Parkta spor yaptım.Sonra geldim yoğurt yedim.Offff offf bir 58 59 olamadım.Bu zamana kadar olurum diyordum ama olmadı.Kilo vermesi zor iş gerçekten.İnsallah yediyimiz zaman da hemen almayiz.Et bayramı bol bol et yerizTatile gidene kadar dikkat edicez canım yapacak bişey yok
Ama tatilde yeriz
Ben bu Bayram 2dilim baklava yicem artık kiminkimi begenirsemParkta spor yaptım.Sonra geldim yoğurt yedim.Offff offf bir 58 59 olamadım.Bu zamana kadar olurum diyordum ama olmadı.Kilo vermesi zor iş gerçekten.İnsallah yediyimiz zaman da hemen almayiz.Et bayramı bol bol et yeriz
Acaba istediğimiz her şeyi sınırsız yesek çok merak ediyorum kilo alirmiyiz hemen.Ben bu Bayram 2dilim baklava yicem artık kiminkimi begenirsem
Tabiki de alırız yemedigimiz halde gram gram gidiyorAcaba istediğimiz her şeyi sınırsız yesek çok merak ediyorum kilo alirmiyiz hemen.Bazen denemeyi düşünüyorum.Sonra korkuyorum
Hosbuldum canim çok sağol gerçekten sagliktan önemlisi yok.Canım hoşgeldin çok geçmiş olsun.Sen kendine dikkat et .Sağlığın daha önemli .
Çok sağol canımGeçmiş olsun. ALLAH(c.c) 'ım şifa versin
Elimden geleni yapıyorum işte.Bu sabah hiç tartilmadim.Tabiki de alırız yemedigimiz halde gram gram gidiyor
Az daha dayan canım valla bayrama kadar verelim az daha da.
Bayramda yeriz 2 3 gün sonra da az yeriz bı sure . Dengeleriz kilo almadan döneriz bakarsin
Valla düşe kalka zayifliycaz.Ya vallahi bende sıkıldım kendimden. Sürekli diyeti bozuyorm. Bi misafir geliyo bozuyorm. Bi festival oluyo bozuyorm. İrademe hakim olamiyorm.Tatlıyla ekmegi hayatimdan cıkaramıyorm. Bana bi akıl verin a dostlar. Mesela az önce kocaman bi paket kremalı büskivi yedim
Bende bi gün diyeti bozsam ertesi gün devam ediyorm ama motivasyon yerlerde oluyor geneldeValla düşe kalka zayifliycaz.Yapacak bir şey yok bir gün yiycez bir gün yemiycez .Bende bugün patates kızartması yedim ,salam kızartması yedim.Ekmekle tatlıya aram yok onları çok tehlikeli buluyorum. Birde akşam yememe kuralım gündüz kaçamak yapsam bile geçerli.Arada kacamaklar yap ama tamamen ipi elden bırakma .Verilen kilolarimiza yazık .Böyle düşün.Birde dediğin gibi ne gitmeler bitiyor ne gelmeler diyette bozuluyor hayliyle valla ben kış günü daha iyi kilo veriyorum açıkçası.Fazla bir yere gidilmiyor fazla kimsede gelmiyorm Yaz günü diyet zor bence.
Maşallah canm insallh görürsün istedigin rakamları.Herkese günaydın.Nihayet bu sabah tartıda kipirdama gördüm.63.3 geldim.Acikcasi çok sevindim.Aman kavun karpuz zayıflatıyor diye yuklenmeyin.Sadece şişkinlik yapıyor.Cok şükür bitirdim kavun karpuz olayını.Yeseniz bile çok aşırıya kacmayin bence.İnsallah 62 leride görürüm.
Yok yok daha yemem kavun karpuz.Yesem bile iki parça küçük yeter.Acaip şisiriyor.İnsallah 3 kilo daha gitseydi güzel olurdu.Bakalim artık hayırlısı.Maşallah canm insallh görürsün istedigin rakamları.Zaten kavun karpuzu da araştırırsan bir porsiyonu çok ince birer dilimmiş. Cok yememek lazım
Artık işin ucunu sıkı tutsak iyi olacak vallahi ben sıkıldım bu diyet işinden. Verip de kırtulmak istiyorm. Gerci vermekle de bitmiyo iş. O zmnda korumaya dikkat edecenYok yok daha yemem kavun karpuz.Yesem bile iki parça küçük yeter.Acaip şisiriyor.İnsallah 3 kilo daha gitseydi güzel olurdu.Bakalim artık hayırlısı.
Aynen doğru söylüyorsun.Ben su anda dikkat ediyorum.Ama çok hareketsizim sürekli uzanıyorum.Hafta sonu sınavlarım var onlara çalışıyorum.Ne iş yapabiliyorum ne bir yere cikabiliyorum.Sabahtan beri zaten pek bir şey yemedim.600 kalori bile etmez Bende 60 kiloya dusseydim kendimi daha iyi hissederdim.Sanirim bu 60 kilo bana 3 aydan aşağı gelmiycekArtık işin ucunu sıkı tutsak iyi olacak vallahi ben sıkıldım bu diyet işinden. Verip de kırtulmak istiyorm. Gerci vermekle de bitmiyo iş. O zmnda korumaya dikkat edecen
Ama sakın kilo veremiyorum diye bırakma.Aslinda kilo veriyoruzda yavaş gidiyor işte.Bizimde sabrımız azaldı.Sende benim gibi yap .Kendini yeni başlamış hisset.Profilindeki rakamları güncelle suanki kilonu ve hedef kilonu yaz.Bak gerçekten kendini daha iyi hissediceksin.Artık işin ucunu sıkı tutsak iyi olacak vallahi ben sıkıldım bu diyet işinden. Verip de kırtulmak istiyorm. Gerci vermekle de bitmiyo iş. O zmnda korumaya dikkat edecen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?