Sadece zayiflayalim

ben cumartesileri tartılıyorum iyi oluyo bi gün olunca fark görülüyo
[/QUOTE]
Ben de cuma tartılıyordum. Ama hasta olunca tartılmadım. Normalde cuma daha iyi oluyor.

Günaydın kızlar.. bende hafta da bire indircem tartilmayi ama. Hedefime kadar her gün tartilmak istiyorum..
Gece 71,4 yazmıştım.. ve sabah aç karnına ve kıyafetsiz şekilde tartildim 70,6 geldim..
Bence yoğurt limon ve pul biber kurunu uygulayın...
Tabi spor ve yediklerime dikkat ederek, yapıyorum,
Ve şuan adet dönemim her an olabilirim, hafif bir şişlik var göbeğimde..
Ama hiç sorun değil, maksadım kalıcı kilo sağlamak, hızlı hızlı verip tekrardan geri almak değil..
Başarabiliriz kızlar..

Bugün temizlik falan çok yoruldum.Sadece pırasa ve domates salatası yedim .Birde yoğurt yedim .

Ben dayanamıyorum kızlar tavuk göğsü diyeti yapmaya karar verdim .En azından 64 kiloya düşene kadar yarın alicam .Sabah yoğurt öğlen tavuk göğsü akşam yoğurt ve spor bakalım kaç kilo gidicek.Havalar ısınıyor valla ben hala 69. 70 gidiyorum hepten morelim bozuluyor.

Ben kahvaltı yaptim, temizlik, yapınca pek birşeye gerek kalmıyor..ama ip atlama hareketi yaptım.. bide çok açıkmistim, eti form un bugday patlagindan yedim...
Şimdi de yemek yicem. Mercimek çorbası, bulgur pilavı yoğurtlu garnitür, bide ayran..
Akşam yatmadan spor ve yoğurt kürü..

Yoğurt kurunu dene canm

Merhaba bugün bende epey yürüdüm . Kahvaltı yaptım sayılmaz . Yani kahveyle bir iki tropik kuru meyve attım ağzıma . Akşam yemek yemediğim için ıhlamur yanına atıştırmak için şimdide bu kuru meyvelere dadandım . Saat 1.30 da hiç yapmadığım şeyleri yaparak mc donalds da yemek yedim . Ben normalde hiç sevmem oraları . Resmen canım çekti . Akşama kadar da bir kahve ve limonlu sodan var . Tabi yürüdüm hep eve . Ihlamur içiyorum . Açlığımı gidermek içinde o kuru meyvelerden atıyorum ağzıma . Onlarda çok şekerli . İnşallah şeker katmamıştılar kuruturken .

Onların kalorisi yüksek değil mi ya? Kuru meyveler ve tatlı olanların bikaçı bi porsiyon oluyo aşağı yukarı heralde

Doğru . Dün görünce aldım . Psikolojik olarak diyete uygun diye düşünmek istedim . Bir daha almayım bari .
Onu hiç bilmiyorum nasıl bişey. Sen bilirsin sonuçta da bi ondan attıysan ağzına bi de kuruyemiş atabilirsin. Ya da bi gün kuru meyve bi gün kuru yemiş iyi olur diye düşünüyorum

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Bu sabah yeşilçay beyaz peynir ve domatesle kahvaltıyla güne başladım. Öğleye de yanımda sebze yemeği ve yoğurt getirdim. Akşama da bakalım artık. Bugün spora belki gitmem regl günlerimde sevmiyorum o hissi. Sizler ne yaptınız planlarınızı

Herkese günaydın.Bende oğlumu okula bıraktım şimdi bir kahve içer spora başlarım .Sonrada yoğurt yerim .Öğlende tavuk yerim .Akşama doğruda yine yoğurt o kadar .Ne ben pes ediyorum nede kilom 69 70 gidip geliyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…