Sadece zayiflayalim

Sanki kendimi çok yemiş gibi hissediyorum.Az yemeye alışınca böyle oluyor sanırım.Sanki hemen kilo almışım gibi geliyor.

Merhaba arkadaslar ya bi sorum olucak ben bugun kahvalti bi ara ogun birde 16.30 da yemek yedim su anda burda saat 9 ve acıktım ve ben çok geç uyuyorum en erken birde sizce su anda nasıl biseyler temeliyim mercimek çorbası yogurt var ama bilemedim napsam

Bence sadece yoğurt yemeni tavsiye ederim.Hem yağ yakımını kolaylaştırır hemde tok tutar.Ben gece aciktigimda yoğurt yiyorum.Sakin yemek çorba dahi yeme .Yoğurt ye dolu bir kase yoğurt.Cok güzel gidiyorsun.Birakma kendini .Belli bir zaman sonra aç yatmak hoşuna gidicek inan bana

Tamam inandım sana

Herkese günaydın.Bu sabah tartıda 64.2 geldim.Reglim henüz bitmedi.Tartida çok 500 gramlık bir oynama oluyor.Reglim bitince düzelir inşallah.

Selam kızlar kaç gündür yazamıyorum . Evde misafirim vardı . Hiç dikkat edemedim yememe spor da yapamadım . Ama ona rağmen 2 gün önce 54.9 çıkmıştım aç karnına dün 54.7 çıktım . Bugün aç karnına tartılmayı unuttum . Khvaltı yapalı iki saat oldu . Karnım şuanda tok 54.9 çıktım . Aç karnına tartılsaydım acaba 54.5 falan çıkarmıydım ki

Çok güzel senin adına sevindim.Bende ayın 24 ünde 10 gün tatile gidicem.İnsallah dikkat edeyim.Tatilde dikkat etmekte zor oluyor.En azından kilo almamaya calisicam insalllah.Alirsamda yapacak bir şey yok gelince vericez artık

Sabah canım pek bir şey istemedi.Oglumun ucundan kalan küçük parça tostunu yedim.Cok az patates kızartması ve bir tane haşlanmış mısır yedim.Aslinda zorluyorum yemek için .Zorlamasam daha iyi olucak galiba.Metabolizmam yavaslamasin diyorum..

Çok güzel yesen bile misafirle ilgilenirken yakmışsın demekki

Bende bugün 92.2 çıktım dune gore 200 gr az . Kahvaltıyı dışarıda yaptik biraz omlet biraz peynir 2 zeytin az domates salatalik. Sabah yarim saat koşu yaptım. Dün pek spor yapamamıştım insallah bugün toparlarım

Çok iyi gidiyorsun tebrik ederim seni.8 li rakamlara çok az kaldı sakın bırakma

Bugün doğru dürüst bir şey yemedim.Ufak tefek atıştırmalık çay su içtim.Biraz sonra yoğurt yerim .Artık su 64 leri görmek istemiyorum tartıda .Artık 59 60 arası olmak istiyorum.Ondan sonra zaten düzgün gider inşallah.Ben hamile olana kadar 55 zor gibi görünüyorAğustosa kadar 59 görsem o bile yeter.Zaten hamilelikte istemesen bile mecbur kilo alicam.Off offf bide onları vermekle ugrasicam Hayırlısı olur inşallah

Az önce ince kakaolu üç gofret yedim .Su büyük paketlerde oluyor ya ondan.Kimse yemiyor bari ben yiyim dedim.Buyuk bir bardak süt içtim.Bugun toplamda 579 kalori aldım.Aksam çok acikirsam yoğurt yerim artık.Bu defa günlük 800 kaloriyi gecmemeye calisicam.Belki biraz kilo vermede hızlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…