- 15 Mayıs 2019
- 105
- 143
- 23
- 28
Yok canm yaa istesemde bırakamam iki gündür sıkıyorm kendimi sabah 71i gördüm yine.Ama sakın kilo veremiyorum diye bırakma.Aslinda kilo veriyoruzda yavaş gidiyor işte.Bizimde sabrımız azaldı.Sende benim gibi yap .Kendini yeni başlamış hisset.Profilindeki rakamları güncelle suanki kilonu ve hedef kilonu yaz.Bak gerçekten kendini daha iyi hissediceksin.
Evet bende özellikle tatlılara direniyorum.Tatlilar çok tehlikeli.Bende birakmiycam.Gormek istiyorum o 60 ları 59 larıYok canm yaa istesemde bırakamam iki gündür sıkıyorm kendimi sabah 71i gördüm yine.Akşam misafirlige gitmiştik baklava götürdük giderken. Kadın bi tabak hazırlamış. Kendimi cok zor tuttum vallahi. Bide baskı yapıyorlar bugün ye birşey olmaz diye. ama direndim ve yemedm sabah güzelligini gördüm.
canım sen kıtlık moduna soktun bence. 700 çok az 200 kalori daha tuket ve sonlansir günü. neler yedin peki?Bugün toplam 700 kalori aldım.Sabah 63.3 geldim.Bu cuma 62 yi ucundan da olsa görmek istiyorum artık.Neredeyse ayda 1 kilo veriyorum Bıktım bu yavaş yavaş giden kilodan inşallah bir daha hiç gelmez
canım sen kıtlık moduna soktun bence. 700 çok az 200 kalori daha tuket ve sonlansir günü. neler yedin peki?
[/QUOTE Artık dinir oldum biraz kipirdasin istiyorum.Sabah güzel kahvaltı yaptım aslında.Salatalik,yeşil biber, domates,yarim haşlanmış yumurta,bir çay kaşığı tereyağ ve reçel , zeytin,bir dilim salam,bir dilim kaşar peyniri.En fazla 10 tane küçük kepekli galete varya a101 in birde ondan yedim.Biraz öncede tarçınlı sütlü gevrek yedim .Aslında onu bile yiycektim de gece acikirim diye yedim.Zaten cumaya kadar 62 i ucundan gördüm gördüm.Esim geliyor inşallahYani mecbur yiycem artık azar azar da olsa.
Canım çok sağol.Sukurler olsun bitti hasretlik.Yap yap kahvaltını insanı gün boyu tok tutan tek şey vallaay gözün aydın hadi esinin gelmesine az kaldı.
o galetalardan bende aldım sabahları yiyorum kıtır kıtır oluyor. Bende yarın sabah güzel bı kahvaltı edeyim bayadir kahvaltı etmedim canım istemiyor diye
çok sevindim canım güzel günleriniz olsun inşallah.. yaptım valla karnım da tam doyduCanım çok sağol.Sukurler olsun bitti hasretlik.Yap yap kahvaltını insanı gün boyu tok tutan tek şey valla
Çok sağol canım.Afiyet olsun .Sadece hamurlara dikkat edelim .Bence tatilinde güzel atlatiriz inşallah.Bide haftaya cuma tatile çıkmaya karar verdik.Yaklasik 20 gün falan surucek .Şimdi 63.3 lerdeyim .Sabah aç ve ince kıyafet ile tartiliyorum.Belki tatile gidene kadar 62 olurum.Tatile giderken buraya kilomu yazicam .Bakalım kaç kilo ile donucemçok sevindim canım güzel günleriniz olsun inşallah.. yaptım valla karnım da tam doydu
inşallah kilo almadan döneriz canımÇok sağol canım.Afiyet olsun .Sadece hamurlara dikkat edelim .Bence tatilinde güzel atlatiriz inşallah.Bide haftaya cuma tatile çıkmaya karar verdik.Yaklasik 20 gün falan surucek .Şimdi 63.3 lerdeyim .Sabah aç ve ince kıyafet ile tartiliyorum.Belki tatile gidene kadar 62 olurum.Tatile giderken buraya kilomu yazicam .Bakalım kaç kilo ile donucemhadi kilo vermeyi de geçtim.İnsallah kilo almadan dönerim.
