Sadece zayiflayalim

Kizlar bugün hafif bir kahvaltı yaptım kahvenin yanında küçük bir tatlis yedim:)diğer günler abartmiyorum 4 lokum yiyordum bugün itibariyle azaltmaya basladim .Sabah 70.7 geldim lokumcuklar tartida kendini göstermeye başladı .Kalori hesabını yapicam bugün yesil çayı da düzenli icicem.Herkrse kolaylik diliyorum .

Ohh canım çekti lokum kahveŞekersiz kahvenin yanında ceviz ya da badem de güzel oluyor hem de metebolizmayı çalıştırıyor.Yeşil çay çok severim içince mutlu oluyorum kendime sanki çok büyük bir iyilik yapmış gibi hissediyorum

Sabah az bir kahvaltı yaptım.Oglen bir dilim ekmek 6 tane patlıcan kızartması yedim.Aksam yogurtlu kabak mercimek çorbası ve mercimek köftesi yedim.Toplam 1200 kalori civarı aldım.Aksam 7 den sonra hiç bir şey yememeye çalışıyorum.Bakalim artık yavaş yavaş vericez kiloları .

Ilk günün gayet iyi geçmiş canim ben yarın başlıcam kalori hesabina olmadi bugün

Herkese günaydın kızlar .Sanırım yol yorgunluğu ödem falan derken 500 gram gitmis bu sabah 66 çıktım.Su anda iyi gidiyor.Sabah kahvaltim genelde çok az oluyor .İki çatal salatalık ,domates ,kibrit kutusu peynir iki zeytin bir çay kaşığı tereyağ,reçel veya bal ,bazen iki çatal yumurta ,bir dilim ekmek ,ve bir çay kaşığindan az sızma zeytinyağı.Toplam 200 kalori bile olmuyor.Oglen de acikirsam zerdeçal zencefil karışımı yoğurt yiycem.Aksama ara öğün olarak bir elma .Saat en geç 6 .30 veya 7 gibi yemek yiyorum.Sonra bir şey yemiyorum .

Benmde günlük rütinim söyle oluyor genelde.
Sabah 7 de kalkıyoruz ailecek. Çoğunlukla bir bardak limonlu bir bardak normal ceşme suyu içiyorum aklıma gelirse.
kahvaltıda bir iki bardak cay, bir veya iki yumurta(bazen kızınkini de bn yedigim için), iki veya üç dilim ekmek, peynir zeytin domates salatalık birazcık bal.
Ara öğünde yeşilçay, biberiye, kiraz sapı karısımı ve yarım limon suyuna yarım çay kaşigi zencefil tozu karıştırıp içiyorm(aşırı işth kesiyo)
Bazen ögle yemegini fazla doyurucu yersem ertesi güne kadar yemiyorm. Saat 5e kadar acıkmadıysam eger.
Acıkırsam aksam en gec 5 de yiyorum sonra sadece su ve soda içiyorm ertesi güne kadar
Benmki de böyle

Herkese günaydın kızlar.Reglime 6 gün var tartı değişik göstermeye başladı .66.5 çıktım .Aslında Reglime daha var ama bilmiyorum tabiki devam ediyorum.Bu sabah piliç kriket,biraz patates kızartması,bir yemek kaşığı reçel,bir dilim ekmek,3 zeytin,Bir acı yeşil biber, domates salatalık ve peynir yedim.Biraz fazla kaçırdım bu sabah 400 kaloriye yakın.Gunde 1200 kaloriyi gecmemeye özen gösteriyorum.

Herkese günaydın.Kizlar nerelerdesiniz.Tatil hala devam ediyor galiba.Bu sabah her zaman ki gibi hafif düzeyde bir kahvaltı yaptım.Gectigimiz cuma döndüğümde tartilmistim.67 lerde cikiyordum.Bu sabah 66.2 geldim.Ekmek ,tatlı,hamur işleri ve 7 den sonra yemiyorum.Su anda iyi gidiyor.Ev temizlik işlerim bitince inşallah spora da basliycam.İnsallah güzel kilolar vericez.

GünaydınBen de kahvaltımı hazırlıyorum.1 yumurta,5 zeytin,1dilim peynir,domates,salatalık,şekersiz çay.Adet dönemindeyim 65im bol bol yeşilçay su içip ödem atmak istiyorum inşallah

GünaydınBen de kahvaltımı hazırlıyorum.1 yumurta,5 zeytin,1dilim peynir,domates,salatalık,şekersiz çay.Adet dönemindeyim 65im bol bol yeşilçay su içip ödem atmak istiyorum inşallah
Afiyet olsun.Benimde adetine 5 gün kaldı .Sanırım bende de biraz şişkinlik var.Bakalim adet olup bitince kaç kilo gelicem merak ediyorum.Ekmek hamur işi ve tatlı haricinde her şey yiyorum.Cok katı diyet yapmıyorum.Gerci su 6 kiloyu kısa zamanda vermek istiyorum ama bu seferde sonra çabucak geri alırım diye yapmıyorum.Ne yapalım yavaş olsun .En az 75 kilolardaydim.Buna da şükür

Sağol canım ben de katı diyetler yapmıyorum ama mutlaka ara öğün yapıyorum.Birbirimize destek olursak daha iyi veririz bence acaba bir gün belirlesek mi o gün tartı günümüz olsa daha heyecanlı olur sanki

gunaydinn arkadaslar ben de almama mucadelesindeyim epeydir.5.5 ayda 8 kiloya yakim gitmis olsun buna da sukur.bebegim 11 aylik oldu bu arada.
Günaydın Rabbim size bağışlasın minik tam da sevilme zamanı.Verirsin tabi ki hem sen daha şanslısın emzirdikçe daha kolay yakarsın inşallah.

Sağol canım ben de katı diyetler yapmıyorum ama mutlaka ara öğün yapıyorum.Birbirimize destek olursak daha iyi veririz bence acaba bir gün belirlesek mi o gün tartı günümüz olsa daha heyecanlı olur sanki
Tabi ki destek çok önemli.Normalde zaten cuma günleri tartiliyoruz.O gün tartilarimizi yazarız.

Kızlar bugün ev temizliği falan derken iyi yoruldum.Sabah kahvaltı ve akşam saat 4 gibi pilav turşu ve piliç kroket turşu yedim.Toplam 1200 kalori civarı aldım.

Kızlar bugün ev temizliği falan derken iyi yoruldum.Sabah kahvaltı ve akşam saat 4 gibi pilav turşu ve piliç kroket turşu yedim.Toplam 1200 kalori civarı aldım.
İyi kalori yakmışsındır o zamanOhh ev mis gibi olmuştur.Senin yine iyi canım ben haftasonları kahvaltıyı biraz abartıyorum eşimden dolayı

Herkese günaydın iyi pazarlar kızlar.Bu sabah her zaman ki gibi rutin kahvaltı yaptım.Kahvaltida ekmek yerine kepekli galete tuketiyorum ve çok doymadan kalkıyorum.Reglime 4 gün var .Sanırım şişmeye başladım.Onun haricinde iyi gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…