Sadece zayiflayalim

Kizlar merhaba burayi takip ediyorum bir suredir, kendi gunlugumde var fakat benim motivasyon icin beraber ilerleyebilecegim arkadaslara ihriyacim var. 69 la basladim sabah 65.9 cikmistim bikac gundur hasta oldugum icin dogru duzgun beslenememistim bugun kendime gelince bayaga yedim kilomda artis olmus olabilir. Ben emziriyorum ozel bi diyetim yok az yemeğe calisiyorum :)

Harikasin 61 e düşmüşsün ama morelini bozma hersey duzene girer ınsallah .Bu ara bende kosusturuyotm ama yememde yerinde ekmeğe dikkat ediyorm sadece. 68.5 lardayim belki dahada az gelebilirm ssbah bakıcam bakalim.

Harikasin 61 e düşmüşsün ama morelini bozma hersey duzene girer ınsallah .Bu ara bende kosusturuyotm ama yememde yerinde ekmeğe dikkat ediyorm sadece. 68.5 lardayim belki dahada az gelebilirm ssbah bakıcam bakalim.
Analog 61 diyor ama dijital 64 leri gösterdi bu sabah .Regli oldum o kadar fark edicegini sanmam.Ben dijital tartiya göre gideyim en iyisi .Gerçi biraz morelini bozdu ama olsun.Hem regli hemde kıyafetler ile tartilmistim.Su işlerimi inşallah iyice bir düzene koyayım daha dikkat etmeye calisicam .En azından kilo almasak da olur.

Nasıl katilabilirim

Merhaba kızlar. Bayadır yoktum buralarda. Ama takip ediyorm arada. Kim ne kadr kilo vermiş diye. Ben yine bikac günlügüne salmıştım. Ama artık kararlıyım 65 e kadar durmak yok o zmn söyle bir vucuduma gelen tepkilere bakıp karar vericem tamam mı devam mı diye umarım iradem beni yarı yolda bırakmaz
Sizde durumlar nasıl? Sudem_mmm A Altblirbra Y yagmur7968 ve diger kızlar

Hoşgeldin canım.Ben ev taşıma telaşına düştüm .Diyet falan yapmadım.Ama kiloda almadim.Yarin sabah çıplak ve aç karnına tartilmayi düşünüyorum.

Pazartesi gunu kalori takibine gecicem tekrardan .Birde artık hamur işlerden uzak durmaya basliycam.Ama tatlı tuketmiyorum.

Ben başlayalı 2 hafta oldu.Toplamda 2500 kg verdim.
Her sabah 1saat 5 km yürüyorum.
Protein ağırlıklı besleniyorum.
ekmek hiç yemiyorum.
Günde 3 bardak Yeşilçay ve biberiye cayini beraber demleyip içiyorum(göbek yağını eritiyor)
Su tuketmeye çalışıyorum.
Akşam 19.00 den sonra yemiyorum.

Çok güzel tebrik ederim.Bu şekilde iyi gidiyorsun.İnsallah güzel kilolar vericez.

Herkese günaydın kızlar.Reglimin son günlerine yaklaşıyorum.Sanirim artık ödemelerim gidiyor yavaş yavaş.Bu sabah dijital tartıda 63.5 geldim yani 10 haziran dan bu yana 1.5 kg vermişim.Hic dikkat edemedim ve spor da yapamadım.Tabi çok kosturmali işlerim oldu. En azından kilo almadım çok şükür.Pazartesi gününden itibaren daha dikkatli olup kalori hesabıma geri donucem.En azından 60 a düşmek istiyorum.

Canım sen şu anda kaç kilosun.Listeye farkları yazıyorum.10 Haziran'da 74 kiloymussun.İnsallah gelişme vardır.

Arkadaşlar topigin başındaki listemize 10 haziran dan beri verilen kiloları yazdım .Gelen arkadaşların.Durmak yok zayiflamaya devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…