Sadece zayiflayalim

Şimdi bir tabak kıymalı bezelye ve yanında bir bardak ayran içtim.Doydum çok şükür .Yarına kadar bir şey yemem.Aksam sadece yoğurt yerim.

Bence ikimiz bu zayıflama konusunda baya azimli çıktık.Bu saatten sonrada o 5 li rakamları mutlaka görmeliyiz inşallah.O kadar çaba gösterdim.Valla oturur ağlarım her halde goremezssem .
rahat ol canım ağustosta gelecek ikimize de merak etme sen en aktif biziz zaten. Bide selülit kremlerimiz gelsin oh ne ala

rahat ol canım ağustosta gelecek ikimize de merak etme sen en aktif biziz zaten. Bide selülit kremlerimiz gelsin oh ne ala
Ay inşallah inşallah .Kremlerde ise yararsa değme keyfimize Ama o 5 li rakamları görünce yine tedbiri elden birakmamaliyiz.Mesela ben 58 gibi yavasliycam kalorilerimi biraz daha yukselticem .Ama tedbiri elden bırakmak istemiyorum.Korkuyorum 75 lere cikmaktan

Bizde bu azim varken korku yok çıkmayız merak etme

Sudem senin aldığın krem hangisi canım
Biodermin selülit giderici ve sıkılaştırıcı kremmis .Bugün kargoya verilmiş.Hepsi buradan yorum okumuştum .Bir kaç kişi beğenmiş .Ama orda 5 TL fazlaydı.N11 den aldım iki adet ucuz diye 90 TL inşallah işe yarar pek ümidim yokta işte bir deniycem.

Ben diyorum niye bu kilolar yavaş gidiyor diye ama .Yılların kilosu normal yani yavaş gitmesi.Hepsi yerleşmiş kalınlaşmış yağ tabakası bir ayda nasıl gitsin.Bir anda alıp bir anda versek çabuk gider de biz son ayna görüntüsüne kadar bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…