Sadece zayiflayalim

Kizlar nasılsınız bir kac haftadır cok hastalandım hep yattim meğer vitamin değerleri cok düşmüş d3 B12 filan su an igne vuruluyorum 3 ay devam edicek
kilom aynı 68.3 68.8arasi gidip geliyor.Dikkat edemedim biraz gözüm açılsın hızla devam artık 66 lar görünsün tartida.

Canım hoşgeldin çok geçmiş olsun.Sen kendine dikkat et .Sağlığın daha önemli .

Ben bugün sabah kahvaltı sabah dedigim öğlen 2 falan yaptım.Aksam da bir kase yoğurt,bir kase domates salatalık yeşil biber ve bir çay fincanı kakaolu tarçınlı dondurma yedim.Gun boyu en fazla 1100 kalori aldım.Aksam saat 6 gibi belediye parkında spor ve 4 tür park çevresi yürüyüş yaptım .Bacaklarım iyi ağrıdı .Belki yarın dinlenirim.Ama pazartesi tekrar giderim .Bari 62 i görseydim

Canım günaydın. Kilo verememenin sebebi az kalorı alman olabilir alman gereken kalori miktarını hesaplayıp kalori açıgı yaratmalısın ki o zmn daha güzel kilo verecegine eminim. Mesela kilona boyuna göre alman gereken kalori miktarı 2000 kalorıyse sen bunu 1500 1600 kaloriye cıkar. Ve daha fazla hareket et. Eminim daha iyi vereceksin. Çünkü az kalori aldıgın zaman vücut kendini korumaya alıyormuş. Ve kıtlık dönemine giriyormuş yani yagları vermek istemiyor. Benden tavsiye canm

Hayırlısı canım. Bende 30 yaşındayım. ALLAH(c.c) nasip ederse ben de o yaşlarımda 2. istiyorum.

Geçmiş olsun. ALLAH(c.c) 'ım şifa versin

Evet haklısın bence yani dikkat edicem ama çokta kismiycam artık yediklerimden.Birde tartılmak istemiyorum artık.Daha çok sinirlerim bozuluyor.

Hayırlısı canım. Bende 30 yaşındayım. ALLAH(c.c) nasip ederse ben de o yaşlarımda 2. istiyorum.
İnşallah ama yinede sen benim gibi çok bekleme zor oluyor.Yas ilerledikçe nasıl olucak ,nasıl bakicam diye düşünüp duruyorsun. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

sudemm bende tartilmicam canım. gel tarti yerine bir hafta boyunca tartilmayalim
mesela tartı günümüz haftaya cumartesi olsun, 3 Ağustos.
bu arada tatilin kaç gün sürecek

sudemm bende tartilmicam canım. gel tarti yerine bir hafta boyunca tartilmayalim
Valla hepten sinir oldum.Az yiyorum .Spor yapıyorum .Tartıda fazla kilolu çıkıyorum.Onemsemedigim zaman daha çok kilo veriyordum.Ben bu önümüzdeki cuma günü İstanbul'da olucam .Cumaya kadar cidden tartılmak istemiyorum.Belki karpuz kavun yiyorum acaba onlar mı yapıyor.Ya onuda geç kahvaltı yapıyorum.O zaman yiyorum başka yemiyorum.Zaten günde bir öğün yiyorum.Olmuycak son 5 kilo gitmiycek gibi

Ben 7 Ağustos gibi tatile gidicem .En fazla 15 gün surucek

inan az kalori almak çözüm değil. ben az kalori aldığım zaman 1 ay hiç kilo veremedim. sakin diyim kavun karpuz çok şekerli. yanlis besleniyorsun canım kaç ay tatil yapacaksın

inan az kalori almak çözüm değil. ben az kalori aldığım zaman 1 ay hiç kilo veremedim. sakin diyim kavun karpuz çok şekerli. yanlis besleniyorsun canım kaç ay tatil yapacaksın
15 gün kalicaz karadeniz de.Valla doğru söylüyorsun.Atmaya kıyamıyorum tek başıma kavun karpuz bitirmeye çalışıyorumaz kaldı zaten .Pantolonlarim bollasti .Tartı 64 göstermeye başladı.Cok tuaf oluyorum.Acaba kas kutlem falan mı artmaya başladı.Yok ya en güzeli rahat bırakmak .Bu ne böyle cildirdik inat ettik

Durdu sanırım benim kilo vermem .Ters giden bir şeyler var .Yani anliyamiyorum.Ay valla su tatile gitseydin.Baska yerde ne kilo düşünüyorum ne tartı daha iyi oluyor.

Durdu sanırım benim kilo vermem .Ters giden bir şeyler var .Yani anliyamiyorum.Ay valla su tatile gitseydin.Baska yerde ne kilo düşünüyorum ne tartı daha iyi oluyor.
canım kas yapıp yapmadığını en iyi ölçülerden anlarsın ölçüde incelme olup tartıda artı varsa bilki kas yapmissindir. stres de kilo vermeyi engelliyor. bence gel biz 1 haffta boyunca tartilmayalim.. tatile gidicez orda zaten metabolizma şaşırır bı gün yer diğer gün az yeriz gelince de Eylül başında çatır çatır devam ederiz diyetimize hedef kilomuza geliriz

Aynen haftaya cumaya kadar tartilmiycam.Cuma sabah tartilicam.Zaten cuma günü dediğim gibi İstanbul'da olucam.Bakalim cumaya kadar ne olucak.Su kavun karpuzu da yarın bitiricem .Ondan sonra zaten fazladan kasmak istemiyorum.Sadece akşamları yemiycem o kadar.Bunaldik valla .Dediğin gibi Eylül'de başlarız artık.

ben de bunaldım valla ya. tatilde yiyecem
sonuçta her zaman gezmiyorum o yerleri..
şimdide istahim cok açık ama ya. ben de istiyorum artık poğaça kek börek yemek ((

ben de bunaldım valla ya. tatilde yiyecem
sonuçta her zaman gezmiyorum o yerleri..
şimdide istahim cok açık ama ya. ben de istiyorum artık poğaça kek börek yemek ((
Al benden de o kadar.Ama yiyemiyorum.Diyorum yazık etme emellerine diyorum kendime.Ama bende cumadan sonra yemeye basliycam çünkü zaten gezmelerde olucam sadece işte dikkatli yemeye calisicam diyorum ama bazen tutamıyorum kendimi.Ama sonuçta az yemeyi öğrenmek zorundayız.Ben eski halime dönmek istemiyorum.En azından giydiklerimiz yakışıyor.Yinede elimizden geleni yapalım.

Tatile gidene kadar dikkat edicez canım yapacak bişey yok
Ama tatilde yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…