Sadece zayiflayalim

İyi yapmışsın bakalım 10 temmuzda kalçamı z kaç çıkacak senib 107den 103r , benim de 100den 96ya falan iner inşallahhh
K Afiyet olsun canim bende kahvaltimi bitirdim çay yin yaninda hurma yiyorum dün kalorimi n hepsini kullandım ama gece gec yattim plates topuyla bacak hareketleri yaptim.

Kahvaltim şöyle
Bire yakin simit
2 yemek kasigi lor peyniri
1 küçük domates
1 zeytin (canim istemiyor aslinda cok severim )
1 yemek kasigi bal
1 haslanmis yumurta
2 ceviz içi, 2 hurma
kizarmis peynir 2 dilim
Şimdi kalori hesaplamaya gidiyorum:))

Hiç olmamış canım. Diyelim simit yedin ki kalorisi yüksek bi besin, zeytin yememen lazım ki sen ceviz zeytin bir arada yemişsin hepsi yağ grubu bunların fazladan yağ depo edeceksin. Bal 1 yemek kaşığı, 1 çay kaşığı olsa neyse bir de üstüne 2 hurma almışsın.

Canim yag agirlikli evet ama aksam dengelerim artik. toplam 532 kalori almisim .

Hala bir şey yemedim ve hala tokum.Baya güzel yapılan kahvaltı uzun süre insanı iyi tok tutuyor.Taze fasulye yiycektim ama artık yemem .Yarına kaldı.Ancak 8 gibi yoğurt yerim.

Sağol canım.Az önce taze fasulye yedim canım istemese bile.Bu sefer metabolimami yavaşlamak istemedim.906 kalori ile gün kapandı.Yarina Allah kerim.Zaman da geçmek bilmiyor.Hemen 59 ları 57 leri görseydim keşke
Canım beni de yaz listeye tartım geldi . Sabah biraz tok karnına tartıldım 56.1 çıktım . Tartı gelmediği için pek dikkat edememiştim . Bugünden sonra daha dikkat edicem .

Canım beni de yaz listeye tartım geldi . Sabah biraz tok karnına tartıldım 56.1 çıktım . Tartı gelmediği için pek dikkat edememiştim . Bugünden sonra daha dikkat edicem .
Temmuz 10 nuna kadar hedefin kaç kilo .Kız sen iyisin aslında Ben o kiloda olsam hala zayıflamak istermiyim acaba .İsterim belkide insan korkuyor çünkü .

Temmuz 10 nuna kadar hedefin kaç kilo .Kız sen iyisin aslında Ben o kiloda olsam hala zayıflamak istermiyim acaba .İsterim belkide insan korkuyor çünkü .
Hamilelikten önce 48 kiloydum . Hamile kalmadan önce işten çıktım o ay 2 kilo aldım . Normalde 45-46 kilo arasında gidip geliyodum . O yüzden çevredekilerde garipsiyor sanki . Bu kilom aylardır aynı olmasına rağmen kilo mu aldın sen diyenler oluyor gıcık oluyorum hatta hedefim 50 kg olmaktı ama zayıflamayı başarabilirsem 48 kiloya düşmeyi planlıyorum

46 çok zayıf bence .50 yine iyi de.Cok zayiflikta güzel durmuyor.Aslinda vatanda en ideali 50 55 diye düşünüyorum .Boyum kısa olmasına rağmen 55 in altına dusmem sanırım.Hele bir 59 görünsun bakicaz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…