Çok geçmiş olsun.Kendine çok dikkat et .Sağlığın daha önemli her zaman zayiflarsinHerkese günaydın dün yazamadim hastanelerde süründüm durdum 2 sise serum yedim ins şişkinlik yapmaz
Ama bugün güne az basladim yulaf ezmesi ve yesil çay ile kahvaltıyı bitirdim bakalim cuma günü tartildigimda kaç çıkıcam çok merak ediyorum
Harika 10 temmuza kadar hiç pes etme aynen devam et canım.Dogru yoldasinKizlaaarr 92.4 çıktımdoğru mu bilmiyorum ama çok mutlu oldum ama çok açım hala kahvalti yapmadim
Canım hoşgeldin.Bebis nasıl sen nasılsın iyimisin.Ayrica hiç kiloda almamissin bu çok iyi inşallah aşırı kilo almadan doğum yaparsın .Sabah hastaneye giderken tartildim, 65.5tim. hastaneden geldim birdaha tartildim 65 kilo geldim, hamile kaldığım kiloma döndüm... Bir süre böyle gitse sonrası fazla almam galiba...
Ben vazgeçtim 3 haftadır aynıyım sıkıldım artık. ..Hiç kimse pes etmesin bu kilolar gidecek.Sabirla gitmesini bekliycez.Her şeyden az yemeye özen gostericez.Aksam 7 den sonra hiç bir şey yemiycez,bol bol su icicez.10 temmuzda hedef kilomuzda ulasicaz.
Canım öyle yapma vazgeçme .İnan bana duzelicek kendini de bunaltma biraz beslenmeni değiştir.Ben de uzun süre takilmistim.Ama sonra düzeliyor.Gercekten bak.Ben vazgeçtim 3 haftadır aynıyım sıkıldım artık. ..
Yine abur cubur yemeyecem Ama bu kadar takıntılı da olmayacam. 10 temmuza daha 20 gün var belki birden gider.Canım öyle yapma vazgeçme .İnan bana duzelicek kendini de bunaltma biraz beslenmeni değiştir.Ben de uzun süre takilmistim.Ama sonra düzeliyor.Gercekten bak.
Her ayın 10. Günü tarti günü mu yoksa :)Hiç kimse pes etmesin bu kilolar gidecek.Sabirla gitmesini bekliycez.Her şeyden az yemeye özen gostericez.Aksam 7 den sonra hiç bir şey yemiycez,bol bol su icicez.10 temmuzda hedef kilomuzda ulasicaz.
Aynen öyle .Merak etme gider .Belli dönemde oluyor böyle sen devam et.Basaricaksin.Yine abur cubur yemeyecem Ama bu kadar takıntılı da olmayacam. 10 temmuza daha 20 gün var belki birden gider.
Yok her cuma tartı günü .Biz şimdi haziran 10 nunda tablo yaptık.Temmuz 10 nuna kadar hedef belirledik .Ona ulaşmaya çalışıyoruz.Aylik ne kadar kilo vermiş olucaz onu görmek istiyoruz.Her ayın 10. Günü tarti günü mu yoksa :)
3Günlük detoks mu yapsam diyorum. Belki bu 63 zincirini kırarsam devamı gelecekAynen öyle .Merak etme gider .Belli dönemde oluyor böyle sen devam et.Basaricaksin.
Olabilir.Bence sabah ve öğlen hafif geçirip akşam hiç bir şey yeme belki şaşırır biraz vücudun.3Günlük detoks mu yapsam diyorum. Belki bu 63 zincirini kırarsam devamı gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?