Sadece zayiflayalim

Sabah 2 etimek peynir domates salatalık yeşillik çay
Öğlen 1 kase yoğurt 1 dilim kepek ekmek
Aksam herhangi evde olan yemekten 8 9 kaşık, 1 dilim ekmek ,3 kaşık yoğurt
Bizim ki gibi zaten .Bende öyle yapıyorum.Bir tek bugün dışarı çıkmışken ödün lavaş aldım.Guzrl ekmek seviyorum onu .Sabahları yemek için.

Bence çok iyi gidiyorsun.Sadece akşam yemeklerine dikkat ettiğim zaman bile oluyor.Hic morelini bozma dediğim gibi günde en fazla 1200 kalori alımı yaparsan çok iyi olur.Bir ay sonra farkı görürsün.

Bugün çok fazla disardaydim.Geldigimde de yemek yedim.Yogurt kurumu bugün yiyemedim.Simdide hiç canım istemiyor.

Bende bu saatte kahve yle kapanis yapiyorm yanindada 2 hurma .Bugün 1400 kalori almisimdir tatilde duzen bozuldu yavas yavas toparlicam insallah.Ama keyfim yerinde adet şişliği gitti 69.1 geldim bugün az az da olsa gidecek bu kilolar.

Herkese günaydın.İyi hafta sonları diliyorum.Sakin çok fazla kaçırmayın.Aksam çok hafif yemek yemeye özen gösterin.Sonra pişman olmayın.Ben hala regli olamadım.Ama tartı 63.9 u gösterdi sabah.İnsallah bir an önce regli olur biter ve gerçek kilomu görürüm.

gunaydin kizlar. epeydir 68-69larla mucadele icindeydim mayis sonu haziran basi reglim vardi.o ara tatliya abandim.neyse nihayet 67.5 geldim bu sabah.daha cok yol var.dussek de kalkicaz
Hoşgeldin canım.Buralardan baya uzak kaldın.Hadi tabloya ilstireyim de seni biraz gaza gel.Temmuzun 10 nuna hedef belirle kendine .Tablo ilk sayfada

Ben bu sabah oğlumla güzel ve sıkı bir kahvaltı yaptım yarına kadar acikmam her halde 4 dilim yumurtalı ekmek kızartma,10 zeytin,iki yemek kaşığı lor peyniri,bir domates,salatalık,iki adet yeşil sivri biber ve bir tutam maydanoz.Maydonozu bütün kahvaltıda yemeği planladim artık.Toplamda 682 kalori aldım.Aksam 5 gibi falan bir tabak etli taze fasulye yerim.Aksam 8 gibide yoğurt kurumu .900 1000 kalori gibi tamamlanır.Doyana kadar yedim son dilimide kalmasın diye zorla yedim yani.Cok şükür iyi doydum.

Afiyet olsun canım

Günaydın canim adet gercekten müthiş sisiriyor adetim bittikten iki gun sonra dahi iniyor kilo.Su an kahvalti yapiyorum saglam bir kahvalti yapip ajsam hafif tutucam insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…