona mı hedef koyduk . Ben tartı sipariş ettim o gelsin sabah aç karnına tartılıp kilomu yazarım . Ama bir ayda 3 kilo versem süper olur . Temmuz onda tatile gitcem o zaman ne yaparım bilmiyorum
Tamam canım sen yarın tartil hedefi belirle senide eklerim.

Tamamdır kızlar tablo işi .Ya o kadar aynı yerden yapmıştım.Olmadi.Sayfayi kapattım açtım öyle oldu

Artık aylık tablomuzda hazır.Ciddi yarışmacılar katılmasını rica ediyorum.Elimizden gelenin fazlasını yapalım.Kacamaklari olabildiğince azaltalim.Saat 7 den sonra mutlaka yemek yemeyelim.Hepimize bol şans.

Valla bu tablo beni daha çok motive etti desem yalan olmaz.10 temmuzu sabırsızlıkla bekliyorum.İnsallah hedefledigimiz kiloya duseriz.

10 temmuzda kaç kilo verdiysek .O kilolar ile tekrardan 10 Ağustos tablosu kurucam.Her ay ulabilecegimiz hedeflerimiz olsun.4 kilonun üzerine çıkmamızı pek tavsiye etmiyorum.Fazlasi kendiliğinden giderse ne ala oh mis valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…