Sadece zayiflayalim

Evet canım bendede var ama gidene kadar incelmm lazım sıkı diyet yapmamız lazım hadi bayrama kadar her zaman oldugundan daha çok kasalim
Zaten 1000 kaloriyi geçmiyorum.Olmadi biraz daha dusururum .Aslında birazda spor yapsam çok iyi olucak .Bugün en azından koşu bandında yürüyüş birde eliptik yapmayı deniycem.Bir de suyu fazlallastirmam lazım.Bu sıralar az içiyorum.Kavun karpuz çok yiyorum ya canım pek su istemiyor. Şisiriyor beni.Haftaya cuma ya kadar vaktim var.Bakalim nasıl olucak.

bu sabah 65.6 geldim. hergun tartilmak iyi oluyor biraz fazla kacirdim mi hemen dengelememi sagliyor.
Bende hergun tartiliyorum.Onceden elbiseleri çıkarıp tartiliyordum.Simdi üşeniyorum valla.Kiyafetli tartiliyorum.Sonra yarım kilo düşüyorum Bu sabah 63.5 500 gram düşüyorum.63 diyorum

arkadaşlar merhaba banada iki haftada 5-6 kilo verebileceğim bir diyet öneriniz veya bir örnek başarı öykünüz var mı
Merhaba.Herkesin vücut yapısı farklı oluyor .Ama iki haftada 5 6 kilo çok bence .Mesela ben iki kilo versem daha ne .Kilo vermek bana göre zor oluyor.Ben akşamlari en geç 6 dan sonra yemiyorum.Tatlidan da uzak duruyorum.Yavas gidiyor ama olsun en azından hızlı kilo almam .Sizinde yavaş kilo vermenizi öneririm.

Canm bir yerde kavun karpuzu cok fazla kaçırmamanız gerektiğini okumustum içindeki şeker oranı fazla oldugu için kilo vermeni zorlastırabilir

Canm bir yerde kavun karpuzu cok fazla kaçırmamanız gerektiğini okumustum içindeki şeker oranı fazla oldugu için kilo vermeni zorlastırabilir
Aslında haklısın biraz da bitsin diye yemek zorunda kalıyorum.Oğlum da fazla yemiyor bende tek başıma koca kavun karpuz keşke az daha küçük olsaydı ama çevremde bulamadım.Mecbur bitene kadar yiycem.

Bugün 800 kalori civarı aldım.Sadece öğlen yedim.Aksam şekersiz bir türk kahvesi içtim.Biraz bayrama kadar 2 kilo gitseydi iyi olucakti.Bakslim inşallah bir kipirdama olur.

Bugün 800 kalori civarı aldım.Sadece öğlen yedim.Aksam şekersiz bir türk kahvesi içtim.Biraz bayrama kadar 2 kilo gitseydi iyi olucakti.Bakslim inşallah bir kipirdama olur.
Afiyet olsun canım. Bayrama ne versek kar. Zaten bu sefer baklava yiyeceğim geçen bayram yiyemedim. Onun için şekeri kesmemi gerek ..

Afiyet olsun canım. Bayrama ne versek kar. Zaten bu sefer baklava yiyeceğim geçen bayram yiyemedim. Onun için şekeri kesmemi gerek ..
Evet ya bayrama kadar bende istiyorum biraz daha kilo vermeyi .Çünkü memlekete gidince birde kurban bayramı diyet yapamam yiycem valla Artık gelince bakarız çaresine .En azından hamurlardan uzak kalmaya calisicam ama börekleri de çok seviyorum.Allah yardımcımız olsun valla bayramda işimiz zor .Yok yinede dikkatli olmalıyız az yiyip cekilmeliyiz.yoksa valla çok uzuluruz ve

Dönünce hallederiz bence hem hızlı alınan kilo hızlı verilir . Yerleşmeden eritiriz. Tatilde yememek olmuyor ya. Bizde minimum zararla atlatmaya bakalım. Maksimum 2kilo alarak dönelim . Zaten günlük ,1500 kalori ihtiyacımız var. Baklava yersek akşama sadece yoğurt yeriz . Börek yersek akşama süt yulaf yeriz bol su içeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…