Sadece zayiflayalim

Bugün kısır yedim.Aslinda iyi gidiyordu ama canım çok fena tatlı istedi dondurma ve yaş pasta yedim.Yapacak bir şey yok uzun zamandır tatlı yemiyorum.Bugun regli şişkinliği kısır şişkinliği tabi kiloya yansıdı.Yarin daha dikkatli olmak gerek

Sabah çok az kahvaltı yaptım.Oglen kısır biraz fazla oldu yanında iki adet piliç kroket yedim.Yavas gidiyor su anda tartı rakamları karışık çıkıyor Reglime iki gün var.Birde canım sürekli tatlı istiyor.Kendimi zor tutuyorum.Artik biraz hızlı kilo gitsin istiyorum ama ne yazık ki olmuyor.Sabredicez artık ne yapalım.

Herkese günaydın.Gelen giden yok buralara sanirim herkes istediği kiloya düşmüş Ben buralardayım.Bu sabah hafif ve az bir kahvaltı yaptım.Oglen yemiyorum.Sadece akşam 6 da yiyorum.Sonra eşim ve oğlumla 30 dk yürüyüş yapıyorum normal tempoda .Dün regli oldum .Sabah kilom 65.6 geldi.Tabi ki devam edicem.

Herkese günaydın.Bu sabah hafif kahvaltı yaptım.Aksam ıspanak yemeği ve bezelye yemeği düşünüyorum.Ne yazık ki henüz 65.lerdeyim.Umarim haftaya tekrar 64 leri görebilirim.Haftaya inşallah spora başlamayı yani yürüyüş, eliptik bisiklet yapmayı planlıyorum.

merhaba kizlar.bikac gundur ishal ve kusma yasadigim icin 64.6 ya dustum her ogunde iki lokma yiyebiliyorum.umarim iyilesssm de bu istahsizlik yiyememe hali uzun sure devam eder :)

merhaba kizlar.bikac gundur ishal ve kusma yasadigim icin 64.6 ya dustum her ogunde iki lokma yiyebiliyorum.umarim iyilesssm de bu istahsizlik yiyememe hali uzun sure devam eder :)
Canım geçmiş olsun.Yok öyle deme sağlıklı zayıfla hastalık zor iş.

Bende az önce bir börek ve üzüm yedim valla .Son börek kalmıştı en iyisi midemde kalsın dedim

Herkese selam.Kimsecikler gelmiyor.Ama ben buralardayım Az önce tartildim .64.8 gösterdi tartı birde bunu sabah tamamen aç karnına yapicam.Oysaki dün akşam bir kase aşure yemistim.Ama elimden geldiğince çok dikkat ediyorum.İnsallah ilk hedefim 62 rakamını görürüm.Biraz yavaş ilerliyor ama olsun en azından kilo veriyorum.

Herkese günaydın.Bu sabah 65.3 geldim.İf diyeti yapmaya çalışıyorum.Sabah 6.30 akşam 6 da yiyorum.Biraz işe yaradı .Aslında akşamları da az yesem daha çok ise yariycak.Ama ben biraz fazla kaciriyorum.İnsallah düzene giricek.

Ben yapamadığım düzensiz diyetten sonra hala 69um. Ama bunu sabah kahvaltıdan sonra kıyafetlerle gördüm herhalde 68e düşmüşümdür

Ben yapamadığım düzensiz diyetten sonra hala 69um. Ama bunu sabah kahvaltıdan sonra kıyafetlerle gördüm herhalde 68e düşmüşümdür
Olsun duzensizde olsa arada sırada dikkat etmelerimiz bile ise yarıyor bence.Kilo veriyoruz ama işte biraz yavaş gidiyor.

Kizlar nasılsınız nasıl gidiyor bir süredir giremedim saglik problemlerimden iyiyim şimdi şükürler olsun .Adetim bitmek üzere 71 kiloyum tam yani başa döndüm tekrar duzene giricem başka çare yok çünkü mutlu değilim bu kiloda esimdende bunaldim ben seni her halinle seviyorum diyor ama zayıf bir bayan olmamı cok istiyor her halinden belli ama herşeyden önemli sağlığım bu kilo bana çok fazla

Canım hiç üzülme.Tabi ki sağlık çok önemli.Biraz dikkat edersin olur biter.Meeak etme .

Aman canm sağlığına dikkat et. Aslında sadece sağlıklı beslensek hepimiz normal kilomuza ineriz ama boğazımızı tutamiyoruz.

İnan’ın bir nerde mesajı ben yazdım sandım kilolarımız bile aynı üç Doğum sonrası 71 kiloyum hatta bu sabah 72700 çıktım ama reglimin ikinci günü bir ara ne güzel 68 kadar indim ama memleketti misafirdi derken aldım yine çok mutsuzum çocuklardan başımı kaldırıp spor da yapamıyorum farkındayım eşimle bile uzaklaştık iyice bende kendine güven diye bişey kalmadı nasıl gidecek bu kilolar bilmem

Slm kızlar uzun bir aradan sonra 6 kilo alarak geri döndüm malesef yaz tatilinde dikkat etmemenin sonucu 60 ile başlıyorum hedef 54 sporada başladım diyet yapmaya çalışacağım.

Sudem neler yaptın merak ediyorum eskiden kimler var.hamile bir arkadaş vardı adını hatırlayamadım giriyormu sayfaya.

Slm kızlar uzun bir aradan sonra 6 kilo alarak geri döndüm malesef yaz tatilinde dikkat etmemenin sonucu 60 ile başlıyorum hedef 54 sporada başladım diyet yapmaya çalışacağım.
sizin 3 cocuk vardi di mi.masallah iyi ama kilo.ben 64de kaldim.dikkat edemiyorum.1 yasinda oglum.emziriyorum diye mi cok acikiyorum bilmiyorum.gerci gene 9 kilo vermisim marttan beri.hic yoktan iyi.

sizin 3 cocuk vardi di mi.masallah iyi ama kilo.ben 64de kaldim.dikkat edemiyorum.1 yasinda oglum.emziriyorum diye mi cok acikiyorum bilmiyorum.gerci gene 9 kilo vermisim marttan beri.hic yoktan iyi.
Evet o benim yağ oranim fazla 54 ten 60a çıktım gene ve yağ oranı %28 olmuş dusurecegim ins tatlıyı çok seviyorum diyeti yapıp kilo verince bırakıyorum zararın neresinden dönersem kardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…