- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Yağ değil de kas yaktığın sürece çok kötü olur onu demekstiyorumIşte onu bilemiyorum yag ölçümü yapan bir yer bulsam da tartilsam guzel olur aslinda
Aslinda ekmekhic yemiyorum protein almaya calisiyorum tek sikintim tatli ihtiyaci onuda hurma dondurmayla geçiştirmeye calisiyormYağdan verebilecek misin peki böyle
Peki kasları korumak icin neler yemeliyimYağ değil de kas yaktığın sürece çok kötü olur onu demekstiyorum
Yağ dışa doğru kas iç bölgededir sen yağ yakamazsan yağlar löp löp olduğu gibi durur ama etin içi boşalır.
Birde yag veya kas verdigini gosteren baskuller var ondanda alınabilir kullanip memnun olan varmikiYağ değil de kas yaktığın sürece çok kötü olur onu demekstiyorum
Yağ dışa doğru kas iç bölgededir sen yağ yakamazsan yağlar löp löp olduğu gibi durur ama etin içi boşalır.
En iyi mezurayla anlarsın boşa para vermene gerek yok CanımBirde yag veya kas verdigini gosteren baskuller var ondanda alınabilir kullanip memnun olan varmiki
Et, tavuk, yoğurt, süt,bakliyat ,köfte, kefirPeki kasları korumak icin neler yemeliyim
Aslinda hep yeniyor bu yiyecekler ama biraz daha düzenli olmali az once bende baktim yer fıstığında dahi iyi protein varmis.Artik atistitmaliklarida ona gore secmeli:))Et, tavuk, yoğurt, süt,bakliyat ,köfte, kefir
Yarin ölçü aliyorm o zaman .Iyi geceler canim.En iyi mezurayla anlarsın boşa para vermene gerek yok Canım
Cok iyi geliyor annem gitmişti ama baska sehirde bende hafta ici yolcuyum yine Eskisehire gidiyorz ama fazla kalmam herhalde.Birde kızlar 8 temmuz gibi annemi Yalova termallere goturucem.Bir hafta kadar orda kalmayı planlıyorum.Hic oraya gideniniz varmı .İyi geliyormu .
İnşallah iyi gelir.Bakalim belki 10 gün falan kaliriz iyi geliyorsa .Cok iyi geliyor annem gitmişti ama baska sehirde bende hafta ici yolcuyum yine Eskisehire gidiyorz ama fazla kalmam herhalde.
Afiyet olsun bende cay keyfi yapiyormSelam kızlar sütlü kahvemi içip kuru üzüm yiyorum sizler ne alemdesiniz
insallah canım yas ilerleyince sıkıntılar başlıyor Allah sifa versin.İnşallah iyi gelir.Bakalim belki 10 gün falan kaliriz iyi geliyorsa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?