İyi fikir benimde dolapta iki kabağın var kizartip sarımsaklı yoğurt ile güzel olur.Bende yarınkabak yemeği yapacam. Yanına yoğurt yerim
Takıldı mi acaba.Biraz kalorini dudursenmi .Yada mesela ekmek yiyorsan bir müddet kessenmi acaba .Bak şimdi kahvaltı yapmaya korktum.63.9 çıktım bende sürekli kilo alıyorum kilo alacak bişi yapmıyorum deliricem ya
Kac günde bi tartılıyosun canm bn gün içinde 3 4 defa tartılıyodum tartıyı gördükce simdi kaldırdım bi hafta sonra tartılcam.63.9 çıktım bende sürekli kilo alıyorum kilo alacak bişi yapmıyorum deliricem ya
Yok be canım 1095 kalorş Aldım dün günlük ihtiyacım 1700 1800 civarı. Sanırım plato dönemine girdim. Daha da düşürsem olmazki zaten vücut kıtlık moduna giriyor öyle daha kötü. Of moralim bozuldu şimdiTakıldı mi acaba.Biraz kalorini dudursenmi .Yada mesela ekmek yiyorsan bir müddet kessenmi acaba .Bak şimdi kahvaltı yapmaya korktum.Ama bozma morelini sen bu kiloda bile bence çok iyisindir.Dedigim gibi boyun uzun .Sadece dikkatli bırak yavaş gitsin.Ben bir 58 olsam inan belki bu kadar zorlamak kendimi hoş ya artık istesemde fazla yiyemiyorum.Alisti bünye sanırım aylardır az yemeye.Birde ben regli olucam .Onun siskinligide biraz vardır diye düşünüyorum.
Günaşırı tartıldım şu sıra yaaKac günde bi tartılıyosun canm bn gün içinde 3 4 defa tartılıyodum tartıyı gördükce simdi kaldırdım bi hafta sonra tartılcam.
Yok yok bozma sinirini gün içinde böyle dalgalanmalar oluyor .Sabah aç karnına ince kıyafet yada kiyafetsiz tartil.O zaman net sonucu görmüş oluyorsun.Birde ağırlığı belli olan bir kilo ile tart dogrumu diye bak tartina.Ben bazen 7 kiloluk ilaç ile olcuyorum.Simdi de 4 kiloluk dambıl var ya onunla olcmuyorum tartiyi.Tam 4 kilo çıkıyor.O zaman tamam doğru diyorum.Ben bugün sabah son kez tartıya cıkıp 74.0ı gördüm. Ve tartıyı dolaba kaldırdım. Yoksa banyoya gidip geldikce tartılıyorm. Bi 73 cıkıyor bi 75 sinir bozucu. Artık benim tartı günüm de cuma
Bozma moralini vücudun ödem yapmıstır belki bol su iç tuzu azalt yeşil cay içYok be canım 1095 kalorş Aldım dün günlük ihtiyacım 1700 1800 civarı. Sanırım plato dönemine girdim. Daha da düşürsem olmazki zaten vücut kıtlık moduna giriyor öyle daha kötü. Of moralim bozuldu şimdi
Bozma morelini pes etme düzeliyor inan bana.İstr biraz uzun sürüyor.Evet kalorimide azmış .Tam tersini yapsan mesela iki gün kendini kısıtlamadan yesen sonra yine kalorini duzeltsen belki değişiklik olur.Benimde öyle oldu ben 69 da takıldım birde.Daha fena yine 63 bir şey değil.Uzulme yaniYok be canım 1095 kalorş Aldım dün günlük ihtiyacım 1700 1800 civarı. Sanırım plato dönemine girdim. Daha da düşürsem olmazki zaten vücut kıtlık moduna giriyor öyle daha kötü. Of moralim bozuldu şimdi
Hiç yapmadım onu bi deneyeyim bende saol canm. Benm agzımdan düşmeyen hurma detoksum vardıya bi. Yine geldi aklıma yapayım mı diyorum ama cesaret de edemiyorm.Yok yok bozma sinirini gün içinde böyle dalgalanmalar oluyor .Sabah aç karnına ince kıyafet yada kiyafetsiz tartil.O zaman net sonucu görmüş oluyorsun.Birde ağırlığı belli olan bir kilo ile tart dogrumu diye bak tartina.Ben bazen 7 kiloluk ilaç ile olcuyorum.Simdi de 4 kiloluk dambıl var ya onunla olcmuyorum tartiyi.Tam 4 kilo çıkıyor.O zaman tamam doğru diyorum.
İnan ben yatana kadar belki 5 kez tartiliyorum.Ama gerçek sayı olmadığını biliyorum.Onun için en güzeli sabah.Yemekten sonra bile tartiliyorum.Kac günde bi tartılıyosun canm bn gün içinde 3 4 defa tartılıyodum tartıyı gördükce simdi kaldırdım bi hafta sonra tartılcam.
Sen bilirsin ama ben detoxlara çok inanmıyorum.Zaten bizim meselemiz 1 veya 2 kilo değil ki hep detox yapamayız ki.Sen bence sabırlı olup kalorilerine dikkat et.Birde akşam 7 den sonra kesinlikle yeme miden guruldasin yatarken .Sonra geçiyor zatenHiç yapmadım onu bi deneyeyim bende saol canm. Benm agzımdan düşmeyen hurma detoksum vardıya bi. Yine geldi aklıma yapayım mı diyorum ama cesaret de edemiyorm.
Aynı bende öyleydım. O yüzden alıp dolaba kaldırdım. Cumaya kadar sana tartı yok dedim kendimeİnan ben yatana kadar belki 5 kez tartiliyorum.Ama gerçek sayı olmadığını biliyorum.Onun için en güzeli sabah.Yemekten sonra bile tartiliyorum.Koynuma alıp yatıcam nerdeyse tartiyi
Ramazandan önce ilk başladıgımda cok güzel düzene oturtmustum ara ögün falan yapıyodum aksm erken yiyodum. Sonra ramazan geldi düzen bozuldu. Şimdi başa sardık yineSen bilirsin ama ben detoxlara çok inanmıyorum.Zaten bizim meselemiz 1 veya 2 kilo değil ki hep detox yapamayız ki.Sen bence sabırlı olup kalorilerine dikkat et.Birde akşam 7 den sonra kesinlikle yeme miden guruldasin yatarken .Sonra geçiyor zaten
Bozma moralini vücudun ödem yapmıstır belki bol su iç tuzu azalt yeşil cay iç
Bilemedim kızlar biraz fazla mı yesem.. Wc yok 2 gündür ondanmı acabaBozma morelini pes etme düzeliyor inan bana.İstr biraz uzun sürüyor.Evet kalorimide azmış .Tam tersini yapsan mesela iki gün kendini kısıtlamadan yesen sonra yine kalorini duzeltsen belki değişiklik olur.Benimde öyle oldu ben 69 da takıldım birde.Daha fena yine 63 bir şey değil.Uzulme yani
Oda olabilir lifli yiyecekleri arttır bol su iç canm gecer insallhBilemedim kızlar biraz fazla mı yesem.. Wc yok 2 gündür ondanmı acaba
İnşallah canım yaaOda olabilir lifli yiyecekleri arttır bol su iç canm gecer insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?