Sadece zayiflayalim

Herkese günaydın. Bu sabah morelim daha düzgün oldu. Sanirim regli ödemelerim yavaş yavaş gidiyor. Cunku tartıda 63.7 i gördüm. Regli olduğum halde çok dikkat ettim. Zaten dun de çok dikkat etmiştim.551 kalori almıştım dün.Bugun Kalorimi biraz fazla tutucam .Belki biraz karbonhidrat alırım.Yine de su anda kilom da durma olmadığı için sevindim.

65 kilo ile hamile kalmıştım.87 ile doğuma girmiştim.82 ile falan galiba doğumdan çıktım.Dogumdan sonra hiç bir şey yapmadan 77 lere düştüm .Bir ara dikkat ederek 70 kilolara kadar geriledim.Uzun bir müddet yani yıllarca kaç sene bilmiyorum .70 ve 72 lerde dolandim.En son 74 yada 76 tam emin değilim.Ben 74 u baz aldım.Kasim ayında zayıflama girişiminde bulundum.Cok Kacamaklarimda oldu çok acta kaldım.Ama şimdi hamilelik kilolarimdan tamamen kurtuldum.63.7 ile sırada fazla kilolardan kurtulmaya geldi.İnsallah güzel devam eder.

Sen de ayni benim gibi olmussun. Ben 86 ile doguma girdim. 80 kilo hastaneden ciktim. 10 gun sonra 71dim.
Ne guzel 69lara inmistim bir kac gundur. Dun soylemesi ayip cag kebap yemeye gittik. Ustune tatli yedim. Bu sabah yine 70.5
Bir haftada ver bir gunde al. Ne ala.

Evet doğru söylüyorsun.Ama öyle öyle zayifliycaz işte.Dün çok kacirdiysan bugün daha dikkatli olursun.Ertesi gün normale dönüyor.Bende tatile gidicem .10 gün kalicam inşallah kilo almam dikkat etmeye calisicam ama çok zor gibi bakalım nasıl olucak.

Günaydın arkadaşlar bir kilo gitti insallah geri gelmez geriye 10 temmuza kadar kaldı 4 kilo biraz daha hızlanmam gerektiğinin farkındayım ama en azindan giden kiloyu görmek de sevindirici
Çok güzel çok başarılı.Evet biraz daha dikkat edersen en azından 3 kilo daha gider Zaten 5 kilodan sonra kendini durduramiyorsun.Hep devam edesin geliyor.Yemeye korkuyorsun.Kendine olmayan bir kıyafet sec 5 kilo sonra onu tekrar dene.Ben öyle yapmıştım.Asama aşama kıyafet secmiştim kendime.Daha zevkli oluyor.Sakin pes etme daha çok kilo vermek için bütün cabani gostermelisin.Gunluk kalorini gecmemeye çok özen göster.İnsallah 10 temmuzda istediğimiz hedefe ulaşırız.

Insallah yaa ilk dogumdan sonra kilo verirken kıyafet denemek gerçekten çok zevkliydi.simdi de eşim alış veriş yapabilicegimle motive ediyor beni

Insallah yaa ilk dogumdan sonra kilo verirken kıyafet denemek gerçekten çok zevkliydi.simdi de eşim alış veriş yapabilicegimle motive ediyor beni
Olur olur inşallah merak etme.Mecbur gidicek bu kilolar Sonuçta fazlasını değil azını yiyoruz.Vucut olduğundan daha az kalori alıyor.Yani ermimemesi için bir neden yok.İlk başlar yağlar yumuşayana kadar biraz zor oluyor ama yumusadiktan sonra daha çabuk gidiyor.

Oğluma patatesli börek aldım .İçinden sadece bir küçük doğranmış yedim.Goz hakkı onun haricinde elimin yarısı kadar lavaş ekmeği içine bir dilim kaşar peyniri koydum onu yedim.Canim istemedi başka .Şimdi yoğur kurumu yiycem.

Az önce bir tabak tereyağlı uzun makarna acılı karabiberi.Sallcali yapmadım.Sade yaptım.Yaninda büyük bardak ayran.Sabahtan bu yana aldığın kalori 774 .Akşama doğru haşlanmış mısır yerim.800 900 kalori gibi günü kapatırım artık.Birde karpuz küçük bir kase yedim.

Afiyet olsun canim harikasın. Bende sabah 68.7 geldim halbuki 700 kalori almistim benim bunye bir tuhaf az yiyince veremiyorm:))
Sabah tan bu yana 400 kalori aldim simdi yoldayim aksama gorumcemde olucam insallah dikkat edebilirim.

Afiyet olsun canim harikasın. Bende sabah 68.7 geldim halbuki 700 kalori almistim benim bunye bir tuhaf az yiyince veremiyorm:))
Sabah tan bu yana 400 kalori aldim simdi yoldayim aksama gorumcemde olucam insallah dikkat edebilirim.
Sende çok iyi gidiyorsun.Yeter ki 1200 kaloriyi gecmeyelim gayet güzel kilo veriliyor.Yavas olmasından şikayetçi oluyordum ama hızlı verilen kilolarda sağlık açısından pek iyi değilmiş zaten .Safra kesesi taşı bile yapıyormuş.Olsun surda bir şey kalmadı.Yavas olsun ne yapalım

İki adet küçük haşlanmış mısır yedim.Bugun bu saate kadar aldığım kalori 862 kalori.Aksam acikirsam sadece yoğurt kurumu yerim.950 kaloride bugün biter.

Regli dolayısıyla canım tatlı çok istedi. Bir an dondurmami yesem dedim. Sonra önceki gün yediğim aklıma geldi. Kalktim bir dilim karpuz kesip yedim. Cok şükür geçti tatlı krizim. Bu dönem reglimi daha hafif atlattım.Pazartesi sabahi 63 görebileceğimi tahmin ediyorum.

Benim bugünün biraz karışıktı ama fena dağıldı sadece 21.00 de dondurma yedim ama 1 den önce uyumuyorum sorun olmaz umarım bir defa egzersiz yapabildim bir kez daha yapmaya calısıcam su 2 lt

Benim bugünün biraz karışıktı ama fena dağıldı sadece 21.00 de dondurma yedim ama 1 den önce uyumuyorum sorun olmaz umarım bir defa egzersiz yapabildim bir kez daha yapmaya calısıcam su 2 lt
Bence dondurma en hafif tatlı.Hem haftada bir veya iki defa çok sorun olmaz.Ayrica geç uyuduğum içinde çabuk yakarsin.Zaten egzersiz ile yakmissindir.

Hayırlı geceler şehir dışındayım su an yolda kuruyemis ve yarim simit yefim su cok az ictim evde olmayinca duzende kaciyor 1000 kalori aldim veya 1200 .Ama vücudum su toplamis gibi anlamadim.Artik dönünce tartilirim 66 yi gormek istiyorm artik.

Evet yanlız olmayınca başkalarının yanında maalesef yeme düzeni bozuluyor.Olsun tatilinin keyfini çıkar .En azından fazla kilo almamaya çalışırsın.İnsallah 66 i da görürsün.

Herkese günaydın.Bu sabah su, Goji bery üzümü 15 tane kadar, şekersiz sade türk kahvesi ve Nescafe içtim.Biraz sonra yoğurt kurumu yerim.Regli siskinligim daha da azalmaya başladı.Tabi hem yediklerime dikkat ettim hemde artı bitmek üzere .Bol bol su içtim tuz çok az yemeye ve hatta hiç yememeye özen gösterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…