- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
Hoşgeldin canım.Cuma günleri .Bir ara ev taşıma işlerim vardı çok aktif olamadım.Cok şükür bitti.Artik buralarda daha aktif olurum.Kilo vermeye devam edicez.Bu işin yazı kişi yok.Hayatimiza yenilikler ,değişiklikler ekliycez.Ben mesela kilo vermeye başladığımdan beri tatlı olayım neredeyse bitti.Cok tehlikeli bu şeker.Pazartesi günü çok daha dikkatli olmaya calisicam.Biraz işlerim kaldı.Ben de katılmak istiyorum
çok kurallı diyet yapamıyorum
63 kiloydum tatil dönüşü 65 im
55 olmak istiyorum
Ne zaman kilo kontrol günü falan
İyiyim canım sağol gözlerim seni aradı bulamadiSudem nasılsın canım
Çok sevindim canım. Evet bitti şükür ama çok da dikkat edemiyorum artikİyiyim canım sağol gözlerim seni aradı bulamadi.Ev taşıma islerimbitti çok şükür.Sabah tartildim.65 ten kurtulmusum.63.5 geldim.Senin nasıl gidiyor.Duraklama dönemin bitti mi.
Bende edemiyorum.Ama en azından tatlı ve akşamları yemiyorum.Olsun hedefimize odaklanmak gerek .Çok az dikkat etmek bile ise yarıyor sonuçta.Ben 59 u görmeyi gerçekten çok istiyorum.Ama işte hamilelikte olucak kısmet olursa o zamanda dikkat edicem inşallah.En azından ilk aylar kilo almamaya calisicam.Çok sevindim canım. Evet bitti şükür ama çok da dikkat edemiyorum artik
Hadi bakalım canım inşallahBende edemiyorum.Ama en azından tatlı ve akşamları yemiyorum.Olsun hedefimize odaklanmak gerek .Çok az dikkat etmek bile ise yarıyor sonuçta.Ben 59 u görmeyi gerçekten çok istiyorum.Ama işte hamilelikte olucak kısmet olursa o zamanda dikkat edicem inşallah.En azından ilk aylar kilo almamaya calisicam.
Ay insalah veririz yaÇok iyi bence yavaş yavaş gitsin.Daha iyi kilo almayın alsakta geç alırız.Durmuycaz yavaşta olsa kilo vermeye devam edicez.
20 tanemi küçüktü sanırım.Bende dikkat edemiyorum fazla ama etmek lazim.Ay insalah veririz ya
Çok dikkat edemiyorum. Dün 20adet köfte yedim
Evet ama 10kasap köfte yedim gibi düşün, akşamı da süt ve leblebi ile geçirdim20 tanemi küçüktü sanırım.Bende dikkat edemiyorum fazla ama etmek lazim.
Afiyet oldum.Aslinda bende bugün kavun karpuz makarna yumurtsli ekmek zeytin peynir domates salatalık derken gün boyu 1332 kalori aldım.İyi doydum ama zaten kavun karpuz baya bir sisirdi.Evet ama 10kasap köfte yedim gibi düşün, akşamı da süt ve leblebi ile geçirdim
Ayy olsa da yesek. Afiyet olsun. Yarin dikkat edersin.Evet ama 10kasap köfte yedim gibi düşün, akşamı da süt ve leblebi ile geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?