Çok güzel canım.Bende dikkat etmiyorum.Ama çok hareket ve yorgunluk var.Benim bebegim de butun gece memede. Hic uyumuyorum. Normal yememe ragmen her gun 100 gr veriyorum. Ben seviniyorum valla. 68.2 geldim bu sabah.
Harikasin 61 e düşmüşsün ama morelini bozma hersey duzene girer ınsallah .Bu ara bende kosusturuyotm ama yememde yerinde ekmeğe dikkat ediyorm sadece. 68.5 lardayim belki dahada az gelebilirm ssbah bakıcam bakalim.61 kiloyum sitresten kilo verdim.Oyle dikkat etmedim .Zaten taşınma telasindayim .Üstelik reglim de iki gün gecikti.Tasinma işi kilo vermeme yaradı .Ama hala sitersten sevinemiyorum kızlar.En azından fotom kalsın kilomu takip etmiş olurum.
Analog 61 diyor ama dijital 64 leri gösterdi bu sabah .Regli oldum o kadar fark edicegini sanmam.Ben dijital tartiya göre gideyim en iyisi .Gerçi biraz morelini bozdu ama olsun.Hem regli hemde kıyafetler ile tartilmistim.Su işlerimi inşallah iyice bir düzene koyayım daha dikkat etmeye calisicam .En azından kilo almasak da olur.Harikasin 61 e düşmüşsün ama morelini bozma hersey duzene girer ınsallah .Bu ara bende kosusturuyotm ama yememde yerinde ekmeğe dikkat ediyorm sadece. 68.5 lardayim belki dahada az gelebilirm ssbah bakıcam bakalim.
Çok iyi gidiyorsun canım .Kaç kilo verdin toplamda .Ben de bugün 92 sınırını astım 91.9
Nasıl katilabilirimEvet arkadaşlar benimle beraber burada birbirimize destek vererek sadece zayıflamak isteyenlerin yanımda olmasını istiyorum.Takim kurmak ,mecburi yazı yazmak vs. KURAL yok .Sadece zayıflamak için birbirimizin fikir alışverişleri var .İsteyen buyursun gelsin .Ben zayıflamak için sadece akşam yemeği yemiyorum.Hamur, tatlı ,makarna,pilav,ekmek bunları yemiyorum.Hergun 1 saat yürüyüş yapıyorum.Sizlerde neler yaptığınızı benimle paylaşabilirsiniz.TAKİM KURALLARİ sevmeyenler buyursun gelsin .Bekliyorum hanımlar.
Yarışçılar Kilo fazlası 10 Haziran 10 Temmuz Kilo kaybi Sudem 3 65 MrsParanoid 3 63 Nisibel 1.5 70.5 Tusen takk 5 94 Dersolsun 3 58 Hep Diyetteyim 3 74 Yagmur 3.3 69.3 Ferhunde 2 67.5 Chivas regal 2.5 56.1
Bugün itibariyle 91.8 . 3 kilo vermişim nerdeyseÇok iyi gidiyorsun canım .Kaç kilo verdin toplamda .
Şimdiden baslayabilirsin .Neler yapıyorsun kilo vermek için.Nasıl katilabilirim
Hoşgeldin canım.Ben ev taşıma telaşına düştüm .Diyet falan yapmadım.Ama kiloda almadim.Yarin sabah çıplak ve aç karnına tartilmayi düşünüyorum.Merhaba kızlar. Bayadır yoktum buralarda. Ama takip ediyorm arada. Kim ne kadr kilo vermiş diye.Ben yine bikac günlügüne salmıştım. Ama artık kararlıyım 65 e kadar durmak yok o zmn söyle bir vucuduma gelen tepkilere bakıp karar vericem tamam mı devam mı diye umarım iradem beni yarı yolda bırakmaz
Sizde durumlar nasıl?Sudem_mmm A Altblirbra Y yagmur7968 ve diger kızlar ❤
Çok güzel tebrik ederim.Bu şekilde iyi gidiyorsun.İnsallah güzel kilolar vericez.Ben başlayalı 2 hafta oldu.Toplamda 2500 kg verdim.
Her sabah 1saat 5 km yürüyorum.
Protein ağırlıklı besleniyorum.
ekmek hiç yemiyorum.
Günde 3 bardak Yeşilçay ve biberiye cayini beraber demleyip içiyorum(göbek yağını eritiyor)
Su tuketmeye çalışıyorum.
Akşam 19.00 den sonra yemiyorum.
Canım sen şu anda kaç kilosun.Listeye farkları yazıyorum.10 Haziran'da 74 kiloymussun.İnsallah gelişme vardır.Merhaba kızlar. Bayadır yoktum buralarda. Ama takip ediyorm arada. Kim ne kadr kilo vermiş diye.Ben yine bikac günlügüne salmıştım. Ama artık kararlıyım 65 e kadar durmak yok o zmn söyle bir vucuduma gelen tepkilere bakıp karar vericem tamam mı devam mı diye umarım iradem beni yarı yolda bırakmaz
Sizde durumlar nasıl?Sudem_mmm A Altblirbra Y yagmur7968 ve diger kızlar ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?