Temmuz sonu Ağustos başı gibi inşallah.Birde bizim tayin olayimiz var .Bakalım Kıbrıs yazdık ilk tercihe kısmet artık.Bu hafta belli olucak sanırım.Eşin ne zaman gelecek canım
Hadi bakalım Allah kavuştursunTemmuz sonu Ağustos başı gibi inşallah.Birde bizim tayin olayimiz var .Bakalım Kıbrıs yazdık ilk tercihe kısmet artık.Bu hafta belli olucak sanırım.
Aynen bende hergün sabah akşam tartılırımSüper bu şekilde devam et sakin pes etme .Bak bir ay sonra çok güzel kilo vermiş olucaksin.Hatta cuma günleri tartiliyoruz.O gün bile farkedersin.Gerci ben hergun tartiliyorum
Sağol canım inşallah aminHadi bakalım Allah kavuştursun
Ben tartilmadigim zaman kilo almaktan korkuyorum.Tartilinca dikkat ediyorum.Aynen bende hergün sabah akşam tartılırım
Ben de katı geçirmek istiyorum canım. Regli oldum dün. Şişkinlik varYazdım canım .Ben bu 1 aylık süreci biraz katı geçirmeyi planlıyorum.Artik zaman daraldi.Biraz hızlı gitsin istiyorum.Artik 5 li rakamları görmek istiyorum.Daha çok heveslenmek istiyorum.Bir an önce 10 temmuzda 62 kiloyu görmek istiyorum
Olmaz canım merak etme sen zaten hedefine çok yaklastin.Cok katı diyet yapmana gerek yok azar azar ye daha güzel.Bende mesela 62 falan olsam bende Kalorimi biraz arttırıp vücudumu sasirticam.Ama şimdi temmuza kadar en fazla 900 kalori alicam.Kızlar 2 3 kaşık sütlaç yedim. Ama bugün 950 kalori alıcam sadece bide biraz yürürüm bişey olmaz demi
Benimde Reglime 4 gün falan var .Bugün güya yürüyüş yapicaktim.Hic istek keyif yoktu sabah sanki birde kasiklarimda hareketlik varBen de katı geçirmek istiyorum canım. Regli oldum dün. Şişkinlik varbu regli dönemini iyi değerlendirmem lazım
Normalde yemezdimde oldu işteOlmaz canım merak etme sen zaten hedefine çok yaklastin.Cok katı diyet yapmana gerek yok azar azar ye daha güzel.Bende mesela 62 falan olsam bende Kalorimi biraz arttırıp vücudumu sasirticam.Ama şimdi temmuza kadar en fazla 900 kalori alicam.
Bende evde spor yapıyorum. Buralar sabah ve öğlen çok sıcak, akşamları yağmurlu bu aralar. Bebişimle zor oluyor yürüyüş. Spora verdim kendimi.Benimde Reglime 4 gün falan var .Bugün güya yürüyüş yapicaktim.Hic istek keyif yoktu sabah sanki birde kasiklarimda hareketlik varArtık reglim bitince başlarım.Ama evde hareketli oluyorum.Valla bu kadar yavaş gittiği yeter biraz hızlansin.Onun için katı yapıyorum.Kacamak yapmamaya özen gösteriyorum.
Bende 3 gündür çubuk tarçın atıyorum bi sürahiye . Bütün gün onun içindeki suyu içiyorumBu sabah elma sirkeli suya başladım.Sabah uyanır uyanmaz bardağa koyup suyla içiyorum.
Ben onu yaptım çok bir etki görmedim açıkçası 15 gün yada 20 gün yaptım hep tarçınlı su içtim.Bakalim birazda sirkeli su içeyim aklıma daha çok yattı.Bende 3 gündür çubuk tarçın atıyorum bi sürahiye . Bütün gün onun içindeki suyu içiyorum
Canım bende selülit içib aldım bişeyler bakalım nasıl etki edecek ama düzenli yapmayız mutlaka 1 ayda etki gördüğünü yazmış herkesKızlar ben şimdi biodermin bu selülit ve inceltici kremini aldım.N11 den tanesi 45 TL iki tane aldım.90 TL . İnşallah ise yarar kargo gelsin düzenli kullanicam bakalım nasıl bir etkisi olucak.
Ay insalllah bu kremler bize destek olur.Gunde bir defa sursek yeterli olur mu acabaCanım bende selülit içib aldım bişeyler bakalım nasıl etki edecek ama düzenli yapmayız mutlaka 1 ayda etki gördüğünü yazmış herkes
Aynen canım günde 1 düzenli asla aksatma.1 ay devam edicez. Biz zaten senle ölçü aldık bakalım yine alınca fark ne olacakAy insalllah bu kremler bize destek olur.Gunde bir defa sursek yeterli olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?