Sadece zayiflayalim

Işte onu bilemiyorum yag ölçümü yapan bir yer bulsam da tartilsam guzel olur aslinda
Yağ değil de kas yaktığın sürece çok kötü olur onu demekstiyorum
Yağ dışa doğru kas iç bölgededir sen yağ yakamazsan yağlar löp löp olduğu gibi durur ama etin içi boşalır.

Yağ değil de kas yaktığın sürece çok kötü olur onu demekstiyorum
Yağ dışa doğru kas iç bölgededir sen yağ yakamazsan yağlar löp löp olduğu gibi durur ama etin içi boşalır.
Birde yag veya kas verdigini gosteren baskuller var ondanda alınabilir kullanip memnun olan varmiki

Iyi akşamlar herkese bugün klasik kahvalti yaptım
öğlen ev yapımı lavasla ev yapımı bir porsiyon döner yedim yarim bardak ayranla
Akşam bisey yemedim sayılır kalan dönerlerde bir iki lokma aldım sadece
Ve spor noktasında günüm güzel geçti iki gündür düzenli devam ediyorum spora

Herkese günaydın.Ben bu sabah pek kahvaltı yapmadım.Zaten dün çok kaçırmıştır.İki dili salam,iki küp kaşar peyniri yedim.Biraz sonra yoğurt kurumu yiycem.Ardindan son tabak kalan etli taze fasulye yemeğimi bitiricem .Bugün inşallah daha az kalori almayı planlıyorum.

Birde kızlar 8 temmuz gibi annemi Yalova termallere goturucem.Bir hafta kadar orda kalmayı planlıyorum.Hic oraya gideniniz varmı .İyi geliyormu .

Kahvaltimi biraz gec yaptim 550 kalori aldim
tost ekmeginden pizza yaptim cocuklara 1 dilim yedim .birkac dal roka .yarim salatalik.1 zeytin.bal kaymak ve 2 minik cavdar ekmegi(kaymak yagi fazla ama proteinde bol miktarda varmis ).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…