Sadece zayiflayalim

Selam kızlar.Bende fazla giremez oldum buralara bir yandan taşınma bir yandan tatil derken.Simdide yeni bir işe başladımİlk öğrenme evresi olduğu için gecem gündüzüm belli değil.Ama yinede buralara hergun girmeye calisicam.Kilo meselesine gelirsek.Her gün yarım sat yuruyorum çünkü ise yürüyerek gidip geliyorum.Buna rağmen hiç diyet yapmıyorum ve su anda 64 kilolardayim.Ama yavaş yavaş yediklerimi azaltmaya çalışılan .40 ile 42 beden arası giyiyorum.Bir 38 beden olamadımBirbirimize destek olalım bari seneye yaza kadar 5 li rakamları görmek istiyorum.

Uzun süredir giremedim yeni gördüm sizi su an bende 72 oldum motivem düşük vücudumda bir çok saglik sorunu yaşadım biraz da o yüzden saldim kendimi .Ama tekrar başlıcam insallah ya sen ne yaptın verdin mi biraz .

Hayirli olsun yeni işin kilo almamanda güzel o 64 û görebilseydim ben ahhh ahhh

Hayirli olsun yeni işin kilo almamanda güzel o 64 û görebilseydim ben ahhh ahhh
Çok teşekkür ederim.Ama işte şu 5 kiloyuda verseydin çok güzel olucakti bir türlü veremedim.İsleri biraz rayına koyunca yine dikkat etmeye basliycam.Cok istiyorum 5 kilo daha vermeyi.

Çok teşekkür ederim.Ama işte şu 5 kiloyuda verseydin çok güzel olucakti bir türlü veremedim.İsleri biraz rayına koyunca yine dikkat etmeye basliycam.Cok istiyorum 5 kilo daha vermeyi.
Verirsin canım motive çok önemli bazı şeyler yolunda değilken diyette olmuyor sağlık olsun veririz insallah

Hala 64 kilolarda geziniyorum.Artik evdeyim de işten de ayrıldım.Simfi daha dikkatli yemek yemem lazım.Artik 59 u görmek istiyorum.Son 5 kiloyu bir türlü veremedim gitti.Aslinda yemiyor da değilim .Biraz motivasyonun da düştü galiba.

Selam sudem ben MrsParanoid. Hatırladın mi bilmem eskiden beraberdik peşpeşe gidiyorduk

Ben 58e düşmüştüm canim
Fiziğim bacaklarım herşeyim incecikti
Sonra delice yedim kendimi yemeğe vurdum 70lere geri çıktım. Eylül sonu 70.6lari gördüm. Tekrar başladım çok ödem toplamıştım onları attım. Şimdi tekrardan devam ediyorum
Beraber ilerleyelim yine. Fatsecret indir kalori takibi yapalım yeniden

Bayadir yoktun.Biraz fazla almışsın ama olsun senin boyun var çok kilolu gostermezsin.Yine zayıflarsin inşallah.Ben şimdi haftanın 5 günü sadece akşamları eşim işten geldiginde yiyorum.Hafta sonları tek kahvaltı yapıyorum .Su anda regli oldum bugün biraz akşam fazla kaçırdım.Tatli haftada bir defa falan bisküvi yiyorum az bir şey.Dikkat etmeye çalışıyorum.Reglim bitince eliptik bisiklet yapmayı planlıyorum.Once az yapicam sonra arttiricam.Bakalim bende inemedim bir türlü 59 a 64 de durdum kaldım.Birazda motivasyonum düştü.

Bacaklarım inceydi yine kalın oldular. İyi değil canim beğenmiyorum bu halimi.

Yine ölçü alalım
Başlayalım. Tartı günü cumartesi olsun

Tamam ben liste yaparak öncesi sonrası karşılaştırım
İnşallah beraber 59 oluruz
İnşallah canım.Biraz keyfinde yok belki böylece morelim yerine gelir .Dün yine fazla kaçırdım.Bugunde canım hiç bir şey istemiyor.Regli olduğum için fazla kaçırdım galiba .Dijital tartışma bozulmuş.Anolog tartı kullanıyorum.Onunla devam edicem .Su anda 64 gösteriyorum.Kiyafetler dahil.60 in altına düşene kadar devam edicem.Bayadir korudum bu kiloyu zaten.Sen kaç kilosun su anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…