Sadece zayiflayalim

Ben de katı geçirmek istiyorum canım. Regli oldum dün. Şişkinlik var bu regli dönemini iyi değerlendirmem lazım

Kızlar 2 3 kaşık sütlaç yedim. Ama bugün 950 kalori alıcam sadece bide biraz yürürüm bişey olmaz demi
Olmaz canım merak etme sen zaten hedefine çok yaklastin.Cok katı diyet yapmana gerek yok azar azar ye daha güzel.Bende mesela 62 falan olsam bende Kalorimi biraz arttırıp vücudumu sasirticam.Ama şimdi temmuza kadar en fazla 900 kalori alicam.

Ben de katı geçirmek istiyorum canım. Regli oldum dün. Şişkinlik var bu regli dönemini iyi değerlendirmem lazım
Benimde Reglime 4 gün falan var .Bugün güya yürüyüş yapicaktim.Hic istek keyif yoktu sabah sanki birde kasiklarimda hareketlik varArtık reglim bitince başlarım.Ama evde hareketli oluyorum.Valla bu kadar yavaş gittiği yeter biraz hızlansin.Onun için katı yapıyorum.Kacamak yapmamaya özen gösteriyorum.

Bende evde spor yapıyorum. Buralar sabah ve öğlen çok sıcak, akşamları yağmurlu bu aralar. Bebişimle zor oluyor yürüyüş. Spora verdim kendimi.

Kızlar ben şimdi biodermin bu selülit ve inceltici kremini aldım.N11 den tanesi 45 TL iki tane aldım.90 TL . İnşallah ise yarar kargo gelsin düzenli kullanicam bakalım nasıl bir etkisi olucak.

Bende 3 gündür çubuk tarçın atıyorum bi sürahiye . Bütün gün onun içindeki suyu içiyorum
Ben onu yaptım çok bir etki görmedim açıkçası 15 gün yada 20 gün yaptım hep tarçınlı su içtim.Bakalim birazda sirkeli su içeyim aklıma daha çok yattı.

Bu sabah türk kahvesi , Nescafe ve 29 gram goong yedim.Simdi yine bir türk kahvesi icicem .Ben günde en az 3 tane şekersiz türk kahvesi içiyorum.Seviyorum yani türk kahvesini

Kızlar ben şimdi biodermin bu selülit ve inceltici kremini aldım.N11 den tanesi 45 TL iki tane aldım.90 TL . İnşallah ise yarar kargo gelsin düzenli kullanicam bakalım nasıl bir etkisi olucak.
Canım bende selülit içib aldım bişeyler bakalım nasıl etki edecek ama düzenli yapmayız mutlaka 1 ayda etki gördüğünü yazmış herkes

Ay insalllah bu kremler bize destek olur.Gunde bir defa sursek yeterli olur mu acaba
Aynen canım günde 1 düzenli asla aksatma.1 ay devam edicez. Biz zaten senle ölçü aldık bakalım yine alınca fark ne olacak
Sen 107 benim de 100dü kullanmaya başladıktan bir ay sonra ölçeliim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…