Ama sen yinede tatlıya yüklenme .Bir baklava 300 kaloriDönünce hallederiz bence hem hızlı alınan kilo hızlı verilir . Yerleşmeden eritiriz. Tatilde yememek olmuyor ya. Bizde minimum zararla atlatmaya bakalım. Maksimum 2kilo alarak dönelim . Zaten günlük ,1500 kalori ihtiyacımız var. Baklava yersek akşama sadece yoğurt yeriz . Börek yersek akşama süt yulaf yeriz bol su içeriz.
Yok kız 1 baklava o kadar olur mu 2 tanenin kaloridir o. Ayyy bide kilo veririz ne güzel olurdu yaaAma sen yinede tatlıya yüklenme .Bir baklava 300 kaloriBen tatilde herşey yiycem ama ekmek ve tatlıdan uzak durmaya calisicam inşallah.Kiz Bellini olur belki dikkat ederiz.Bir kilo verir geliriz.
3 adet baklava 300 kaloriymis canımYok kız 1 baklava o kadar olur mu 2 tanenin kaloridir o. Ayyy bide kilo veririz ne güzel olurdu yaa
Hatta cevizli baklava 353 kalori.Benim programda öyle yazıyor.Yok kız 1 baklava o kadar olur mu 2 tanenin kaloridir o. Ayyy bide kilo veririz ne güzel olurdu yaa
O program yanlış canım. Asıl olan diyetkolik . Fatsecret çoğu şeyi fazla hesaplıyorHatta cevizli baklava 353 kalori.Benim programda öyle yazıyor.
O program yanlış canım. Asıl olan diyetkolik . Fatsecret çoğu şeyi fazla hesaplıyor
Sen devam et dikkat etmeye .Reglim bittikten iki gün sonra düzeliyor.Sakin pes etme.Biraz daha sıkılastir bence diyetini.Yani yiycekleri biraz daha kısmaya çalış .En azından kilo vermen hizlanir.Günaydın arkadaşlar ya bi sorun olucak beni aydınlatır misiniz ben diyete olduğu gibi devam ediyorum 90.9 u gordum ama iki gündür 91.3 çıkıyorum regl olucam bir haftaya acaba bu yüzden mi neden yani bu yükseliş anlamadım. Canım sıkıldı valla
Zaten artık kalori hesaplama yapmama bile gerek kalmadı.Bu sıralar canım hiç bir şey istemiyor.Zoraki yiyorum desem yeridir.Hic istahim yok .O program yanlış canım. Asıl olan diyetkolik . Fatsecret çoğu şeyi fazla hesaplıyor
Ha gayret 6 li rakamlara çok az kaldı.Sakin pes etme.Aynen devam .Günaydın dün 3 gibi 3 dilim fit fırın mücver ve bi kase probiyotik yogurt yedim aksam da sadece 1dilim yedim. Aslında reglm ama sabah 71.6 cıktım.
Sağol canım çok teşekkür ederim.Sende kilo vermek için çok uğraşma su anda bence gayet iyisin.Birde kas kutlen artmıştır.Kilon aynıysa .Bende bir durakliyorum bir azar azar gidiyor.Bende durgunlastim.Birde tam düzene de giremedim onun için bayramdan sonra düzene girerim diyorum.O zamanda bebek düşünüyoruz.Bende şaşırdım ne yapicagimiSudem nasılsın?
Eviniz hayırlı olsun. Ben veremiyorum. Kilom 56.5. Spor ve diyete devam. Spordan kollarım kaslanmaya başladı. Ama kilo vermem durdu.
Senin oğlun vardı değil mi? Sağlıkla olsun bebek inşaALLAH(c.c)...Sağol canım çok teşekkür ederim.Sende kilo vermek için çok uğraşma su anda bence gayet iyisin.Birde kas kutlen artmıştır.Kilon aynıysa .Bende bir durakliyorum bir azar azar gidiyor.Bende durgunlastim.Birde tam düzene de giremedim onun için bayramdan sonra düzene girerim diyorum.O zamanda bebek düşünüyoruz.Bende şaşırdım ne yapicagimiİşte dikkat etmeye çalışıyorum anliycagin.Sadece dikkati elden bırakmak istemiyorum.En azından hamile olana kadar biraz daha kilo veririm diyorum.Bakalim nasıl olucak .Bütün gelişmeleri yazicam buraya. Burdan ayrılmak yok yani.
İnşallah canım.Evet bir oğlum var 10 yaşında Allah evlatlarımıza uzun ömür sağlık sıhhat nasip etsin inşallah.O çok istiyor kardeşi olmasını .Bizde çok geciktirmek istemiyoruz artık.Yasim olmuş 38 artık kilo falan demeyip Allah'ta nasip ederse insalllah düşünüyoruz.Dogduktan sonra kilo olayinada bakarız artık ne yapalım.En azından 10 kilo verdim.Hic olmazsa 10 kilo az alırımSenin oğlun vardı değil mi? Sağlıkla olsun bebek inşaALLAH(c.c)...
Oğlun kaç yaşında? Ben de bir kaç yıl sonra için 2. Bebişi istiyorum. Nasipse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?