Harikasın.Benim bugün reglimin 6. Günü çok az geliyor biticek sanırım.Ama ben hala 64.2 lerdeyim.Regli öncesi 63.7 i görmüştüm.Umarim benimki de odemdir.Yoksa takilmaktan korkuyorum.Takilinca baya uzun takılıyor.Benim ise buna vaktim yok.Bnm tatlıyla aramda tükenmez bi bag var.Çok canm cekiyor resmen elim tatlıya gidiyor. Birde dün sabah tartıldıgımda 75.5 cıkmiştım. Megersem ödemmiş 74 e düştüm bugun tekrar. Bu kadar yemege kilo almadıgıma cok sevindim
Çok iyi canım .Bende sabah 63.7 geldim.Kiyafetsiz tartildim.Evet akşam yemek yememek bende de ise yaradı.Bende diğer türlü yapamıyorum gerçekten.Tabi gunduzde dikkat etmeye çalışıyorum Arada kacamaklar olsadagunaydinn.tarti gunu. 67.1 geldim.gecen hafta 67.5 gelmistim.aksam yemegi yememek yontemi bende ise yariyor.baska turlu diyet miyet zor :)
Acele etme bozma moralini sakin pes etme.Daha yeni basladin.Gidicek bu kiloların mutlaka farkında olmadan kacamaklar yapmissindir.Cunku ben hiç spor yapmiyorum bile su anda .Günde de en az 2 saat falan ev işi yapıyorum.Ondan sonrası paso uzanıyorum.Gunluk aldığın kalori 1200 u geçmemesine özen gostermelisin.Geçen hafta 94.6 di kusurati yanlış hatırlamıyorsam.. Bugün 92.3 dün 93.2 idim. Ama dün hic egzersiz yapamadım aksam yediğimi de yakamadim sanırım uzerimde bi tembellik var hareket edesim yok
İyi gidiyor canım sen nasılsın .Var mi düzelme.Kızlar ne alemdesiniz durumlar nedir
Yavaş yavaş ilerliyor bakalım ne olacakİyi gidiyor canım sen nasılsın .Var mi düzelme.
Valla ben artık takmıyorumYavaş yavaş ilerliyor bakalım ne olacak
Kalori hesabının aslında ne kadar tehlikeli olduğunu öğrendim bir bakıma. 800-900-1009 kalori almak vücudu direkt kıtlığa sokuyor halbuki. Şimdi akillandim çok sukurValla ben artık takmıyorumBoşver sende takma akışına bıraktım.Yine yediklerime dikkat ediyorum.Aksam yemiyorum.Saplanti haline getirdim neredeyse dedim böyle olmuycak .Bu şekilde saplantılı olmuyor.Onun için artık takmıyorum.Dusunuyorum da geçen yıl bu zamanlar gibi 77 lere dogru gidiyordum.Ama şimdi 64 lerdeyim.Bu benim için iyi bir başarı yavaşta olsa yavaş ama en azından geç kalmadım.Bu sene giydiğim daha çok yakışıyor.Eskisi gibi yataktan kalkinca her yerim agrimiyor.Pire gibi hareket ediyorum Kalmış surda 5 6 kilo onuda veririz elbet hiç takma kafana biraz kendimize mola vermiş oluruz .
Bence tehlikeli değil.Vucut belli kilo kaybında zaten duraksama yaşıyor.Aslinda kalori hesabı bir nevi az yemek .Ben mesela bu kalori hesabını sürekli kullanmayı düşünüyorum.Beni çok güzel zayıflatıyor.Ama sana uymadiysa sen tabi istediğin şekilde kendine uygun bir zayıflama yolu bulabilirsin .Vücuduna ne iyi geliyorsa onu yaparsın.Kalori hesabının aslında ne kadar tehlikeli olduğunu öğrendim bir bakıma. 800-900-1009 kalori almak vücudu direkt kıtlığa sokuyor halbuki. Şimdi akillandim çok sukur
800 900 kalori çok az ama canım. En düşük 1100 olmalı diyorlarBence tehlikeli değil.Vucut belli kilo kaybında zaten duraksama yaşıyor.Aslinda kalori hesabı bir nevi az yemek .Ben mesela bu kalori hesabını sürekli kullanmayı düşünüyorum.Beni çok güzel zayıflatıyor.Ama sana uymadiysa sen tabi istediğin şekilde kendine uygun bir zayıflama yolu bulabilirsin .Vücuduna ne iyi geliyorsa onu yaparsın.
Tabi ki hatta 1200 un altına inmemek gerek ben biraz hızlansin diye azalttim Kalorimi.Zaten pazartesi günü tatile gidiyorum 10 gün kalicam orada en az günlük 1400 leri bulucagini tahmin ediyorum.1600 kaloriyi geçmediğini sürece kilo almıyorum.Tabi gecmezssem800 900 kalori çok az ama canım. En düşük 1100 olmalı diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?