- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Afiyet olsun Menü çok güzel yanına çorba yap istersen pul biber at yağları yaksınAz önce yoğurt kürümü yedim.Saat 4 gibi kıymalı bezelye yemeği yiycem.
Sağol canım.İnan artık canım hiç bir şey yemek istemiyor.Birde keyfim yok sanırım regli olucam ondandır diye düşünüyorum.Afiyet olsun Menü çok güzel yanına çorba yap istersen pul biber at yağları yaksın
Hiç dert etme regliden.Sağol canım.İnan artık canım hiç bir şey yemek istemiyor.Birde keyfim yok sanırım regli olucam ondandır diye düşünüyorum.
Afiyet olsun çok güzelŞimdi bir tabak kıymalı bezelye ve yanında bir bardak ayran içtim.Doydum çok şükür .Yarına kadar bir şey yemem.Aksam sadece yoğurt yerim.
Afiyet olsun çok güzel
Bence ikimiz bu zayıflama konusunda baya azimli çıktık.Afiyet olsun çok güzel
rahat ol canım ağustosta gelecek ikimize de merak etme senBence ikimiz bu zayıflama konusunda baya azimli çıktık.Bu saatten sonrada o 5 li rakamları mutlaka görmeliyiz inşallah.O kadar çaba gösterdim.Valla oturur ağlarım her halde goremezssem .
Ay inşallah inşallah .Kremlerde ise yararsa değme keyfimizerahat ol canım ağustosta gelecek ikimize de merak etme senen aktif biziz zaten. Bide selülit kremlerimiz gelsin oh ne ala
Bizde bu azim varken korku yok çıkmayız merak etmeAy inşallah inşallah .Kremlerde ise yararsa değme keyfimizeAma o 5 li rakamları görünce yine tedbiri elden birakmamaliyiz.Mesela ben 58 gibi yavasliycam kalorilerimi biraz daha yukselticem .Ama tedbiri elden bırakmak istemiyorum.Korkuyorum 75 lere cikmaktan
Afiyet olsun canım.Bende yarın taze fasulye yapicam insallahŞimdi taze fasulye ton balığı ve ayranla günü kapatacağım
Ayy bilemiyorm 3 veya 4 yaz istersen cnm verebilir miyim ki o kadarSenide ekliyorum o zaman kaç kilo hedef belirlemek istiyorsun.
Çok güzel oluyo yanına yoğurt 1 dilim form ekmek ye asla acıkmazsınAfiyet olsun canım.Bende yarın taze fasulye yapicam insallah
Teşekkür ederm cnm allah herkese sifa versn. Vallahi cok zor hastalık halleriBu arada çok geçmiş olsun canım.Havalara aldanmamak soğuk içecekler ve yiyeceklerden uzak durmak gerek aslında.
Eşim akşama sulu yemek yap diyo ne yapsam acaba söyle az kaloriliAfiyet olsun canım.Bende yarın taze fasulye yapicam insallah
Taze fasulye,kuru fasulye, nohut yemeği ,sulu köfte,gibi yapabilirsin.Bence bunlar protein bakımından da zengin.Eşim akşama sulu yemek yap diyo ne yapsam acaba söyle az kalorili
Biodermin selülit giderici ve sıkılaştırıcı kremmis .Bugün kargoya verilmiş.Hepsi buradan yorum okumuştum .Bir kaç kişi beğenmiş .Ama orda 5 TL fazlaydı.N11 den aldım iki adet ucuz diyeSudem senin aldığın krem hangisi canım
3 yazdım.Verirsin ya biraz dikkat edersin.Gerci bende dikkat ettiğim halde acep gidermi diyorum.Ayy bilemiyorm 3 veya 4 yaz istersen cnm verebilir miyim ki o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?