Sadece zayiflayalim

Çok güzel ya ben yurtdışımdayım evde çikolata var Almanya ya gittik oradan bol bol aldık ucuz olunca
Ben çayı çok seviyorum sabah demliyorum gel git içiyorum ve evde çikolata alınca azıcık yiyeyim diyorum çay ile ama bir tane alınca duramıyor insan
yemeği az yiyorum geç yememeye çalışıyorum şu tatlı olayını kessem iyi olacak
Yürüyüş yapıyordum iki çocukla biri bisiklette biri Bebek arabasında
Büyük oğlum ayağına bişey oldu aksıyor
o işte yattı evde bişeyler yapmam lazım ama iki çocukla ikisi de küçük biri 10 aylık biri 3,5 yaş
Zor olacak ama genede az az da olsa vermek istiyorum emzirirken aldım 4 kilo onları verip bide ekstra versem süper olur
Kalori hesabını nasıl yapıyorsun tek tek netten mi bakıyorsun

Canım sen şu anda kaç kilosun.Listeye farkları yazıyorum.10 Haziran'da 74 kiloymussun.İnsallah gelişme vardır.
Günaydın canm demek o zmn 74 kiloymusum simdi 72yim artık cok sükür. Bu ay dikkat etmedim resmen diyet namına birsey yapmadım. Yapsam daha fazla verirdim. Ama artık devam.

Fatsecret diye bir program yükledim.Ordan yapıyorum.Kucuk çocukla spor gerçekten zor olur.Ama inan tatlı çok tehlikeli bence birakmalisin.En azından haftada yada iki haftada bir ye daha iyi .Benim dün reglimin son günüydü canım tatlı istedi su küçük şekerlerden üç tane yedim baktım yedikce canım istiyor hemen kaldırdım.Kayisi meyve falan yedim.Bende bir 5 kilo daha verseydim çok iyi olucakti.Bakalim artık insalllah veririz canım .

Günaydın canm demek o zmn 74 kiloymusum simdi 72yim artık cok sükür. Bu ay dikkat etmedim resmen diyet namına birsey yapmadım. Yapsam daha fazla verirdim. Ama artık devam.
Bence biraz dikkat edince veriliyor .Ayda 1 kilo bile bizim karimiza .Son kilolar zaten çok yavaş gidiyor.Ben 5 kilo daha verseydim iyi olucakti .En azından hamilelik düşünüyorum.Biraz daha zayıf hamile kalırdım.

Bence biraz dikkat edince veriliyor .Ayda 1 kilo bile bizim karimiza .Son kilolar zaten çok yavaş gidiyor.Ben 5 kilo daha verseydim iyi olucakti .En azından hamilelik düşünüyorum.Biraz daha zayıf hamile kalırdım.
ben hamilelikte 9 kilo almistim.simdi bebek 10 aylik olacak.11 kilo gitti.sizin cocuk kac yasinda.

ben hamilelikte 9 kilo almistim.simdi bebek 10 aylik olacak.11 kilo gitti.sizin cocuk kac yasinda.
Benim şu anda oğlum 10 yaşında.İste ikinciyi düşünüyoruz Rabbim nasip ederse inşallah.Cok kilo alırım diye korkuyorum.Gerci ilk hsmileligimde hiç dikkat etmedim.Birde hamilelik şekerim vardı.Zor oluyordu .Durmadan açılıp yiyordum.İnsallah bu defa böyle olmaz.

Sabah kahvaltısı yapmıyorum.Az önce hem kahvaltı hem öğle yemeği bir oldu.866 kalori aldım.Sucuk,yumurta,kavun,karpuz,peynir, zeytin,reçel iyi bir kahvaltı oldu .Akşam sadece bir tabak kıymalı patates yemeği yerim o kadar.

bugun oglen burger dan menu soylememek icin cok direndim.sonra kalktim soganli salcali bulgur pilavi yaptim.bir kase ondan, bir dilim de krem peynir surdugum cavdar ekmeginden yedim.krizi atlattim :) en cok sabah 10la ogleden sonra 2 arasi zorlaniyorum.o aralikta dunyayi yiyebilirim.ama atlatinca ikindi aksam hafif geciyor rahatlikla.

Benim de akşama doğru ve akşam iştahın tavan yapıyor maalesef

Kızlar birakmayalim zayıflama işini .İpin ucunu kacirmayalim sonra valla çok uzuluruz .Dusunsenize bir kilo vermek için bile ne çabalar harcıyoruz.Ben elimden geldiğince buraya girip sizi motive edicem.Yazı kişi yok bu işin elimizden geldiğince dikkat edicez.Bugun sadece kahvaltı yaptım ve bol karpuz yedim.1000 kalori civarı falan aldım.Aksam yemek yada atıştırmak yok.Gitsin kilolar giyinmek güzel zayıf olmak güzel kuş gibiyim valla.Ama biraz daha zayıf bir kuş olmak istiyorum

Canım en son olculerimizi almıştık, değişim varmı sende? Bende bugün menu vereyim de bir yorumlasana
şuan çok acıktım,ama yemeyeceğim. Bayrama kadar istediğim pantolona girmek istiyorum.
Sabah 7 00
1 haşlanmış patates,300 Ml süt

oglen 11.45
1 kase tutmaç çorbası,1 kase yoğurt,1 porsiyon sulu köfte

aksam 18.15
6 YK taze fasülye,1 kase yoğurt

Bence çok güzel canım afiyet olsun.Giyersin o pantolonu merak etme sen.Bende keşke bayrama kadar iki kilo daha verseydim çok iyi olucakti.Bayramda Giresun'da olucaz 12 gün falan eee kalabalikta olucak korkuyorum çok kaciririm diye Elimden geldiğince dikkat edicem insalllah.Ama ordan döndükten sonra artık düzene girmiş olucam .Sabahları insalllah hergun yürüyüş ve eliptik bisiklet yapicam.

Bende full karadenizde olucam gezicem gitmişken de waffle serpme kahvaltı hamburher ve baklava şöbiyet yicez güzel yapan yerlerde. Mecburen yicem çünkü toplu olcak yemem diyememm bari gidene kadar. Versem
Yarından itibaren sıkı tutalım canım bu işi

Evet bende 1000 kaloriyi gecmemeye özen gösteriyorum

Ne kadar uzun zaman olmuş buraya yazmayalı. Öyle yoğun yaşıyorumki . Sudem_mmm çok kilo vermişsin görüyorumki. İstikrarlı gidiyorsun tebrikler . Bende fena sayılmam. Vermiyorum ama almıyorum da. Öyle bir selam vereyim dedim .

Hoşgeldin canım evet bayadir yoksun .Arada uğra ama .Su sıralar taşınma falan derken biraz geç kilo veriyorum.Ama olsun en azından gidiyor . İnsalllah 1 ay sonra tamamen düzene giricem.O zaman daha çok dikkat etmeye basliycam.

Sudem ölçü al hadi before after yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…