Sadece zayiflayalim

Kizlaaar neredesiniz bayramınız mübarek olsun .Tatlılar sarmalar börekler nasil gidiyor bakalim:))Ben bayram sonu basliyorm düzenli yemeye su an 69.6 yim.

Bende bayramdan sonra bu sabah tartıldım. Dün dikkat etmeye başladım. 70.5 cıktım. Bu kez bayram misafir piknik dinlemicem.
Ve FOREVER DİYET
Peki bayram öncesi kaçtın aldinmi korudunmu unuttumda:)
Hadi bakalim dikkat edelim artık diyeti bırakmak yoookBen adet olmak üzereyim70 .9 geldim şaka gibi

Peki bayram öncesi kaçtın aldinmi korudunmu unuttumda:)
Hadi bakalim dikkat edelim artık diyeti bırakmak yoookBen adet olmak üzereyim70 .9 geldim şaka gibi
Bayram önceside 70.6 falandim yine ödem yapmışım sadece. Onuda kıraz sapıyla attım şükür. Dün sabah tartıldım ve sonunda 69.9 geldim yıllardır olmadıgım kilolardayım artık cok şükür aslında reglim bide ben. Ama sanırım beni etkilemiyor regl olmak.
Dün ve bugun misafirim vardı kacamak yaptım baya hafta sonuda düğün var bakalm dikkat etmeye calısıcm. İnsallah başarılı olabilirim

Ooo harikasın regl bitince biraz daha gider mutlaka .Bende reglim su an bitince gerçek kilomu gorucem bakalım sabah 69.8 dim ayniyiz seninle :)

Ooo harikasın regl bitince biraz daha gider mutlaka .Bende reglim su an bitince gerçek kilomu gorucem bakalım sabah 69.8 dim ayniyiz seninle :)
Aynen bende bu sabah 69.8 geldim.
Hafta sonu düğün var. Bizim buraların yemekleri cok güzel oluyor. Yahnisi pilavi cacıgı keşkegi. Helvası derken fazla kacırmasam bari

Selam kızlar . Cumartesi gününden sonra tekrar buralarda olucam.Memleketteyim fındık topluyoruz valla hiç diyet yapmıyorum.Hersey yiyorum.Burda analog tartı var en son 64 65 arası gittim geldim.Sanirim fındık toplarken yakiyorum.Ama burdan dönünce tekrar dikkat edicem inşallah Sakin diyeti bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…