Sadece zayiflayalim

Ben de katılmak istiyorum
çok kurallı diyet yapamıyorum
63 kiloydum tatil dönüşü 65 im
55 olmak istiyorum
Ne zaman kilo kontrol günü falan

Ben de katılmak istiyorum
çok kurallı diyet yapamıyorum
63 kiloydum tatil dönüşü 65 im
55 olmak istiyorum
Ne zaman kilo kontrol günü falan
Hoşgeldin canım.Cuma günleri .Bir ara ev taşıma işlerim vardı çok aktif olamadım.Cok şükür bitti.Artik buralarda daha aktif olurum.Kilo vermeye devam edicez.Bu işin yazı kişi yok.Hayatimiza yenilikler ,değişiklikler ekliycez.Ben mesela kilo vermeye başladığımdan beri tatlı olayım neredeyse bitti.Cok tehlikeli bu şeker.Pazartesi günü çok daha dikkatli olmaya calisicam.Biraz işlerim kaldı.

Çok sevindim canım. Evet bitti şükür ama çok da dikkat edemiyorum artik
Bende edemiyorum.Ama en azından tatlı ve akşamları yemiyorum.Olsun hedefimize odaklanmak gerek .Çok az dikkat etmek bile ise yarıyor sonuçta.Ben 59 u görmeyi gerçekten çok istiyorum.Ama işte hamilelikte olucak kısmet olursa o zamanda dikkat edicem inşallah.En azından ilk aylar kilo almamaya calisicam.

Hadi bakalım canım inşallah

Çok iyi bence yavaş yavaş gitsin.Daha iyi kilo almayın alsakta geç alırız.Durmuycaz yavaşta olsa kilo vermeye devam edicez.

Evet ama 10kasap köfte yedim gibi düşün, akşamı da süt ve leblebi ile geçirdim
Afiyet oldum.Aslinda bende bugün kavun karpuz makarna yumurtsli ekmek zeytin peynir domates salatalık derken gün boyu 1332 kalori aldım.İyi doydum ama zaten kavun karpuz baya bir sisirdi.

Bir haftayı kavun ve karpuz ile geçirmeyi düşünüyorum.Bakalim biraz ise yariycak mi.

Bu sabah 400 kalori aldım .Önce türk kahvesi sonra şekersiz Nescafe.İlerleyen saatlerde bir kase yoğurt.Kahvaltida kızarmış bir yumurta,bir dilim kaşar peyniri,bir kase kavun karpuz,5 zeytin,bir dilim ekmek .Bunları bile zoraki yedim .Canım istemedi.

Koşu bandını TV nin tam karşısına koydum.Yani salona artık daha çok gözüme tskilicak ve bende hergun yapmak zorunda kalicam .Su anda regli olduğum için yapamıyorum.Ama reglim bitince inşallah basliycam yürüyüşe .Bakalım kaç kilo vericem .Ama aalinda tam anlamıyla yürüyüşe memleket dönüşü baslayabilirim.Yani 20 Ağustos tan sonra .

Sabah 400 kalori akşam 646 kalori aldım.En son yemeği akşam 6 da yedim.Bir kase pirin pilavı ,bir tabak kimali patates ve çoban salatası ,ayran .Bugün toplamda 1046 kalori aldım.Tatli hiç yemiyorum.Zaten abur cubur sevmem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…