- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Afiyet olsun canım. 10 temmuzfda ölçüde ne olacak bakalımŞimdi çay fincaninda kakaolu dondurma yedim.Aci yediğim icin için yanmış.Su ana kadar 1262 kalorim görünüyor.Kahve falan derken 1300 gelir.
Afiyet olsun canım. 10 temmuzfda ölçüde ne olacak bakalım
[/QU. Bende çok merak ediyorum.Ama inşallah 3 cm falan kalçadan incelirim diye düşünüyorum.Bakalim artık.
Aslında kilo aldım, ama veriyorum da.Canım hoşgeldin.Bebis nasıl sen nasılsın iyimisin.Ayrica hiç kiloda almamissin bu çok iyi inşallah aşırı kilo almadan doğum yaparsın .
Evet evet olsun sen de bebeğinde iyi olun gerisi gelir Allah'ın izniyle.tekrar zayiflarsin.Aslında kilo aldım, ama veriyorum da.
Anlamadım yani . Neyse iyi gidiyorum.. sonrası önemli benim için..
Bence sadece yoğurt yemeni tavsiye ederim.Hem yağ yakımını kolaylaştırır hemde tok tutar.Ben gece aciktigimda yoğurt yiyorum.Sakin yemek çorba dahi yeme .Yoğurt ye dolu bir kase yoğurt.Cok güzel gidiyorsun.Birakma kendini .Belli bir zaman sonra aç yatmak hoşuna gidicek inan banaMerhaba arkadaslar ya bi sorum olucak ben bugun kahvalti bi ara ogun birde 16.30 da yemek yedim su anda burda saat 9 ve acıktım ve ben çok geç uyuyorum en erken birde sizce su anda nasıl biseyler temeliyim mercimek çorbası yogurt var ama bilemedim napsam
Tamam inandım sanaBence sadece yoğurt yemeni tavsiye ederim.Hem yağ yakımını kolaylaştırır hemde tok tutar.Ben gece aciktigimda yoğurt yiyorum.Sakin yemek çorba dahi yeme .Yoğurt ye dolu bir kase yoğurt.Cok güzel gidiyorsun.Birakma kendini .Belli bir zaman sonra aç yatmak hoşuna gidicek inan bana
Sende tablodasin canım.Daha vakit var verirsin.Brn biraz geç kilo veriyorum.Günaydınbn daha diyete bugun basladım bide 10 temmuza 3 kilo hedefim var.
Çok güzel senin adına sevindim.Bende ayın 24 ünde 10 gün tatile gidicem.İnsallah dikkat edeyim.Tatilde dikkat etmekte zor oluyor.En azından kilo almamaya calisicam insalllah.Alirsamda yapacak bir şey yok gelince vericez artıkSelam kızlar kaç gündür yazamıyorum . Evde misafirim vardı . Hiç dikkat edemedim yememe spor da yapamadım . Ama ona rağmen 2 gün önce 54.9 çıkmıştım aç karnına dün 54.7 çıktım . Bugün aç karnına tartılmayı unuttum . Khvaltı yapalı iki saat oldu . Karnım şuanda tok 54.9 çıktım . Aç karnına tartılsaydım acaba 54.5 falan çıkarmıydım ki
Çok güzel yesen bile misafirle ilgilenirken yakmışsın demekkiSelam kızlar kaç gündür yazamıyorum . Evde misafirim vardı . Hiç dikkat edemedim yememe spor da yapamadım . Ama ona rağmen 2 gün önce 54.9 çıkmıştım aç karnına dün 54.7 çıktım . Bugün aç karnına tartılmayı unuttum . Khvaltı yapalı iki saat oldu . Karnım şuanda tok 54.9 çıktım . Aç karnına tartılsaydım acaba 54.5 falan çıkarmıydım ki
Canim diyet yapamasanda bol su içersen belki yemeni engellerÇok güzel senin adına sevindim.Bende ayın 24 ünde 10 gün tatile gidicem.İnsallah dikkat edeyim.Tatilde dikkat etmekte zor oluyor.En azından kilo almamaya calisicam insalllah.Alirsamda yapacak bir şey yok gelince vericez artık
Çok iyi gidiyorsun tebrik ederim seni.8 li rakamlara çok az kaldı sakın bırakmaBende bugün 92.2 çıktım dune gore 200 gr az . Kahvaltıyı dışarıda yaptik biraz omlet biraz peynir 2 zeytin az domates salatalik. Sabah yarim saat koşu yaptım. Dün pek spor yapamamıştım insallah bugün toparlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?