Sadece zayiflayalim

Tatile gidene kadar dikkat edicez canım yapacak bişey yok
Ama tatilde yeriz
Parkta spor yaptım.Sonra geldim yoğurt yedim.Offff offf bir 58 59 olamadım.Bu zamana kadar olurum diyordum ama olmadı.Kilo vermesi zor iş gerçekten.İnsallah yediyimiz zaman da hemen almayiz.Et bayramı bol bol et yeriz

Parkta spor yaptım.Sonra geldim yoğurt yedim.Offff offf bir 58 59 olamadım.Bu zamana kadar olurum diyordum ama olmadı.Kilo vermesi zor iş gerçekten.İnsallah yediyimiz zaman da hemen almayiz.Et bayramı bol bol et yeriz
Ben bu Bayram 2dilim baklava yicem artık kiminkimi begenirsem

Acaba istediğimiz her şeyi sınırsız yesek çok merak ediyorum kilo alirmiyiz hemen.Bazen denemeyi düşünüyorum.Sonra korkuyorum
Tabiki de alırız yemedigimiz halde gram gram gidiyor
Az daha dayan canım valla bayrama kadar verelim az daha da.
Bayramda yeriz 2 3 gün sonra da az yeriz bı sure . Dengeleriz kilo almadan döneriz bakarsin

Tabiki de alırız yemedigimiz halde gram gram gidiyor
Az daha dayan canım valla bayrama kadar verelim az daha da.
Bayramda yeriz 2 3 gün sonra da az yeriz bı sure . Dengeleriz kilo almadan döneriz bakarsin
Elimden geleni yapıyorum işte.Bu sabah hiç tartilmadim.

Ben dayanamıyorum tartilicam.Bu zamana kadar hergun tartılarak kilo verdim.Gun gün takip ederek yok olmuyor tartı gözümün önünde yön yapamıyorum.Simdi kiyafetsiz tartilicam gerçi şu kahve falan içtim ama olsun.Cok merak ediyorum

Kiyafetsiz 63.7 kiyayet ile 64.1 geldim.Artik sinirlenmiyor ve şu anda kilomu 64 kabul ediyorum.Yani bu zamana kadar aslında başlangıç kilom 74 desem ki 76 da olabilir bu .10 kilo tam vermiş oluyorum.Profilimi düzenleyip başlangıç 64 belirliycem.Belki psikolojim düzelir biraz Hep orada başlangıç 74 gorununce sanki hırslı davranmoyor hedefe uzaklaşmış gibi görünüyor.Birde böyle deniycem.

Evet profilimi düzenledim . Başlangıç 64 güncel su anda 64 hedef 60 .Böylece bu notum burada kalsın .Hedefi biraz daha yakın tuttum.Bakalim ne zaman 60 kiloya dusucem.Yani bugün dikkatli beslenmeye yeni başlamış sayıyorum kendimi.Ufak tefek psikolojik değişiklikler iyi gelicektir diye düşünüyorum

Ya vallahi bende sıkıldım kendimden. Sürekli diyeti bozuyorm. Bi misafir geliyo bozuyorm. Bi festival oluyo bozuyorm. İrademe hakim olamiyorm. Tatlıyla ekmegi hayatimdan cıkaramıyorm. Bana bi akıl verin a dostlar. Mesela az önce kocaman bi paket kremalı büskivi yedim

Valla düşe kalka zayifliycaz.Yapacak bir şey yok bir gün yiycez bir gün yemiycez .Bende bugün patates kızartması yedim ,salam kızartması yedim.Ekmekle tatlıya aram yok onları çok tehlikeli buluyorum.Birde akşam yememe kuralım gündüz kaçamak yapsam bile geçerli.Arada kacamaklar yap ama tamamen ipi elden bırakma .Verilen kilolarimiza yazık .Böyle düşün.Birde dediğin gibi ne gitmeler bitiyor ne gelmeler diyette bozuluyor hayliyle valla ben kış günü daha iyi kilo veriyorum açıkçası.Fazla bir yere gidilmiyor fazla kimsede gelmiyormYaz günü diyet zor bence.

Bende bi gün diyeti bozsam ertesi gün devam ediyorm ama motivasyon yerlerde oluyor genelde

Herkese günaydın.Nihayet bu sabah tartıda kipirdama gördüm.63.3 geldim.Acikcasi çok sevindim.Aman kavun karpuz zayıflatıyor diye yuklenmeyin.Sadece şişkinlik yapıyor.Cok şükür bitirdim kavun karpuz olayını.Yeseniz bile çok aşırıya kacmayin bence.İnsallah 62 leride görürüm.

Maşallah canm insallh görürsün istedigin rakamları. Zaten kavun karpuzu da araştırırsan bir porsiyonu çok ince birer dilimmiş. Cok yememek lazım

Maşallah canm insallh görürsün istedigin rakamları. Zaten kavun karpuzu da araştırırsan bir porsiyonu çok ince birer dilimmiş. Cok yememek lazım
Yok yok daha yemem kavun karpuz.Yesem bile iki parça küçük yeter.Acaip şisiriyor.İnsallah 3 kilo daha gitseydi güzel olurdu.Bakalim artık hayırlısı.

Yok yok daha yemem kavun karpuz.Yesem bile iki parça küçük yeter.Acaip şisiriyor.İnsallah 3 kilo daha gitseydi güzel olurdu.Bakalim artık hayırlısı.
Artık işin ucunu sıkı tutsak iyi olacak vallahi ben sıkıldım bu diyet işinden. Verip de kırtulmak istiyorm. Gerci vermekle de bitmiyo iş. O zmnda korumaya dikkat edecen

Artık işin ucunu sıkı tutsak iyi olacak vallahi ben sıkıldım bu diyet işinden. Verip de kırtulmak istiyorm. Gerci vermekle de bitmiyo iş. O zmnda korumaya dikkat edecen
Aynen doğru söylüyorsun.Ben su anda dikkat ediyorum.Ama çok hareketsizim sürekli uzanıyorum.Hafta sonu sınavlarım var onlara çalışıyorum.Ne iş yapabiliyorum ne bir yere cikabiliyorum.Sabahtan beri zaten pek bir şey yemedim.600 kalori bile etmez Bende 60 kiloya dusseydim kendimi daha iyi hissederdim.Sanirim bu 60 kilo bana 3 aydan aşağı gelmiycekZaten not yazdım ilk sayfaya bakalım ne kadar sürede 60 olucam.

Ama sakın kilo veremiyorum diye bırakma.Aslinda kilo veriyoruzda yavaş gidiyor işte.Bizimde sabrımız azaldı.Sende benim gibi yap .Kendini yeni başlamış hisset.Profilindeki rakamları güncelle suanki kilonu ve hedef kilonu yaz.Bak gerçekten kendini daha iyi hissediceksin.

Toplamda bugün 1200 kalori aldım.4 adet etsiz çiğköfte,iki dilim salam,iki dilim ekmek,karamelli sütlü mısır gevreği,goong yani yediğim bir şey yok ama kalori bu kadar.Bir tabak pilav ve kuru fasulye yeseydim offf doymusta olucaktim.Neyse ki eşimin dönmesine sayılı günler kaldı .Artık düzenli saatli yemek soframız olucak insalllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…