Sadece zayiflayalim

Buralara kimseler uğramaz oldu sanırım herkes tatil sezonunu baslaticak.Bende 10 temmuz gibi havuz sezonumu başlatmak istiyorum.Artik kaç kilo verirsem

62 63 beni çok zorlamaz inşallah temmuzda 60 görürüm

Bugün biraz başım ağrıdı bol bol su içiyorum ama sanırım regli olucam diye bas ağrısı çekiyorum.Birde karbonhidratsiz diyette zormuş açıkçası İnşallah iki hafta falan dayanirim en azından.Yoksa daha önce Azda olsa yiyordum.Evet yavaş gidiyordu kilo ama hiç bir şeyden mahrum kalmiyordum.Haftada iki gün kaçamak yapıyordum.Bu kadar katı diyetler hiç bana göre değil.Ama son gücüme kadar dayanicam.

Pazar günü tahminlerine göre tam 64 olmalıyım.Ama tabi regli şişkinliği ne kadar olur bilmiyorum.Sanirim kilom ile doğru sayıyı iki hafta sonra alicam

Aslında 64 kiloda kendime 10 kilo ödülü vermem gerek .Ama ben bunu temmuzda düşünüyorum.Eğer temmuzda 62 olursam .Bu sıkı diyetime Eşim gelene kadar devam ederim.Odul günüm hariç tabi

Bu cuma bizm takımda tartı günü bakalım.
Senin boyun çok iyi .Senin boyda olmak isterdim.Bence çok zayıflama .Böyle bile iyisindir kesinlikle.Benim boyum kısa 1.53 var yada yok belki .Benim ideal kilom 50 mis .Ben eşimle tanıştığımda 53 kilodaydim.Simdi 59 geldimi .56 yi zorluycam.Daha aşağısına dusebilecegimi hiç sanmıyorum.

Evet 171 benim .ama zayıf olunca 176 gini duruyorum birazda o yüzden istiyorum, bide o kiloyu çok merak ediyorum 58 de bırakırım bende sanirim

Evet 171 benim .ama zayıf olunca 176 gini duruyorum birazda o yüzden istiyorum, bide o kiloyu çok merak ediyorum 58 de bırakırım bende sanirim
Aynen bırak 58 de boşver.Koruma yaparsın.Bende korumayı akşam 7 den sonra bir şey yemeyerek yapmayı düşünüyorum.Zaten benim ekmekle öyle aramda yok.Ama börek ,simit,makarna bunları çok severim.Hele kızartma ,dolma uffff bunlara dayanamıyorum işte.Artik tatlı aramıyorum.En son bayramda iki dilim baklava yemiştim.

Bende simit makarna bide hosbeş gofret varya onları çok seviyorum, .sanırım 58 de 2 paket yerim ödül olarak sonra da koruma .şu kremlerimiz gelsin çok heyecanlıyım. Günlüğü hiç bırakma canım ikimiz gerekirse hep burdan olalım koruma döneminde bile

Birde şu krem ise yarami gerçekten çok merak ediyorum.Her akşam düzenli şurup uyumayı düşünüyorum.Birde yakiyormus galiba.Ondan inceltici etkisi var belki Ya incelmeyide geçtim.Cok yok ama hafif selilut var onlar gitsinde.Temmuzda yine olculurum.Bakalim ne kadar incelmiş olucam.

Selam arkadaşlar bugün sabahtan beri dışarıdaydık çocuklarla sabah küçük bi sandevic arada da bir tost sonrada üç kaşık pilâv üstü etkavusmasi ama çok kalori yaptığımı dusunuyorum bu saatten sonra bisey yemem sanırım sadece su içerim

Temmuz zaten ölçü karsilasmasi yapacaz ben senin ölçüleri not aldım. Kendikilerimide aldım bakalım temmuz 10 da ne olacak.96 97 olursa süper olur.

Ay ikimizin kalbi birmiş.Bende kremleri düşünüp yazdım.Yok yok bırakmam günlüğü daha hamilelik olucak .Sonra tekrar kilo vericem.Seni yanlız bırakmam.

Çok değil aslında.Sadece karbonhidrat biraz fazla olmuş o kadar.Yarin telafi etmelisin mutlakaBen açlıktan bir an önce yarın olsun istiyorum.Ramazanda oruç zamanı bile bu kadar acikmadim.

Ay ikimizin kalbi birmiş.Bende kremleri düşünüp yazdım.Yok yok bırakmam günlüğü daha hamilelik olucak .Sonra tekrar kilo vericem.Seni yanlız bırakmam.
bırakma canım bırakma hamilelik zamanı da sağlıklı minimum kilo ile kapatırsın yine beraber oluruz ☺☺ kremleri hep uygulayalım bakalım nasıl olacak

Temmuz zaten ölçü karsilasmasi yapacaz ben senin ölçüleri not aldım. Kendikilerimide aldım bakalım temmuz 10 da ne olacak.96 97 olursa süper olur.
Sağol canımBenim kalça 107 bel 78 di galiba.Oyle hatırlıyorum.Ama ben 96 97 olamam ya sanmam.Aslinda ah bir spora başlasam bir türlü canım istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…