- 16 Şubat 2019
- 886
- 255
- 103
Inşallah evet o kiloyuda işallah görürüm zaten yemek çok yiyemiyorum suyu çok içtiğim için yemek yeme alışkanlığım değiştiMerak etme 70 te olursun .Sadece azim önemli .
Ohh canım çekti lokum kahveKizlar bugün hafif bir kahvaltı yaptım kahvenin yanında küçük bir tatlis yedim:)diğer günler abartmiyorum 4 lokum yiyordum bugün itibariyle azaltmaya basladim .Sabah 70.7 geldim lokumcuklar tartida kendini göstermeye başladı .Kalori hesabını yapicam bugün yesil çayı da düzenli icicem.Herkrse kolaylik diliyorum .
Ilk günün gayet iyi geçmiş canim ben yarın başlıcam kalori hesabina olmadi bugünSabah az bir kahvaltı yaptım.Oglen bir dilim ekmek 6 tane patlıcan kızartması yedim.Aksam yogurtlu kabak mercimek çorbası ve mercimek köftesi yedim.Toplam 1200 kalori civarı aldım.Aksam 7 den sonra hiç bir şey yememeye çalışıyorum.Bakalim artık yavaş yavaş vericez kiloları .
GünaydınHerkese günaydın.Kizlar nerelerdesiniz.Tatil hala devam ediyor galiba.Bu sabah her zaman ki gibi hafif düzeyde bir kahvaltı yaptım.Gectigimiz cuma döndüğümde tartilmistim.67 lerde cikiyordum.Bu sabah 66.2 geldim.Ekmek ,tatlı,hamur işleri ve 7 den sonra yemiyorum.Su anda iyi gidiyor.Ev temizlik işlerim bitince inşallah spora da basliycam.İnsallah güzel kilolar vericez.
Afiyet olsun.Benimde adetine 5 gün kaldı .Sanırım bende de biraz şişkinlik var.Bakalim adet olup bitince kaç kilo gelicem merak ediyorum.Ekmek hamur işi ve tatlı haricinde her şey yiyorum.Cok katı diyet yapmıyorum.Gerci su 6 kiloyu kısa zamanda vermek istiyorum ama bu seferde sonra çabucak geri alırım diye yapmıyorum.Ne yapalım yavaş olsun .En az 75 kilolardaydim.Buna da şükürGünaydınBen de kahvaltımı hazırlıyorum.1 yumurta,5 zeytin,1dilim peynir,domates,salatalık,şekersiz çay.Adet dönemindeyim 65im bol bol yeşilçay su içip ödem atmak istiyorum inşallah
Sağol canım ben de katı diyetler yapmıyorum ama mutlaka ara öğün yapıyorum.Birbirimize destek olursak daha iyi veririz bence acaba bir gün belirlesek mi o gün tartı günümüz olsa daha heyecanlı olur sankiAfiyet olsun.Benimde adetine 5 gün kaldı .Sanırım bende de biraz şişkinlik var.Bakalim adet olup bitince kaç kilo gelicem merak ediyorum.Ekmek hamur işi ve tatlı haricinde her şey yiyorum.Cok katı diyet yapmıyorum.Gerci su 6 kiloyu kısa zamanda vermek istiyorum ama bu seferde sonra çabucak geri alırım diye yapmıyorum.Ne yapalım yavaş olsun .En az 75 kilolardaydim.Buna da şükür
Günaydın Rabbim size bağışlasın minik tam da sevilme zamanı.Verirsin tabi ki hem sen daha şanslısın emzirdikçe daha kolay yakarsın inşallah.gunaydinn arkadaslar ben de almama mucadelesindeyim epeydir.5.5 ayda 8 kiloya yakim gitmis olsun buna da sukur.bebegim 11 aylik oldu bu arada.
Canım maşallah.Olsun versirirsin inşallah kilolarinida .gunaydinn arkadaslar ben de almama mucadelesindeyim epeydir.5.5 ayda 8 kiloya yakim gitmis olsun buna da sukur.bebegim 11 aylik oldu bu arada.
Tabi ki destek çok önemli.Normalde zaten cuma günleri tartiliyoruz.O gün tartilarimizi yazarız.Sağol canım ben de katı diyetler yapmıyorum ama mutlaka ara öğün yapıyorum.Birbirimize destek olursak daha iyi veririz bence acaba bir gün belirlesek mi o gün tartı günümüz olsa daha heyecanlı olur sanki
Tamam o zaman inşallah cumaya kadar vermeye çalışalımTabi ki destek çok önemli.Normalde zaten cuma günleri tartiliyoruz.O gün tartilarimizi yazarız.
İyi kalori yakmışsındır o zamanKızlar bugün ev temizliği falan derken iyi yoruldum.Sabah kahvaltı ve akşam saat 4 gibi pilav turşu ve piliç kroket turşu yedim.Toplam 1200 kalori civarı aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?