62 63 beni çok zorlamaz inşallah temmuzda 60 görürümBen diyorum niye bu kilolar yavaş gidiyor diye ama .Yılların kilosu normal yani yavaş gitmesi.Hepsi yerleşmiş kalınlaşmış yağ tabakası bir ayda nasıl gitsin.Bir anda alıp bir anda versek çabuk gider de biz son ayna görüntüsüne kadar bekliyoruz.
İnşallah canım inşallah.Temmuzda kendime güzel şeyler ismarlariz ödül olarak.62 63 beni çok zorlamaz inşallah temmuzda 60 görürüm
Bu cuma bizm takımda tartı günü bakalım.İnşallah canım inşallah.Temmuzda kendime güzel şeyler ismarlariz ödül olarak.Zaten bu hafta birde önümüzdeki haftayı atlattikmi kaç kilo vercegimiz çıkar meydana.
Senin boyun çok iyi .Senin boyda olmak isterdim.Bence çok zayıflama .Böyle bile iyisindir kesinlikle.Benim boyum kısa 1.53 var yada yok belki .Benim ideal kilom 50 mis .Ben eşimle tanıştığımda 53 kilodaydim.Simdi 59 geldimi .56 yi zorluycam.Daha aşağısına dusebilecegimi hiç sanmıyorum.Bu cuma bizm takımda tartı günü bakalım.
Evet 171 benim .ama zayıf olunca 176 gini duruyorum birazda o yüzden istiyorum, bide o kiloyu çok merak ediyorum 58 de bırakırım bende sanirimSenin boyun çok iyi .Senin boyda olmak isterdim.Bence çok zayıflama .Böyle bile iyisindir kesinlikle.Benim boyum kısa 1.53 var yada yok belki .Benim ideal kilom 50 mis .Ben eşimle tanıştığımda 53 kilodaydim.Simdi 59 geldimi .56 yi zorluycam.Daha aşağısına dusebilecegimi hiç sanmıyorum.
Aynen bırak 58 de boşver.Koruma yaparsın.Bende korumayı akşam 7 den sonra bir şey yemeyerek yapmayı düşünüyorum.Zaten benim ekmekle öyle aramda yok.Ama börek ,simit,makarna bunları çok severim.Hele kızartma ,dolma uffffEvet 171 benim .ama zayıf olunca 176 gini duruyorum birazda o yüzden istiyorum, bide o kiloyu çok merak ediyorum 58 de bırakırım bende sanirim
Bende simit makarna bide hosbeş gofret varya onları çok seviyorum, .sanırım 58 de 2 paket yerim ödül olarak sonra da koruma .şu kremlerimiz gelsin çok heyecanlıyım. Günlüğü hiç bırakma canım ikimiz gerekirse hep burdan olalım koruma döneminde bileAynen bırak 58 de boşver.Koruma yaparsın.Bende korumayı akşam 7 den sonra bir şey yemeyerek yapmayı düşünüyorum.Zaten benim ekmekle öyle aramda yok.Ama börek ,simit,makarna bunları çok severim.Hele kızartma ,dolma uffffbunlara dayanamıyorum işte.Artik tatlı aramıyorum.En son bayramda iki dilim baklava yemiştim.
Temmuz zaten ölçü karsilasmasi yapacaz ben senin ölçüleri not aldım. Kendikilerimide aldım bakalım temmuz 10 da ne olacak.96 97 olursa süper olur.Birde şu krem ise yarami gerçekten çok merak ediyorum.Her akşam düzenli şurup uyumayı düşünüyorum.Birde yakiyormus galiba.Ondan inceltici etkisi var belki Ya incelmeyide geçtim.Cok yok ama hafif selilut var onlar gitsinde.Temmuzda yine olculurum.Bakalim ne kadar incelmiş olucam.
Ay ikimizin kalbi birmiş.Bende kremleri düşünüp yazdım.Bende simit makarna bide hosbeş gofret varya onları çok seviyorum, .sanırım 58 de 2 paket yerim ödül olarak sonra da koruma .şu kremlerimiz gelsin çok heyecanlıyım. Günlüğü hiç bırakma canım ikimiz gerekirse hep burdan olalım koruma döneminde bile
Çok değil aslında.Sadece karbonhidrat biraz fazla olmuş o kadar.Yarin telafi etmelisin mutlakaSelam arkadaşlar bugün sabahtan beri dışarıdaydık çocuklarla sabah küçük bi sandevic arada da bir tost sonrada üç kaşık pilâv üstü etkavusmasi ama çok kalori yaptığımı dusunuyorum bu saatten sonra bisey yemem sanırım sadece su içerim
bırakma canım bırakmaAy ikimizin kalbi birmiş.Bende kremleri düşünüp yazdım.Yok yok bırakmam günlüğü daha hamilelik olucak .Sonra tekrar kilo vericem. Seni yanlız bırakmam.
Sağol canımTemmuz zaten ölçü karsilasmasi yapacaz ben senin ölçüleri not aldım. Kendikilerimide aldım bakalım temmuz 10 da ne olacak.96 97 olursa süper olur.
Ay gerçekten mi canım benim o kadar ac bırakma kendini saat daha erken biberli yogurt ye oh misÇok değil aslında.Sadece karbonhidrat biraz fazla olmuş o kadar.Yarin telafi etmelisin mutlakaBen açlıktan bir an önce yarın olsun istiyorum. Ramazanda oruç zamanı bile bu kadar acikmadim.
Su sporu benimde hiç yapasım yok.58 olduktan sonra belki. Olur canım neden olmasın.Sağol canımBenim kalça 107 bel 78 di galiba.Oyle hatırlıyorum.Ama ben 96 97 olamam ya sanmam.Aslinda ah bir spora başlasam bir türlü canım istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?