Sadece zayiflayalim

gram gram da gitse buraya kaydediyorum 65.6 :) hedefe 5-6 kilo kaldi.aslinda cok degil ama bogazi tutmak mesele.birisi sey yazmisti forumda.'kilo veremeyen kilo alan insanlari anlamiyorum zorla mi yediriyorlar yemeyin' cok guldum buna ama ne kadar dogru

Kızlar bende bu ara hic kısmadan yiyorum en son 70 tim hep yarina bırakıyorum diyeti bakalim nolacak boyle

Herkese günaydın kızlar.Cok şükür artık işlerim bitti ve döndüm.Malesef 66.3 ile döndüm.Hic dikkat etmedim.Mecbur yemek zorunda kaldım ve yedim.Bugunden itibaren kesinlikle hamur işleri ,tatlı ve ekmek olayını bırakmak en aza indirmek istiyorum.Artik tatil vs de bitti.Su 59 kiloyu görmek için uğraşmak istiyorum.İnsallah görürüm .

Hoşgeldin canm bizde bugün salda gölünde piknikteyiz sabah kahvaltısı baya okkalıydı benm receller cikolatalar

hosgeldinn.oh sonunda geldin
sen olmayinca bizim de motivasyonumuz dustu.:) 65.5 um su arada.

Hoş geldin canim hic dert etme dediğin gibi tatilde bitti artık dikkat ederiz benimde hedefim 59 ama tam 10 kilo vermem gerek 70.4 geldim bugünde

Merhaba bir ara buraya yazıyordum sonra uzaklaştım bazı sebeplerden dolayı Şimdi tekrar geldim bakalım fikirler almaya motive olmaya

Hoş geldin canim hic dert etme dediğin gibi tatilde bitti artık dikkat ederiz benimde hedefim 59 ama tam 10 kilo vermem gerek 70.4 geldim bugünde
Hoşbulduk kızlar çok sağolun .Hiç pes etmek yok aynen zayıflamaya devam inşallah.
olur valla banada iyi olur şuan vermem gereken hemen 15 kilom var nasıl sizin gruba girebilirim....
YarışçılarVerilmek istenilen kilo10 Haziran10 TemmuzVerilen kilo
Sudem3 kilo65 kilo
MrsParanoid
TusenTak5 kilo94
Hoşgeldin canm bizde bugün salda gölünde piknikteyiz sabah kahvaltısı baya okkalıydı benm receller cikolatalar
hosgeldinn.oh sonunda geldin
sen olmayinca bizim de motivasyonumuz dustu.:) 65.5 um su arada.

Hiç merak etmeyin kızlar yavaştan olsa kilo vericez.Hatta verdiklerini öyle fazlası ile almadık demek ki doğru ilerliyoruz.

Bende verdim 6 kilo falan ama ekstradan bişey yapmadım sadece suyu çok içtim malum sıcak hava burası yanıyor ve akşam yemeğinde ekmek yemedim görenler iyi vermişsin diyo suyu çok içerseniz ve birazda ekmeği keserseniz inanın veriyorsunuz...eskiden kilom 90 dayanmıştı şimdi ise 84 falan oldum söyle 70 insem yeterli olacak galiba

Merak etme 70 te olursun .Sadece azim önemli .

Herkese günaydın kızlar.Dun kışlık için dolaba yemek hazırlıkları yaptım.Dun itibari ile kalori hesabıma geri döndüm .Sabah çok az bir şey eşimi ise gonderirken kahvaltı yapıyorum.Aksam da saat 6 gibi ekmeksiz hamursuz sebze yemeği çorba ve salata bazen de protein olucak .İnşallah ev işlerini hallettikten sonra yürüyüş spor falan da yapicam .Artık 59 görmek istiyorum.

Günaydın kızlar ben de yer değişikliği sebebiyle biraz kilo aldım.Düzensizlik oldu biraz,yürüyüş diyet yattı.57den 65e çıktım inşallah yeniden vermek istiyorum sizlerle beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…