Sadece zayiflayalim

Herkese günaydın dün yazamadim hastanelerde süründüm durdum 2 sise serum yedim ins şişkinlik yapmaz
Ama bugün güne az basladim yulaf ezmesi ve yesil çay ile kahvaltıyı bitirdim bakalim cuma günü tartildigimda kaç çıkıcam çok merak ediyorum

Sabah hastaneye giderken tartildim, 65.5tim. hastaneden geldim birdaha tartildim 65 kilo geldim, hamile kaldığım kiloma döndüm... Bir süre böyle gitse sonrası fazla almam galiba...

Çok geçmiş olsun.Kendine çok dikkat et .Sağlığın daha önemli her zaman zayiflarsin

Sabah hastaneye giderken tartildim, 65.5tim. hastaneden geldim birdaha tartildim 65 kilo geldim, hamile kaldığım kiloma döndüm... Bir süre böyle gitse sonrası fazla almam galiba...
Canım hoşgeldin.Bebis nasıl sen nasılsın iyimisin.Ayrica hiç kiloda almamissin bu çok iyi inşallah aşırı kilo almadan doğum yaparsın .

Bu sabah kahvaltımı çok hafif geçirdim.İnce bir kase yoğurt kürü yedim.1 saat sonra kahvaltı yaptım.Bir domates,salatalık,yeşil acı biber,iki yemek kaşığı lor peyniri ve iki zeytin.Ekmek hiç yemedim.Sabah toplam 242 kalori aldım.

Bugün 1300 kalori alicam.Yemek menüm .elma patates kızartması,hardal,mayonez ve acı sos.Sogan halkası,tavuk yaprak döner ve biraz makarna .

Bende öğle yemeğinde yoğurt ve ekmeksiz çorba ictim az önce de 5 tane ceviz yedim bakalim bugün toplam kaç kalori olucak

Bugün 1300 kalori aldım.Ama yarın çok daha az kalori alicam.Dengelemis olucam.Aslinda bu şekilde bikmiyorum diyebilirim.Bir gün çok yemek bir gün az yemek gibi .Aslında 1200 kalori zayıflamak için yeterli ama ben bir az bir çok yiyerek 1000 kaloriye denk getiriyorum. Şu ana kadar yavaş ama güzel sonuç aldım.Cok düşük kalorilerde vücutta maalesef verimli çalışmıyor

Şimdi çay fincaninda kakaolu dondurma yedim.Aci yediğim icin için yanmış.Su ana kadar 1262 kalorim görünüyor.Kahve falan derken 1300 gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…