Bizim ki gibi zaten .Bende öyle yapıyorum.Bir tek bugün dışarı çıkmışken ödün lavaş aldım.Guzrl ekmek seviyorum onu .Sabahları yemek için.Sabah 2 etimek peynir domates salatalık yeşillik çay
Öğlen 1 kase yoğurt 1 dilim kepek ekmek
Aksam herhangi evde olan yemekten 8 9 kaşık, 1 dilim ekmek ,3 kaşık yoğurt
Öğlen ekmek ve yoğurr mu yesekBizim ki gibi zaten .Bende öyle yapıyorum.Bir tek bugün dışarı çıkmışken ödün lavaş aldım.Guzrl ekmek seviyorum onu .Sabahları yemek için.
Bence çok iyi gidiyorsun.Sadece akşam yemeklerine dikkat ettiğim zaman bile oluyor.Hic morelini bozma dediğim gibi günde en fazla 1200 kalori alımı yaparsan çok iyi olur.Bir ay sonra farkı görürsün.Sabah: 2 haşlanmış yumurta
bir dilim peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
Öğlen: iki parça somon 4 5 patates fırında
Ara: bir muz
Akşam 19.30 : salata+yogurt
Su 2bucuk lt
Spor 2 defa ev tipi jimlastik ve yarim saat yürüyüş
Öğlen ekmek ve yoğurr mu yesek
Ben deneyim bakalımYoğurt olurda ekmek olmaz.Ekmegi ben sadece sabah tüketiyorum.Yada istersen bir dilim yiyebilirsin.
Hoşgeldin canım.Buralardan baya uzak kaldın.Hadi tabloya ilstireyim de seni biraz gaza gel.gunaydin kizlar. epeydir 68-69larla mucadele icindeydim mayis sonu haziran basi reglim vardi.o ara tatliya abandim.neyse nihayet 67.5 geldim bu sabah.daha cok yol var.dussek de kalkicaz
65.5 hedefim olsun o zaman.2 kilo yani.gercekci olalim :)Hoşgeldin canım.Buralardan baya uzak kaldın.Hadi tabloya ilstireyim de seni biraz gaza gel.Temmuzun 10 nuna hedef belirle kendine .Tablo ilk sayfada
Žaten hedefi ne kadar az tutarsan o kadar çabuk kilo gidiyor.Bende öyle az hedef tutuyorum.65.5 hedefim olsun o zaman.2 kilo yani.gercekci olalim :)
Afiyet olsun canımBen bu sabah oğlumla güzel ve sıkı bir kahvaltı yaptım yarına kadar acikmam her halde4 dilim yumurtalı ekmek kızartma,10 zeytin,iki yemek kaşığı lor peyniri,bir domates,salatalık,iki adet yeşil sivri biber ve bir tutam maydanoz.Maydonozu bütün kahvaltıda yemeği planladim artık.Toplamda 682 kalori aldım.Aksam 5 gibi falan bir tabak etli taze fasulye yerim.Aksam 8 gibide yoğurt kurumu .900 1000 kalori gibi tamamlanır.Doyana kadar yedim son dilimide kalmasın diye zorla yedim yani.Cok şükür iyi doydum.
Sağol canım .Sabah gözümü açar açmaz kremimi sürdüm.Afiyet olsun canım
İyi yapmışsın bakalım 10 temmuzda kalçamı z kaç çıkacak senib 107den 103r , benim de 100den 96ya falan iner inşallahhhSağol canım .Sabah gözümü açar açmaz kremimi sürdüm.
Günaydın canim adet gercekten müthiş sisiriyor adetim bittikten iki gun sonra dahi iniyor kilo.Su an kahvalti yapiyorum saglam bir kahvalti yapip ajsam hafif tutucam insallah.Herkese günaydın.İyi hafta sonları diliyorum.Sakin çok fazla kaçırmayın.Aksam çok hafif yemek yemeye özen gösterin.Sonra pişman olmayın.Ben hala regli olamadım.Ama tartı 63.9 u gösterdi sabah.İnsallah bir an önce regli olur biter ve gerçek kilomu görürüm.
Kremi merak ettim zayiflamak icinmi sürüyorsunuzİyi yapmışsın bakalım 10 temmuzda kalçamı z kaç çıkacak senib 107den 103r , benim de 100den 96ya falan iner inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?