- 10 Haziran 2019
- 59
- 109
- 13
- 36
Canim aksamdan hazırlanmış cevizli su benim metobolizmamiçok iyi çalıştırıyor tavsiye ederimBilemedim kızlar biraz fazla mı yesem.. Wc yok 2 gündür ondanmı acaba
Çok sağol canım deniyeyimCanim aksamdan hazırlanmış cevizli su benim metobolizmamiçok iyi çalıştırıyor tavsiye ederim
Aynen valla .Benimki kargoya gelmiş.Buhun dağıtıma çıkar sanırım.Dedigin gibi biraz kilo takintimizi kremlerle unuturuz.Ama ben takıntı yapmasaydim kilo vermezdim.Bir şeye taktigim zaman basariyorum.Sudem_mmm şu kremlerimiz gelse de bari onlarla ugrassak
Bende 59a taktım. Bide ağustosta tatile gidecem. Arkadaşımla beraber. Çok yiyip içiyoruz. Her gidisimizde 5 6 kg aldım. Ağustos 10a kadar 56 filan olmam lazım ki dengeleyimAynen valla .Benimki kargoya gelmiş.Buhun dağıtıma çıkar sanırım.Dedigin gibi biraz kilo takintimizi kremlerle unuturuz.Ama ben takıntı yapmasaydim kilo vermezdim.Bir şeye taktigim zaman basariyorum.Mesela 59 a takintiliyim su anda
Aynen bizde Ağustos 5 i gibi Giresun'a gidicez.Bende orda çok yiyorum.Esimle pazarlık yaptık .Akşamları yürüyüşe cikicam diyeBende 59a taktım. Bide ağustosta tatile gidecem. Arkadaşımla beraber. Çok yiyip içiyoruz. Her gidisimizde 5 6 kg aldım. Ağustos 10a kadar 56 filan olmam lazım ki dengeleyim
AA kız bizde samsun Trabzon Giresun gezisi yapacazAynen bizde Ağustos 5 i gibi Giresun'a gidicez.Bende orda çok yiyorum.Esimle pazarlık yaptık .Akşamları yürüyüşe cikicam diyeHavasında mıdır nedir.Yediriyor işte .Keşke bende 56 olsam.Aslinda 59 u görsem umutlanirim.Bakalim artık hayırlısı.
Su boyumuzda tutsaymis seninleAA kız bizde samsun Trabzon Giresun gezisi yapacazhavasından kesinlikle çok yediriyor ama tavuk ızgara yapan yerler var ben sabah yulaf kuru meyve sut akşamdan tavuk yemeyi düşünüyorum bakalım
Kremi akşam yatarken sursek uyusak acaba daha etkili olur mu artık ne alakaysa benim dediğimÇok sağol canım deniyeyim
Ay oralar hep yeşillik coooook güzelSu boyumuzda tutsaymis seninleSeni ben sanicam Oralar çok güzel harika valla.Dogasina bayiliyorum.Bir tek yağmuru biraz fazla oluyor.
Olabilir ama çarşafa geçmez mi öyle de sanki tüm gün kalıp emilse daha iyi gibiKremi akşam yatarken sursek uyusak acaba daha etkili olur mu artık ne alakaysa benim dediğim
Sabah şöyle yap bak.simit kasar 5 zeytin varsa 1 salatalik ye çay içSabah erkenden sirkeli suyumu içtim sonra şekersiz kahvelerini içtim.Az önce yoğurt kurumu yedim.Simdi çay demliyorum.Simit almıştım.Oglum yarısını yedi.Bende şimdi diger yarısının iç hamurunu çıkarıp arasına biraz kaşar koyup Çaylan yiycem.Aksama doğruda etli taze fasulye yoğurtlu kabak kızartması ekmeksiz.
Evet evet öyle yaptım sadece kaşar peyniri yerine lor peyniri yedim.Valla kendimi daha iyi hissettim açıkçası.Sabah şöyle yap bak.simit kasar 5 zeytin varsa 1 salatalik ye çay iç
akşam etli taze fasulye bol yanına da yoğurtlu kabak yersin ekmeksiz yine fasulyeyi bol yersin tok tutar
Afiyet olsunEvet evet öyle yaptım sadece kaşar peyniri yerine lor peyniri yedim.Valla kendimi daha iyi hissettim açıkçası.
Temmuz 10 nuna kadar senide ekliyorum o zaman canım.Kac kilo vermek istiyorsun o zamana kadar Tablomuuz ilk sayfada .Bu arada hoşgeldinKizlar sonunda evimdeyim nasilsiniz nasil gidiyor?Sabah tartildim 1.4 gr fazlam var adetim bitti sayilir ama memnunum 69.3 geliyorum su an ramazanda dikkat etmesrydim 72 lerde olucaktim simdi.Hemen kalori hesabina basliyorm ilk hedefim 66.
Bende oyleÇok az yaptığım kahvaltı bile meğer ne kadar tok tutuyormus.Hic acikmadim.Galiba en son yemeğimi saat 5 gibi yiycem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?