- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Merhaba nasılsınÖyleymi yapsam ki acaba yani bitmesini beklemeden mi .Yada hepsini birimi kullansam ay çok güldüm .Kendime bir şey olur diye korkuyorum.Halime çok gülüyorum.
Ben Sabah tartildim 69.9 um dikkat etmeye basladim biraz biraz:)Kızlar son durum nasıl hepinizde bayram dönüşü tartıldınız mı
Bende bayramdan sonra bu sabah tartıldım. Dün dikkat etmeye başladım. 70.5 cıktım.Ben Sabah tartildim 69.9 um dikkat etmeye basladim biraz biraz:)
ya sen kac kilosun?
Peki bayram öncesi kaçtın aldinmi korudunmu unuttumda:)Bende bayramdan sonra bu sabah tartıldım. Dün dikkat etmeye başladım. 70.5 cıktım.Bu kez bayram misafir piknik dinlemicem.
Ve FOREVER DİYET
Bayram önceside 70.6 falandim yine ödem yapmışım sadece. Onuda kıraz sapıyla attım şükür.Peki bayram öncesi kaçtın aldinmi korudunmu unuttumda:)
Hadi bakalim dikkat edelim artık diyeti bırakmak yoookBen adet olmak üzereyim70 .9 geldim şaka gibi
Ooo harikasın regl bitince biraz daha gider mutlaka .Bende reglim su an bitince gerçek kilomu gorucem bakalım sabah 69.8 dim ayniyiz seninle :)Bayram önceside 70.6 falandim yine ödem yapmışım sadece. Onuda kıraz sapıyla attım şükür.Dün sabah tartıldım ve sonunda 69.9 geldim yıllardır olmadıgım kilolardayım artık cok şükür aslında reglim bide ben. Ama sanırım beni etkilemiyor regl olmak.
Dün ve bugun misafirim vardı kacamak yaptım baya hafta sonuda düğün var bakalm dikkat etmeye calısıcm. İnsallah başarılı olabilirim
Aynen bende bu sabah 69.8 geldim.Ooo harikasın regl bitince biraz daha gider mutlaka .Bende reglim su an bitince gerçek kilomu gorucem bakalım sabah 69.8 dim ayniyiz seninle :)
Keşkek helvamiAynen bende bu sabah 69.8 geldim.
Hafta sonu düğün var. Bizim buraların yemekleri cok güzel oluyor. Yahnisi pilavi cacıgı keşkegi. Helvası derken fazla kacırmasam bari
Kız şurda ne kalmış hadi gayret biraz dahaBenim kilom 56 ve 57 arası gidip geliyor. 55 olmak hayal galiba
Bugun sabah 71 geldimKeşkek helvamibenim de ağzım sulandı:))ye gitsin yaa biraz yürüyüş biraz kosusturma eritirsin nasilsa:))
regl oncesi de siskinlik oluyo.ama yenilenlere gore 3 gunde 2 kilo da olabilirBugun sabah 71 geldimüç günde iki kilo almış olamam degil mi. Ödemdir o ya ödem
Reglim yeni bitti ama ödem olmasını umuyorm.regl oncesi de siskinlik oluyo.ama yenilenlere gore 3 gunde 2 kilo da olabilirodem olsun odem :)
Evet az kaldı ama gitmiyor canımKız şurda ne kalmış hadi gayret biraz daha
Bnce Metabolizmayı şoklamalısın bikaç gün diyeti bırak. Sonra tekrar başla umarım işe yararEvet az kaldı ama gitmiyor canımpes etmek yok ama
Merhaba teşekkür ederim.Ama ben çaydan memnun kalmadım .En önemlisi boğazı tutmaMerhaba nasılsın
Teff çayından memnun kaldın mı kilo verdin mi bilgi verir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?