Sadece zayiflayalim

Bugün ki menüm de etli patatesli taze fasulye,yoğurtlu kabak ve havuç kızartması.Sanirim bir 4 gün yerim bunları çünkü oğlumun menüsü pilav üstü döner.O sebze yemeklerini sevmiyor.Zorla yediriyorum.
Menü çok güzel canım. Bende akşama tavuk ciğeri var. Yanına salata yapacam boool

Doğru aslında yesem güzel olur. Sen yedin mi taze fasulyenşn yanında. Haydi ikimizde 2 dilim yiyelim
Ben daha önce yedim bizim marketten aliyordum .Kocaman çarşaf gibi incecik.Odun fırında pişmiş çok lezzetli oluyor.Genelde iftarda falan yiyordum.4 günde falann bitiriyordum.İnan şimdi almadım.Temmuzda alırım ama .Bu ay biraz dikkat edeyim su 64 lerden düşerim biraz.Birde çok güzel tok tutuyor .Ben sabah onunla kahvaltı yapıyordum.Yani nerdeyse akşam yemesem bile olurdu o derece.Ama dediğim gibi sen sabahları o ekmekle kahvaltı yap.Aksam da mesela sulu yemek yada köfte tarzı gibi yemeklerin yanında bir parça ye hiç bir şey olmaz.Zaten çok iyisin sen.Ben senin boyda senin kiloda olsam inan bu kadar kafama takmazdim.Gerçi yine takmıyorum kafama ama 59 olursam hiç olmazsa çok kilo almamin önüne geçerim.En azından 70 lerden uzak olurum.

Benim kilo bacaklarda ama. Kilo verince oralardan gidecek son kilolar genetik kodunun olduğu yerden gidermiş. O yüzden 57 istiyorum

Benim kilo bacaklarda ama. Kilo verince oralardan gidecek son kilolar genetik kodunun olduğu yerden gidermiş. O yüzden 57 istiyorum
Evet ya onu bende okudum.Mesela basenler en son gidiyormuş ilk önce kiloyu alanlarda onlar.Mucade edicez artık olucaz gorucez o rakamlarda inşallah az kaldı merak etme .Taze fasulyenin içine salça bile koymadım .Kalorisi düşük olsun diye Yağında az koydum .Zaten ben sulu yemekleri yerken suyunu yemiyorum.Posasini yiyorum.Butun kalori suyunda olurmuş.Eskiden spor hocam söylemişti

Evet çok doğru. Ama bence bu şekilde devam edip kremleri sürünce bence ağustos ayında incecik oluruz

Evet çok doğru. Ama bence bu şekilde devam edip kremleri sürünce bence ağustos ayında incecik oluruz
İnşallah kocam gelince şaşırsin istiyorum Kendime uzun elbise almak istiyorum.Topuklu ayakkabı ile boyumda uzun olurmanken gibi oluruz Valla Ayyyy heyecan bastı.Durmak yok dikkat edicez

İnşallah kocam gelince şaşırsin istiyorum Kendime uzun elbise almak istiyorum.Topuklu ayakkabı ile boyunda uzun olurmanken gibi oluruz Valla Ayyyy heyecan bastı.Durmak yok dikkat edicez
Ayyyy süper.... Benfde şey istiyorum benim bacak boyum uzun o yağlar gidince koyu lacivert kot almıştım 26 beden motivasyon için onu giymeyi istiyorum dar paça böyle ince ince....

Ayyyy süper.... Benfde şey istiyorum benim bacak boyum uzun o yağlar gidince koyu lacivert kot almıştım 26 beden motivasyon için onu giymeyi istiyorum dar paça böyle ince ince....
Harika.Yillarca pantolon giyiyorum.Gerci Kottan hiç vazgeçemem ama birazda elbise etek giymek istiyorum.Ya zayiflamak çok güzel bir duygu.Aslinda herşey iyiyide kötüyü de insan kendi eliyle yapıyor.Demek zayıflamak istenirse oluyormuş.Sadece biraz yemeklere dikkat etmek gerekmiş.

Canım dişimizi sıkalım 2 ay... Mükafatı alacaz inşallah çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…