Sadece zayiflayalim

Geçmessn canım tatilde burayı ihmal etme su 62den kurtulsam halay cekecemvallahi

Geçmessn canım tatilde burayı ihmal etme su 62den kurtulsam halay cekecemvallahi
Yok yok tatilde de burdayım inşallah.Merak etme kurtulursun 62 den .Rahat olalım artık.Kendimizi 59 zannedelimBiz 59 olsak bile hala zayıflamaya çalışırız bak görürsün.En azından ben de alışkanlık oldu .Sanki biraz yiyince korkuyorum kilo alırım diye .

Aynı bende öyle 57 son hedefim

Kızlar su an yoldayim bir gun kalorimi hesapladim diger günler salladim gitti:))
Çünkü 1 porsiyon yani 5 cig borek 1250 kalori kahvaltisi aksami gece keyfi bayaa dagittim.Ne ile karsilasacagim merak ediyorm ama pek de önemli değil gittigin yerin tadini cikarmak gerek .Diger sabah tarti dogru sonucu verir herhalde çünkü yoldada atistiriyorm bir seyler. Neyse evimde duzene girerim inşallah.

GÜnaydın kızlar benfe bunara hiç dikkat edemedim . Hata kaç gündür programada bişey giremiyodum bnde sinirlendim sildim . Bugün sabah tartıldım 54.4 çıktım . Dikkat etmeme rağmen zayıflıyorum . Galiba kuzım beni baya yoruyor

Herkese günaydın.Bende 63.7 ile 64.2 arası gidip geliyorum.Galiba takıldım.Bakalim bu takılma ne kadar sürecek .Ne olurdu sanki 59 karda takilsaydi.Bilmiyorum belki düzelir.Artik çok çok umursamiyorum .Dikkat ediyorum yine yediklerime falan .Takılınca biraz insan üzülüyor.Bugunu daha hafif geçirmeyi düşünüyorum.Belki dün yediğim bulgurdan dolayı olabilir.Biraz sonra yoğurt kurumu yiycem.

Kızlar sanırım vücudumda ödem var .Parmağımdan yüzük bile çıkmıyor.Bugun reglim bitti iki güne inşallah Ödemide atarım.

Canım senin kilon bence çok iyi.Zaten çok zayiflikta güzel durmuyor.Bence kilonu korumaya bak.Sakin dikkati elden bırakma .Mutlaka tartilmayida unutma en az haftada bir defa tartil aldığın kiloyu vermen daha kolay olur.

Evet insan dışarda olunca veya birileri gelince düzen bozuluyor.Bende pazartesi gidicem .İnşallah kilo almadan dönerim .Elimden geldiğince dikkat edicem.Cunku yaşam tarzı haline getiriyorum artık.Bir şey kisitlamiyorum ama az yiyorum .Birde akşamları bir şey yemiyorum.

Canım senin kilon bence çok iyi.Zaten çok zayiflikta güzel durmuyor.Bence kilonu korumaya bak.Sakin dikkati elden bırakma .Mutlaka tartilmayida unutma en az haftada bir defa tartil aldığın kiloyu vermen daha kolay olur.
Aslında iyi gibi ama işte eskiden zayıf olunca şimdi insanlar garipsiyor . Bende 50 ye düşeyim dedim . Her gün tartılıyorum . Dün 54.7 çıktım . Saat üç gibi yeşil mercimek yemiştim acayip tok tuttu beni . Gece magnum yedim ama bugün 54.4 çıkınca sevindim

Bence iyisin .Kilonu koru yeter.Ben senin kiloda olsam valla hiç bu kadar Sitres yapmam bile dilediğim gibi yer içerim .Baktım bir kilo aldım hemen savunmaya geçerim .Boşver takma kafana.Aslinda ben hamilelik dusunmesem bu kadar takmam kafama .Temmuz sonu gibi eşim dönüş yapıyor temelli.Bizde ikinci bir bebek düşünüyoruz.Yasimda geçiyor .39 Uma giricem.Oglumun yasida 10 oldu kardeş istiyor.Bizde daha fazla beklemeyelim dedik.Bende kilolu hamile kalmak istemiyorum.Cunku ister istemez hamileyken de kilo alicam.Bundan dolayı biraz Sitres yapıyorum.Hayirlisi artık.Olmadi hamileliğin ilk 4 ayida dikkat edicem yediklerime çünkü daha küçük oluyor.Ama 5.aydan sonra zor biraz ikimizde büyük oluyoruz.

Kizlar oglen 12 de uyandim hemen tartiya baktm 68.1 almayi bırakın vermisim 68.7 ydim giderken :)) Inanin kalori hesabi yapsaydim 3 binleri geciyordum belki hemen hergün borek hamur isi yefim yemeklerin yanjnda ekmek yemedim onada alistigim icin artik.Birde adet donemi olmadigi icin tatliyi kararinda yedim dondurna yefim genelde.
Cok gezdik sanirim oyuzden almayip verdim .
Anladimki hareket spor az yemekten cok daha önemli.

Evet canim evdeki düzen asla olmuyor ben cok az su ictigimi farkettim mesela.Aklima bile gelmefi .Oyuzden biraz kabizlik yasadim.
Tatilin keyfini cikar canim bol bol hareket yap alsan bile o tatile değer.

Tabi hareket olunca yemekten kısmaya gerek kalmıyorAma hareket olmayınca mecbur yemekten kısmak zorunda kalıyor insan.

Bugün sabah kepekli 4 kraker galete yani bir dilim salam,bir dilim,kaşar peyniri biraz karpuz yedim.Az önce iki kase mısır gevreği ve iki bardak süt bir yemek kaşığı bal ile beraber ama artık tatlı ile aram yok gibi için almıyor eskisi gibi tatlı .Toplam kalorim 800 e yakın 760 civarı falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…