Sadece zayiflayalim

Ay gerçekten mi canım benim o kadar ac bırakma kendini saat daha erken biberli yogurt ye oh mis
Saat biraz daha geçsin bekliyorum.Yoksa yoğurt kurumu yiycem.Bu ay çok önemli.Ondan kendime biraz gaddar davranıyorum.Simdi krem falan da aldım.Yarin gelir diye düşünüyorum.Selilut ve inceltici krem.Her koldan saldırıdan bu ay kendimeO tartı o 62 yi gosterecek.

Hadinşallah

Hadi bakalım inşallah.. kardeşim kullanmıştı inceltici krem faydasını görüyordu

Su sporu benimde hiç yapasım yok.58 olduktan sonra belki. Olur canım neden olmasın.
İnşallah.Bide bir şey okudum.Spori bırakınca daha fazla kilo aliniyormus.Ben aslında Bekarken yıllarca spor yaptım.Evlendim bıraktım birde doğum yaptım ondan mı çok kilo aldım acaba.Cok fit vücudum vardı.Spor yaptığım belliydi yani.Sonra spordan vazgeçemem dedim .Eve aldım koşu bandı , bisiklet falan şimdi spor yapalım gelmiyor.Cok kızıyorum kendime.10 küsur yıl spor yaptım.

Evet bırakınca öyle o yüzden yapmamak daha iyi bence.

sabah 63.4 geldim. Kilo vermem gerekirdi 2 haftadır yerimde sayıyorum yaa plato dönemi sanırım benim kilom 3 4 senee hep 63 civariydi
İnşallah değilsindir.Cunku ben bir ara 69 70 indim çıktım.Oturup agliycaktim nerdeyse.Bir belkide iki ay bile olabilir Çok zor geçti.Ama inat ettim .Eğer öyle olursa pes etme.Birde duraksama döneminde yemek yenmesi gerekmiş yani ne bulursan yiycekmissin bir kaç gün sanırım duzeliyormus.

Ay inşallah olmam. Belki odem vardır bir ara sucuk tuzlu köfte yedim

Ay inşallah olmam. Belki odem vardır bir ara sucuk tuzlu köfte yedim
Olabilir .Bende regli olucam diye çok acıkıyorum sanırım.Yogurt yedim meyve yedim .Hepside su zaten hiç kesmiyor.Bu saatten sonra zaten hiç bir şey yiyemem.848 kalori ile kapattım.Bunun yerine iyi bir kahvaltı yapsaydım daha iyiydi valla.

Bence yarın güne gyzel bi kahvaltı ile başla

Valla doğru söylüyorsun boş beleş kalori dolduruyorum.Sanirim bu şekilde çok devam edemiycemZaten 4 ten sonra hiç bir şey yemiyorum.Bari güzel bir kahvaltim olsun dimi.Kendimi bu şekilde mutluda hissetmiyorum.Artik ne verirsek ne yapalım.Ben zaten diyet yapamam .Yarın valla kahvaltı yaparım .Akşam da yogurdumu yerim.

Evet biraz geç kilo verdim ama yerken mutluydum gerçekten.Ya böyle su diyeti falan nasıl yapıyorlar.Valla bravo ben ramazan hariç açlığa gelemiyorum.

Kahvaltı et. Sonra akşam ye mesrla kahvaltı kısma zaten dyt de bunu söylüyor. 500 falan al max. Akşam 300 alırsın yoğurt da 100 al sana 900 mis gibi sağlıklı kalori

Kahvaltı et. Sonra akşam ye mesrla kahvaltı kısma zaten dyt de bunu söylüyor. 500 falan al max. Akşam 300 alırsın yoğurt da 100 al sana 900 mis gibi sağlıklı kalori
Aynen valla kesinlikle katılıyorum.Zaten regli olucam midem nasıl kazınıyor.Yarin sabah inşallah çok iyi bir kahvaltı yapicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…