Canım geçmiş olsun.Yok öyle deme sağlıklı zayıfla hastalık zor iş.merhaba kizlar.bikac gundur ishal ve kusma yasadigim icin 64.6 ya dustum her ogunde iki lokma yiyebiliyorum.umarim iyilesssm de bu istahsizlik yiyememe hali uzun sure devam eder :)
Olsun duzensizde olsa arada sırada dikkat etmelerimiz bile ise yarıyor bence.Kilo veriyoruz ama işte biraz yavaş gidiyor.Ben yapamadığım düzensiz diyetten sonra hala 69um. Ama bunu sabah kahvaltıdan sonra kıyafetlerle gördüm herhalde 68e düşmüşümdür
Düzenli yapsam dağları eritcem de boğazımı tutamıyorm biOlsun duzensizde olsa arada sırada dikkat etmelerimiz bile ise yarıyor bence.Kilo veriyoruz ama işte biraz yavaş gidiyor.
Canım hiç üzülme.Tabi ki sağlık çok önemli.Biraz dikkat edersin olur biter.Meeak etme .Kizlar nasılsınız nasıl gidiyor bir süredir giremedim saglik problemlerimden iyiyim şimdi şükürler olsun .Adetim bitmek üzere 71 kiloyum tam yani başa döndüm tekrar duzene giricem başka çare yok çünkü mutlu değilim bu kiloda esimdende bunaldim ben seni her halinle seviyorum diyor ama zayıf bir bayan olmamı cok istiyor her halinden belli ama herşeyden önemli sağlığım bu kilo bana çok fazla
Aman canm sağlığına dikkat et. Aslında sadece sağlıklı beslensek hepimiz normal kilomuza ineriz ama boğazımızı tutamiyoruz.Kizlar nasılsınız nasıl gidiyor bir süredir giremedim saglik problemlerimden iyiyim şimdi şükürler olsun .Adetim bitmek üzere 71 kiloyum tam yani başa döndüm tekrar duzene giricem başka çare yok çünkü mutlu değilim bu kiloda esimdende bunaldim ben seni her halinle seviyorum diyor ama zayıf bir bayan olmamı cok istiyor her halinden belli ama herşeyden önemli sağlığım bu kilo bana çok fazla
İnan’ın bir nerde mesajı ben yazdım sandım kilolarımız bile aynı üç Doğum sonrası 71 kiloyum hatta bu sabah 72700 çıktım ama reglimin ikinci günü bir ara ne güzel 68 kadar indim ama memleketti misafirdi derken aldım yine çok mutsuzum çocuklardan başımı kaldırıp spor da yapamıyorum farkındayım eşimle bile uzaklaştık iyice bende kendine güven diye bişey kalmadı nasıl gidecek bu kilolar bilmemKizlar nasılsınız nasıl gidiyor bir süredir giremedim saglik problemlerimden iyiyim şimdi şükürler olsun .Adetim bitmek üzere 71 kiloyum tam yani başa döndüm tekrar duzene giricem başka çare yok çünkü mutlu değilim bu kiloda esimdende bunaldim ben seni her halinle seviyorum diyor ama zayıf bir bayan olmamı cok istiyor her halinden belli ama herşeyden önemli sağlığım bu kilo bana çok fazla
sizin 3 cocuk vardi di mi.masallah iyi ama kilo.ben 64de kaldim.dikkat edemiyorum.1 yasinda oglum.emziriyorum diye mi cok acikiyorum bilmiyorum.gerci gene 9 kilo vermisim marttan beri.hic yoktan iyi.Slm kızlar uzun bir aradan sonra 6 kilo alarak geri döndüm malesef yaz tatilinde dikkat etmemenin sonucu 60 ile başlıyorum hedef 54 sporada başladım diyet yapmaya çalışacağım.
Evet o benim yağ oranim fazla 54 ten 60a çıktım gene ve yağ oranı %28 olmuş dusurecegim ins tatlıyı çok seviyorum diyeti yapıp kilo verince bırakıyorum zararın neresinden dönersem kardır.sizin 3 cocuk vardi di mi.masallah iyi ama kilo.ben 64de kaldim.dikkat edemiyorum.1 yasinda oglum.emziriyorum diye mi cok acikiyorum bilmiyorum.gerci gene 9 kilo vermisim marttan beri.hic yoktan iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?