Günaydın canımGünaydın ❤
Ok insalllah mezurayi bulurumSudem ölçü al hadi before after yapalım
Ay ben şok .Kalça 106 bel 80 iyi incelmisim sanırım.Benim ölçüler vardı sendeGünaydın canım
Bel 85Ay ben şok .Kalça 106 bel 80 iyi incelmisim sanırım.Benim ölçüler vardı sendeKaç cm inceldim acep .
Ay canım iyiki not almışsınBel 85
Kalça 110mus canım
Senin durum nasıl .Var mi bir gelismeBel 85
Kalça 110mus canım
Evet canım bendede var ama gidene kadar incelmm lazım sıkı diyet yapmamız lazım hadi bayrama kadar her zaman oldugundan daha çok kasalimSenin durum nasıl .Var mi bir gelisme
Zaten 1000 kaloriyi geçmiyorum.Olmadi biraz daha dusururum .Aslında birazda spor yapsam çok iyi olucak .Bugün en azından koşu bandında yürüyüş birde eliptik yapmayı deniycem.Bir de suyu fazlallastirmam lazım.Bu sıralar az içiyorum.Kavun karpuz çok yiyorum ya canım pek su istemiyor. Şisiriyor beni.Haftaya cuma ya kadar vaktim var.Bakalim nasıl olucak.Evet canım bendede var ama gidene kadar incelmm lazım sıkı diyet yapmamız lazım hadi bayrama kadar her zaman oldugundan daha çok kasalim
Bende hergun tartiliyorum.Onceden elbiseleri çıkarıp tartiliyordum.Simdi üşeniyorum valla.Kiyafetli tartiliyorum.Sonra yarım kilo düşüyorumbu sabah 65.6 geldim. hergun tartilmak iyi oluyor biraz fazla kacirdim mi hemen dengelememi sagliyor.
Merhaba.Herkesin vücut yapısı farklı oluyor .Ama iki haftada 5 6 kilo çok bence .Mesela ben iki kilo versem daha ne .Kilo vermek bana göre zor oluyor.Ben akşamlari en geç 6 dan sonra yemiyorum.Tatlidan da uzak duruyorum.Yavas gidiyor ama olsun en azından hızlı kilo almam .Sizinde yavaş kilo vermenizi öneririm.arkadaşlar merhaba banada iki haftada 5-6 kilo verebileceğim bir diyet öneriniz veya bir örnek başarı öykünüz var mı
Canm bir yerde kavun karpuzu cok fazla kaçırmamanız gerektiğini okumustum içindeki şeker oranı fazla oldugu için kilo vermeni zorlastırabilirZaten 1000 kaloriyi geçmiyorum.Olmadi biraz daha dusururum .Aslında birazda spor yapsam çok iyi olucak .Bugün en azından koşu bandında yürüyüş birde eliptik yapmayı deniycem.Bir de suyu fazlallastirmam lazım.Bu sıralar az içiyorum.Kavun karpuz çok yiyorum ya canım pek su istemiyor. Şisiriyor beni.Haftaya cuma ya kadar vaktim var.Bakalim nasıl olucak.
Aslında haklısın biraz da bitsin diye yemek zorunda kalıyorum.Canm bir yerde kavun karpuzu cok fazla kaçırmamanız gerektiğini okumustum içindeki şeker oranı fazla oldugu için kilo vermeni zorlastırabilir
Afiyet olsun canım. Bayrama ne versek kar. Zaten bu sefer baklava yiyeceğim geçen bayram yiyemedim. Onun için şekeri kesmemi gerek ..Bugün 800 kalori civarı aldım.Sadece öğlen yedim.Aksam şekersiz bir türk kahvesi içtim.Biraz bayrama kadar 2 kilo gitseydi iyi olucakti.Bakslim inşallah bir kipirdama olur.
Evet ya bayrama kadar bende istiyorum biraz daha kilo vermeyi .Çünkü memlekete gidince birde kurban bayramı diyet yapamam yiycem vallaAfiyet olsun canım. Bayrama ne versek kar. Zaten bu sefer baklava yiyeceğim geçen bayram yiyemedim. Onun için şekeri kesmemi gerek ..
Dönünce hallederiz bence hem hızlı alınan kilo hızlı verilir . Yerleşmeden eritiriz. Tatilde yememek olmuyor ya. Bizde minimum zararla atlatmaya bakalım. Maksimum 2kilo alarak dönelim . Zaten günlük ,1500 kalori ihtiyacımız var. Baklava yersek akşama sadece yoğurt yeriz . Börek yersek akşama süt yulaf yeriz bol su içeriz.Evet ya bayrama kadar bende istiyorum biraz daha kilo vermeyi .Çünkü memlekete gidince birde kurban bayramı diyet yapamam yiycem vallaArtık gelince bakarız çaresine .En azından hamurlardan uzak kalmaya calisicam ama börekleri de çok seviyorum.Allah yardımcımız olsun valla bayramda işimiz zor .Yok yinede dikkatli olmalıyız az yiyip cekilmeliyiz. yoksa valla çok uzuluruz ve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?