Sadece zayiflayalim

Ama sen yinede tatlıya yüklenme .Bir baklava 300 kalori Ben tatilde herşey yiycem ama ekmek ve tatlıdan uzak durmaya calisicam inşallah.Kiz Bellini olur belki dikkat ederiz.Bir kilo verir geliriz.

Ama sen yinede tatlıya yüklenme .Bir baklava 300 kalori Ben tatilde herşey yiycem ama ekmek ve tatlıdan uzak durmaya calisicam inşallah.Kiz Bellini olur belki dikkat ederiz.Bir kilo verir geliriz.
Yok kız 1 baklava o kadar olur mu 2 tanenin kaloridir o. Ayyy bide kilo veririz ne güzel olurdu yaa

Günaydın arkadaşlar ya bi sorun olucak beni aydınlatır misiniz ben diyete olduğu gibi devam ediyorum 90.9 u gordum ama iki gündür 91.3 çıkıyorum regl olucam bir haftaya acaba bu yüzden mi neden yani bu yükseliş anlamadım. Canım sıkıldı valla

O program yanlış canım. Asıl olan diyetkolik . Fatsecret çoğu şeyi fazla hesaplıyor
Sen devam et dikkat etmeye .Reglim bittikten iki gün sonra düzeliyor.Sakin pes etme.Biraz daha sıkılastir bence diyetini.Yani yiycekleri biraz daha kısmaya çalış .En azından kilo vermen hizlanir.

Kızlar nasıl gidiyor.Benim iyi gidiyor.Zaten pek bir şey yiyemiyorum.Bu cuma sanırım yarım kilo daha az çıkarım gibi geliyor .Bakalım Giysilerinde baya bir bollasma oldu.Bugun en fazla 800 kalori falan almisimdir.

Günaydın dün 3 gibi 3 dilim fit fırın mücver ve bi kase probiyotik yogurt yedim aksam da sadece 1dilim yedim. Aslında reglm ama sabah 71.6 cıktım.

Kızlar bugün 800 kalori aldım.Aksamlarida oğlumu baskete götürüyorum.Orada belediyenin spor aletleri var oğlum oynarken bende spor yapmış oluyorum.İnsallah biraz ise yararlar.

Herkese günaydın.Bu sabah 63.3 geldim.Bir yerde duraklama var.Az da yiyorum.Sanirim çok hareket etmiyorum.Ama az yememe rağmen çok yavaş kilo veriyorum.Bir 60 i göremedim.Tabi kilo vermeye devam edicem .Birazda kabızlık söz konusu çok iyi tuvalete çıkamıyorum .Artık tamamen yağdan gidiyordur diye düşünüyorum.Cunku uzun zamandır .Kilo verme cabasindayim.Bakalim belki bu yavaşlık ile iki aya kadar 60 kiloyu görürüm belki.

Artık 62 leri görmek istiyorum.İnsallah haftaya 62 leri görürüm.Elimden geldiğince dikkat ediyorum.Su kavun karpuz bitseydi daha iyi olucakti.Tek başına bitirmekte zor.Atik 6 li rakamlardan kurtulmak istiyorum ama zor gibi araya bayram tatil falan giriyor.Yine takıntı yapmaya başladım.

Kızlar nerelerdesiniz.Tabibtatil zamanları kış günü dolar buralar. Eylül'de bomba gibi kalan kiloları veririz inşallah .Bende artık tatil dönüşüne birakicam su anda tam bir düzene oturtamadim bir şeyleri .İnşallah çok kilo almadan dönerim .9 gün sonra tatile gidiyorum.Belki 1 kilo verip giderim.

Sudem nasılsın?
Eviniz hayırlı olsun. Ben veremiyorum. Kilom 56.5. Spor ve diyete devam. Spordan kollarım kaslanmaya başladı. Ama kilo vermem durdu.

Sudem nasılsın?
Eviniz hayırlı olsun. Ben veremiyorum. Kilom 56.5. Spor ve diyete devam. Spordan kollarım kaslanmaya başladı. Ama kilo vermem durdu.
Sağol canım çok teşekkür ederim.Sende kilo vermek için çok uğraşma su anda bence gayet iyisin.Birde kas kutlen artmıştır.Kilon aynıysa .Bende bir durakliyorum bir azar azar gidiyor.Bende durgunlastim.Birde tam düzene de giremedim onun için bayramdan sonra düzene girerim diyorum.O zamanda bebek düşünüyoruz.Bende şaşırdım ne yapicagimi İşte dikkat etmeye çalışıyorum anliycagin.Sadece dikkati elden bırakmak istemiyorum.En azından hamile olana kadar biraz daha kilo veririm diyorum.Bakalim nasıl olucak .Bütün gelişmeleri yazicam buraya.Burdan ayrılmak yok yani.

Senin oğlun vardı değil mi? Sağlıkla olsun bebek inşaALLAH(c.c)...
Oğlun kaç yaşında? Ben de bir kaç yıl sonra için 2. Bebişi istiyorum. Nasipse tabi

Senin oğlun vardı değil mi? Sağlıkla olsun bebek inşaALLAH(c.c)...
Oğlun kaç yaşında? Ben de bir kaç yıl sonra için 2. Bebişi istiyorum. Nasipse tabi
İnşallah canım.Evet bir oğlum var 10 yaşında Allah evlatlarımıza uzun ömür sağlık sıhhat nasip etsin inşallah.O çok istiyor kardeşi olmasını .Bizde çok geciktirmek istemiyoruz artık.Yasim olmuş 38 artık kilo falan demeyip Allah'ta nasip ederse insalllah düşünüyoruz.Dogduktan sonra kilo olayinada bakarız artık ne yapalım.En azından 10 kilo verdim.Hic olmazsa 10 kilo az alırım

Rutin bir kahvaltı yaptım.İyi doydum.Aldigim kalori 800 .Haftalık kalori raporuma bakıyorum da 1000 kaloriyi geçmiyorum.Ama ne hikmetse yavaş kilo veriyorum.Aslinda tahlilerim temiz cikmisti.Ama bir daha sanırım doktora görünüp insülin direnci olayına baktirmaliyim . Normalde bu kadar kalori ile hızlı kilo vermem gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…