Aynen yok ben burdayım hep Allah'ın izniyle.Hamilelik kilomu burdan takip edicem.Zaten bende ilk üç ay yine kilo vermek için çaba gostericem.Kisacasi hamileyken bile şu andaki gibi hani belki 200 kalori falan fazla yerim.Daha fazlasını almak istemiyorum.Cok zor kilo vermesi valla.Protein sebze meyve tüketmeye ağırlık vericem.Hamur tatlı bunlardan uzak durucam insalllah.inşallah kilo almadan döneriz canım
birbirimizi hiç bırakmayalim tatilden sonra bebiş olsa bile senin düşünüyorsunuz ya sağlıklı besleniriz hamileyken kilo veren bile var ilk 3 4 ay. devam ederiz
İstedikten sonra neden başaramayasın cnm. Bende artık aksamları erken ve az yiyorum. Galiba bana yarıyo ve bu sabah tartıda 70.6 kiloyu gördüm cok sükür.Bu sabah tartildim ve tam 63 kilo geldim.İki gün annemde kalicam . İnşallah kilo almadan dönerim.Kesinlikle kendime yasak koydum .Tatlıdan uzak dur.Herseye evet hamur ve tatlıdan uzak durmak icin hafta sonu mücadelesi vericem.İnsallah başarım.
Harikasın tam 13 kilo vermişsin tebrik ederim.Durmuycaz devam edicez.Artik kilo almak yok .Azimle yağları eriticez inşallah.Pes etmek yok başarmak var.Zaman ne kadar yavaş gecsede kilolar az az gitsede vericez bu kiloları.İstedikten sonra neden başaramayasın cnm. Bende artık aksamları erken ve az yiyorum. Galiba bana yarıyo ve bu sabah tartıda 70.6 kiloyu gördüm cok sükür.senelerdir göremedigim kilolardı bunlar. Umarım 60i da görürüm
İnsallh cnm haklısın. Yavaş gidiyo ama artık ömrümün sonuna kadar istedigim kiloda ve saglıklı olmak istiyorm. Böyle kıpır kıpır ve canlıHarikasın tam 13 kilo vermişsin tebrik ederim.Durmuycaz devam edicez.Artik kilo almak yok .Azimle yağları eriticez inşallah.Pes etmek yok başarmak var.Zaman ne kadar yavaş gecsede kilolar az az gitsede vericez bu kiloları.
İnşallah olucak sadece sabırlı olmamız gerekiyor.Bugun beni gören herkes çok zayıfladığımi söyledi.Mutlu oldum tabi ama ben yeterince kendimi zayıf hissetmiyorum.Kendimi zayıf hissetmek istiyorum.İnsallh cnm haklısın. Yavaş gidiyo ama artık ömrümün sonuna kadar istedigim kiloda ve saglıklı olmak istiyorm. Böyle kıpır kıpır ve canlı
evet bi de insanlar hep aa cok kilo vermissin ya da iyisin kilo vermene gerek yok diyip rehavete sebep oluyorlar.boyumuza gore gecmememiz gereken bi kilo var aslinda.ama benim etrafim kilolu ya da sisman insanlarla dolu oldugu icin gozlerine zayif gozukuyorum heralde :)İnşallah olucak sadece sabırlı olmamız gerekiyor.Bugun beni gören herkes çok zayıfladığımi söyledi.Mutlu oldum tabi ama ben yeterince kendimi zayıf hissetmiyorum.Kendimi zayıf hissetmek istiyorum.
Anneye gidilirde yenmez mi :)cok kilo almamışsın ama cabuk toparlarsın. Kac gün kalicaksin tatilde ?Git gelde başlayalım tekrar kalori hesabına yoksa bütün yaz yerimizde sayicaz:)Herkese günaydın.Dun annemden geldim yaklaşık 3 gün yedik içtik.Tatli haricinde herşey yedim .Börek pilav dolma .Sabah tartildim.63.8 geldim .64 kabul ediyorum.Gittigim zaman 63 lerdeyim.Yarinda tatile çıkıyoruz .Çok korkuyorum.Kilo alıp dönmekten .Bakalım ne olcak .Bu zayıflama işi ancak evde kimsecikler yokken oluyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?