- 14 Mayıs 2012
- 3.349
- 3.044
- 448
Haklısın denemeye değerBnce Metabolizmayı şoklamalısın bikaç gün diyeti bırak. Sonra tekrar başla umarım işe yarar
inşallah ödemdir değilse de cok dikkatli bir hafta geçirip o iki kiloyu verebilirsin canim.Bugun sabah 71 geldimüç günde iki kilo almış olamam degil mi. Ödemdir o ya ödem
Hoşgeldin canm bizde bugün salda gölünde piknikteyiz sabah kahvaltısı baya okkalıydı benm receller cikolatalarHerkese günaydın kızlar.Cok şükür artık işlerim bitti ve döndüm.Malesef 66.3 ile döndüm.Hic dikkat etmedim.Mecbur yemek zorunda kaldım ve yedim.Bugunden itibaren kesinlikle hamur işleri ,tatlı ve ekmek olayını bırakmak en aza indirmek istiyorum.Artik tatil vs de bitti.Su 59 kiloyu görmek için uğraşmak istiyorum.İnsallah görürüm .
hosgeldinn.oh sonunda geldinHerkese günaydın kızlar.Cok şükür artık işlerim bitti ve döndüm.Malesef 66.3 ile döndüm.Hic dikkat etmedim.Mecbur yemek zorunda kaldım ve yedim.Bugunden itibaren kesinlikle hamur işleri ,tatlı ve ekmek olayını bırakmak en aza indirmek istiyorum.Artik tatil vs de bitti.Su 59 kiloyu görmek için uğraşmak istiyorum.İnsallah görürüm .
Hoş geldin canim hic dert etme dediğin gibi tatilde bitti artık dikkat ederiz benimde hedefim 59 ama tam 10 kilo vermem gerek 70.4 geldim bugündeHerkese günaydın kızlar.Cok şükür artık işlerim bitti ve döndüm.Malesef 66.3 ile döndüm.Hic dikkat etmedim.Mecbur yemek zorunda kaldım ve yedim.Bugunden itibaren kesinlikle hamur işleri ,tatlı ve ekmek olayını bırakmak en aza indirmek istiyorum.Artik tatil vs de bitti.Su 59 kiloyu görmek için uğraşmak istiyorum.İnsallah görürüm .
Hoşbulduk kızlar çok sağolun .Hiç pes etmek yok aynen zayıflamaya devam inşallah.Hoş geldin canim hic dert etme dediğin gibi tatilde bitti artık dikkat ederiz benimde hedefim 59 ama tam 10 kilo vermem gerek 70.4 geldim bugünde
olur valla banada iyi olur şuan vermem gereken hemen 15 kilom var nasıl sizin gruba girebilirim....
Yarışçılar Verilmek istenilen kilo 10 Haziran 10 Temmuz Verilen kilo Sudem 3 kilo 65 kilo MrsParanoid TusenTak 5 kilo 94
Bir kaç arkadaş daha bulalım başladıktan sonra guruba kimse dahil olmayacak çünkü,eğer katılım olmazsa sen de kararliysan beraber başlarız ama biraz katı olacak yani başlama tartı fotosu ve üç gün de bir foto ve üç gün de bir yeni menü olacak yani bu kurallara uyarım diyorsan katilirsin.
Hoşgeldin canm bizde bugün salda gölünde piknikteyiz sabah kahvaltısı baya okkalıydı benm receller cikolatalar
hosgeldinn.oh sonunda geldin
sen olmayinca bizim de motivasyonumuz dustu.:) 65.5 um su arada.
Hoş geldin canim hic dert etme dediğin gibi tatilde bitti artık dikkat ederiz benimde hedefim 59 ama tam 10 kilo vermem gerek 70.4 geldim bugünde
Merhaba ben de geldim geç olmadıysa beni de kaydeder misinizHiç merak etmeyin kızlar yavaştan olsa kilo vericez.Hatta verdiklerini öyle fazlası ile almadık demek ki doğru ilerliyoruz.
Hoşgeldin kayida gerek yok direk aramizdasinMerhabalar beni de listeye
Merhaba ben de geldim geç olmadıysa beni de kaydeder misiniz
Merak etme 70 te olursun .Sadece azim önemli .Bende verdim 6 kilo falan ama ekstradan bişey yapmadım sadece suyu çok içtim malum sıcak hava burası yanıyor ve akşam yemeğinde ekmek yemedim görenler iyi vermişsin diyo suyu çok içerseniz ve birazda ekmeği keserseniz inanın veriyorsunuz...eskiden kilom 90 dayanmıştı şimdi ise 84 falan oldum söyle 70 insem yeterli olacak galiba
Hoş bulduk çok iyiHoşgeldin kayida gerek yok direk aramizdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?