Hoşgeldin.Kilonuz kaç .Normal kiloda iseniz belki yediklerinize dikkat etmeniz gerekiyor.Belki gaz şişkinliği olabilir.Göbek çevremde bir şişkinlik var
Ne yesem şişkinlik yapıyor anlamadım
Sadece ondan kurtulmak istiyorum ben de varım sizinlee♥
Tamam canım.Bence bölgesel egzersi yapıp.Birde gazlı yiyecek içeceklerden uzak durursan sorun kalmaz gibime geliyor.Kaç kilo olduğumu tam olarak bilmiyorum pazartesi tartilip paylaşayım
Evet normal kilodayim
Afiyet olsun canimKızlar bir bardak dondurma yedim.Bugun kalorinin dibine vurdum ben.1215 kalori inşallah daha bir şey yiyesim tutmaz artık
En doğrusu sabah aç karnına tartilmandir.Kızlar sabah biraz tok karnına tartıldığımda 56.1 çıkmıştım . Şuan karnım acıktı . 55.6 çıktım . Tartı mı hatalı acaba . Doğruysa yarın sabah 55 çıkarım herhalde
gazlı içecek hiç içmiyorum, ama cok kahve ve çay içiyorum. bir de bağırsak florası iyice bozuldu sanırım onu tamir etmem gerekiyorTamam canım.Bence bölgesel egzersi yapıp.Birde gazlı yiyecek içeceklerden uzak durursan sorun kalmaz gibime geliyor.
Akşamları hafif yiyecekler tuketebilirsin.Hamurlu ,yağlı yiyeceklerden uzak kalıp çayı kahveyi biraz azaltirsin düzelir sanırım.gazlı içecek hiç içmiyorum, ama cok kahve ve çay içiyorum. bir de bağırsak florası iyice bozuldu sanırım onu tamir etmem gerekiyoro yüzden diyete başlamaya karar verdim. şimdi nereden başlasam hiç bilmiyorum
ama daha dikkatli olacağım :)
Krem sürdünmüüAkşamları hafif yiyecekler tuketebilirsin.Hamurlu ,yağlı yiyeceklerden uzak kalıp çayı kahveyi biraz azaltirsin düzelir sanırım.
Sabahları sürüyorum.Aksamda mi sureyim.Ginde bir kez yetmezmi acaba.Krem sürdünmüü
He yok canım bir yeterSabahları sürüyorum.Aksamda mi sureyim.Ginde bir kez yetmezmi acaba.
Yağdan verebilecek misin peki böyleKizlar bugün pazara gittim biraz yürüyüş yapmış oldum evd geldiğimde ter icindeydim sabahki yediklerim kesin erimistir:))
1200 kalorideyim bugün yiyerek zayıflamak harika. Aksam yrmegini 9 .30 da yedik bugünlük gecikti gece 2 veya 3 te uyuduğum icin sorun olmuyor. Cocuklara tırtıl kurabiye yaptim 3 adet yedim ve dondurma hurmada yedim ama yemegi az yiyerek dengeledim dedimya yiyerek zayıflamak güzell:))
Işte onu bilemiyorum yag ölçümü yapan bir yer bulsam da tartilsam guzel olur aslindaYağdan verebilecek misin peki böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?