- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Canım pizza yediysen ekmeği 1 e düşür olur mu sadece kalori hesabı yapma çok karışıyorum sana ama inan kötülükten değil benim ablamın arkadaşı 23 kilo verdi ve hep bana püf noktaları söyledi bunlar doğrultusunda yorum yapıyorum sizeKahvaltimi biraz gec yaptim 550 kalori aldim
tost ekmeginden pizza yaptim cocuklara 1 dilim yedim .birkac dal roka .yarim salatalik.1 zeytin.bal kaymak ve 2 minik cavdar ekmegi(kaymak yagi fazla ama proteinde bol miktarda varmis ).
Evet annem 70 yaşında romatizma şeker tansiyon bel fıtığı bronşit inşallah iyi gelir bunlara .Yürümekte zorlanıyor.Bakalim giturucem oraya .insallah canım yas ilerleyince sıkıntılar başlıyor Allah sifa versin.
Canim bildiklerini paylasman hosuma gider oyle düşünme.Biraz rahat yiyor gibi gorunebilirm ama bir yerden kısıyorum ve protein de aldiktan sonra sorun olmaz insallah. Söyle bir sey var bende 20 kilo verdim herseyi yiyerek inan bana aksam yemeyerek veya yediysem spor yaparak ertesi gün dikkat ederek.Benim tek sorunum motivasyondu o da oldu cok şükür .vericez kilolari hemde saglikli bir sekilde.Canım pizza yediysen ekmeği 1 e düşür olur mu sadece kalori hesabı yapma çok karışıyorum sana ama inan kötülükten değil benim ablamın arkadaşı 23 kilo verdi ve hep bana püf noktaları söyledi bunlar doğrultusunda yorum yapıyorum size
Canim afiyet olsun bende gittigim yerde lahmacun yemeye calisiyorm karatayda yiyebilursiniz diyorya :)Ama lahmacunun büyüğü dahi 300lu kalorilerde orta boylar 177 veya 200 lerde yanlis mi hesapladin.Kızlar canınız cekmesin.Lahmacun söyledim 1 tane yerim.449 kalori.Bugun toplam kalorim 1072 oluyor.Zaten regli de oldum .Daha çabuk yakarım
Kuzum yanlış hesaplamışssın 200 kalori falan 1 lahmacun.Kızlar canınız cekmesin.Lahmacun söyledim 1 tane yerim.449 kalori.Bugun toplam kalorim 1072 oluyor.Zaten regli de oldum .Daha çabuk yakarım
5Canim bildiklerini paylasman hosuma gider oyle düşünme.Biraz rahat yiyor gibi gorunebilirm ama bir yerden kısıyorum ve protein de aldiktan sonra sorun olmaz insallah. Söyle bir sey var bende 20 kilo verdim herseyi yiyerek inan bana aksam yemeyerek veya yediysem spor yaparak ertesi gün dikkat ederek.Benim tek sorunum motivasyondu o da oldu cok şükür .vericez kilolari hemde saglikli bir sekilde.
Valla sistemden bir adet lahmacun bir adet ye fındık lahmacun girdim .İkisi 600 kusurledeydi.Canim afiyet olsun bende gittigim yerde lahmacun yemeye calisiyorm karatayda yiyebilursiniz diyorya :)Ama lahmacunun büyüğü dahi 300lu kalorilerde orta boylar 177 veya 200 lerde yanlis mi hesapladin.
Ay inşallah öyledir.Sistemden girdim 1 adet olarak.Kuzum yanlış hesaplamışssın 200 kalori falan 1 lahmacun.
5
Sağol canım benim
1 adet 170 kalori aklında bulunsunAy inşallah öyledir.Sistemden girdim 1 adet olarak.
Seninki 1.5 250 kalori yapmıştırAy inşallah öyledir.Sistemden girdim 1 adet olarak.
Bende diyordum keşke diğer yarısını yemeseydim diye.Ama internetten baktım 350 ile 400 arasında değişiyor diye yazıyordu.Aman boşver yendi gittiSeninki 1.5 250 kalori yapmıştır
Diyetkolikten bak en iyi orası. 1 adete 170 diyorBende diyordum keşke diğer yarısını yemeseydim diye.Ama internetten baktım 350 ile 400 arasında değişiyor diye yazıyordu.Aman boşver yendi gitti
O zaman iyi fazla kalori almamisim.O program demek ki kalorileri fazla gösteriyor.Bir yandan iyi çok yememi engeller en azındanDiyetkolikten bak en iyi orası. 1 adete 170 diyor
Bakalım temmuz 10da ne alemde olacaz.. I zamana kadar hiç ölçmeyecemO zaman iyi fazla kalori almamisim.O program demek ki kalorileri fazla gösteriyor.Bir yandan iyi çok yememi engeller en azındanRegli oldum ama tam anlamıyla cozulemedim.Bacaklarim sis belki o portakal görünüm Regliden sonra gider.Cunku benim o kadar görünmüyordu.Yanliz krem dokununca pürüzsüz yapıyor gibi geldi bana
Bende hiç olcmedimBakalım temmuz 10da ne alemde olacaz.. I zamana kadar hiç ölçmeyecem
Öşçerken nasıl ölçüyosun kuzum ben pimpirikleniyorum ay doğru mu ay yanlış mı diyeBende hiç olcmedim
Afiyet olsunnKızlar bugün cok yoruldum su ev isleri hic bitmiyor yemek yedim kahvemi içtim islere devam edicem.
Toplam 1000 kalori aldım aksam yemegim şöyle 6 yemek kaşığı zeytinyagli taze fasulye,
2 kasik tereyagli makarna,bir porsiyon tavuk sote azda olabilir.bir kase salata ,bir kase kavun.Ardindan bir fincan kahve 2 tirtil kurabiye ve aralarda 2 taze 2 kuru kayisi yemistim 1000 kalori etti hepsi:))
Simdi banyolari temizlicem yediklerimi eritirm belkim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?