Sadece zayiflayalim

Az önce canım tatlı istediğine göre reglim artık geliyorum diyor.Peki ben ne yedim .Evde ki cevizli baklava dan yedim mi tabiki hayır.Onu oğluma yedirdim.300 kalori bir dilim.Bende bir kase yaklaşık 200 gram meyve kompostosu yedim.160 kalori

Kızlar sabah biraz tok karnına tartıldığımda 56.1 çıkmıştım . Şuan karnım acıktı . 55.6 çıktım . Tartı mı hatalı acaba . Doğruysa yarın sabah 55 çıkarım herhalde

Bu arada sabah kahvaltımı sağlam yaptım . Sonra bi tane elma yedim .saat dört buçukta bi kase şehriye çorbası içtim ekmeksiz . Akşam yedi de de yarım kase boncuk makarna üstüne iki tatlı kaşığı yoğurt koyup yedim sanırım bi saat sonra falan yoğurt yerim çnkü saat birden önce yatmıyorum çok aç kalırım . Bi de emziriyorum malum

Tamam canım.Bence bölgesel egzersi yapıp.Birde gazlı yiyecek içeceklerden uzak durursan sorun kalmaz gibime geliyor.
gazlı içecek hiç içmiyorum, ama cok kahve ve çay içiyorum. bir de bağırsak florası iyice bozuldu sanırım onu tamir etmem gerekiyor o yüzden diyete başlamaya karar verdim. şimdi nereden başlasam hiç bilmiyorum
ama daha dikkatli olacağım :)

Akşamları hafif yiyecekler tuketebilirsin.Hamurlu ,yağlı yiyeceklerden uzak kalıp çayı kahveyi biraz azaltirsin düzelir sanırım.

Kizlar bugün pazara gittim biraz yürüyüş yapmış oldum evd geldiğimde ter icindeydim sabahki yediklerim kesin erimistir:))
1200 kalorideyim bugün yiyerek zayıflamak harika. Aksam yrmegini 9 .30 da yedik bugünlük gecikti gece 2 veya 3 te uyuduğum icin sorun olmuyor. Cocuklara tırtıl kurabiye yaptim 3 adet yedim ve dondurma hurmada yedim ama yemegi az yiyerek dengeledim dedimya yiyerek zayıflamak güzell:))

Yağdan verebilecek misin peki böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…