ben cumartesileri tartılıyorum iyi oluyo bi gün olunca fark görülüyoBen de yarın tartılacağım bakalım. Aslında haftada bir gün tartılmak en doğrusu da. Sabah aç karına.
Spordan geldim şimdi 1,5saat yaptım bugün. Sizler naptınızKızlar, sesiniz çıkmıyor..
Aktif hale getirelim burayi.
Askıda kalmasın konu..
Yoğurt kurunu dene canmBen dayanamıyorum kızlar tavuk göğsü diyeti yapmaya karar verdim .En azından 64 kiloya düşene kadar yarın alicam .Sabah yoğurt öğlen tavuk göğsü akşam yoğurt ve spor bakalım kaç kilo gidicek.Havalar ısınıyor valla ben hala 69. 70 gidiyorum hepten morelim bozuluyor.
Onların kalorisi yüksek değil mi ya? Kuru meyveler ve tatlı olanların bikaçı bi porsiyon oluyo aşağı yukarı heraldeMerhaba bugün bende epey yürüdüm . Kahvaltı yaptım sayılmaz . Yani kahveyle bir iki tropik kuru meyve attım ağzıma . Akşam yemek yemediğim için ıhlamur yanına atıştırmak için şimdide bu kuru meyvelere dadandım . Saat 1.30 da hiç yapmadığım şeyleri yaparak mc donalds da yemek yedim . Ben normalde hiç sevmem oraları . Resmen canım çekti . Akşama kadar da bir kahve ve limonlu sodan var . Tabi yürüdüm hep eve . Ihlamur içiyorum . Açlığımı gidermek içinde o kuru meyvelerden atıyorum ağzıma . Onlarda çok şekerli . İnşallah şeker katmamıştılar kuruturken .
Valla yüksek olabilir . Çok tatlı çünkü . Kapattım kapağını . İnsan aç olunca ne kadar yediğini anlamıyor . Güya yemek yemiyorum akşamları . :)Onların kalorisi yüksek değil mi ya? Kuru meyveler ve tatlı olanların bikaçı bi porsiyon oluyo aşağı yukarı heralde
Aynen onun yerine leblebi kuruyemiş daha iyi diye düşünüyorum yani ben öyle yapıyorumValla yüksek olabilir . Çok tatlı çünkü . Kapattım kapağını . İnsan aç olunca ne kadar yediğini anlamıyor . Güya yemek yemiyorum akşamları . :)
Valla denemek istiyorum artık.Takildim kaldım aynı kiloyaYoğurt kurunu dene canm
Doğru . Dün görünce aldım . Psikolojik olarak diyete uygun diye düşünmek istedim . Bir daha almayım bari .Aynen onun yerine leblebi kuruyemiş daha iyi diye düşünüyorum yani ben öyle yapıyorum
Onu hiç bilmiyorum nasıl bişey. Sen bilirsin sonuçta da bi ondan attıysan ağzına bi de kuruyemiş atabilirsin. Ya da bi gün kuru meyve bi gün kuru yemiş iyi olur diye düşünüyorumDoğru . Dün görünce aldım . Psikolojik olarak diyete uygun diye düşünmek istedim . Bir daha almayım bari .
Basla canım.. faydasını görürsün inşaallahValla denemek istiyorum artık.Takildim kaldım aynı kiloya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?