Sadece zayiflayalim

Bende 64lerde geziyorum canim
Sen o zaman 63lerdesin muhtemelen. Beraber motive oluruz .

Bende 64lerde geziyorum canim
Sen o zaman 63lerdesin muhtemelen. Beraber motive oluruz .
İyi aslında seninde çok kilon yok.Bak goruyormusun bu kilo işi zaman ve sabır isteyen iş neredeyse bu başlığı acali bir yıl olmuş .Öyle kolay zayiflanmiyor maalesef.Zaten yavaş ve geç kilo vermemiz daha kalıcı oluyor.Mesela ben uzun zamanda kilo vermeseydim.Simdi çoktan verdiklerini almıştım.Olsun yavaş gitsin kalıcı olsun.Surda bir şey kalmadı 5 kilo onuda veririz inşallah.Bugun dışarda biraz işlerim var . Otobüs kullanmak istemiyorum.Yuruycem.Burda belediyenin parkı var aslında usenmesem hergun gitsem çok güzel olucak.Ama üşeniyorum işte.Belki kendimi biraz daha iyi hissedersem onuda yaparım.Spor güzel ama işin aslı dikkatli ve az yemekten geçiyor.

Canım senin boyun kaç ?
Kendine yulaf lapası yap çok kilo verdiriyor kahvaltıda arada onu ye
Öğlende yiyebilirsin

Yok canım var Victoria secret mankenleri bile boyları 178 kiloları 55 falan
60 kg üstü bana göre zayıf değil normal oluyo. Canim sıkılıyor valla ama mecbur vericez. Birisi ipsiz yerinde zıplayarak 1 ayda 7cm basenlerini inceltmis. Günde 800 tane yaparak
Onu mu denesek acaba. Sabah 250 öğle 250 gece 250 yapsak iyi

Canım senin boyun kaç ?
Kendine yulaf lapası yap çok kilo verdiriyor kahvaltıda arada onu ye
Öğlende yiyebilirsin
171 canim
Bende kilo eşit dagilmiyor. Üstüm yok belim 66-67 cm. İşte sen hesap et kilo full bacaklarda. Orantılı olsa bu kadar takmam kafaya ama bacaklarımi takıyorum işte. Beni 56-57 kilo pakliyor
Ne yapıp edip 56-57 olmam lazım

Benimde boyum 170
Evet anlıyorum seni
Ben şu an 57 falanım
Ama yinede istediğim gibi değil
İşte pilates inceltiyor sende yap
Bacak kalça benimde sıkıntım
Üstüm hiç yok göbek vs

Benimde boyum 170
Evet anlıyorum seni
Ben şu an 57 falanım
Ama yinede istediğim gibi değil
İşte pilates inceltiyor sende yap
Bacak kalça benimde sıkıntım
Üstüm hiç yok göbek vs
Pilates yapmak istiyorum ama 1 buçuk saatlik videolar beni sıkıyor. Yani Max 45-50 dk olmasj lazım. Var mı böyle bildiğin videolar
1 buçuk saat olunca bu sefer hiç yapasim gelmiyor.senin ölçülerin ne?

Pilates yapmak istiyorum ama 1 buçuk saatlik videolar beni sıkıyor. Yani Max 45-50 dk olmasj lazım. Var mı böyle bildiğin videolar
1 buçuk saat olunca bu sefer hiç yapasim gelmiyor.senin ölçülerin ne?
Ben ölçmedim son zamanlarda
Belim ince üst tarafım yok hiç
Kalçam vücuduma göre büyük birazda basenim var
Ebru şallı nın tv programının videolarını yap o zaman
Onlar kısa ve çok yormuyor
Sonra dvd lere geçersin açılınca
YouTube a yaz Ebru şallı pilates diye

Evet benimde aynı. Ama benim önce yağları yakmam ideal kiloma gelmem de lazım bir yandan spor yaparak. Bı 7 kg atınca fark olur zaten de pilatesle bambaşka olur . İnşallah basaricam

Sudem_mmm nasılsın canim.. Yazmıyorum ama takip ediyorum arada.
Sen azimlisin yaparsın canım, hadi şu regli bittikten sonra kaldığın yerden devam..
Doğuma az kaldı şükür, doğumdan bir süre sonra seninleyim..

valla bu eve yeni taşındım.Zor ziplatirlar beni koşu bandını kullanmaya korkuyorum.

Canım hoşgeldin.Daha dün aklimdaydin ne yaptı acaba diye .Valla inşallah diycem ama bizde bebek düşünüyoruz çok geciktirmek istemiyoruz artık .Malum yaşta geçiyor.Ama yinede elimden geldiğince dikkat edicem.Arada gel valla .Özlettin kendini

Bende geçen ay tartildim 70kiloydum, yani sadece 5kilo aldım..
Tabi doğuma kadar ne kadar olur bilmiyorum

Merhaba kızlar. Büyük bir kaza atlattık perşembe günü. Dualarınıza talibim. Onun dışında uzun süredir dikkat etmiyorum. 75 kiloya çıktım ve almaya devam ediyorm. Cuma cumartesi İstanbuldaydım. Kendimi o kadar kötü ve şişkin hissettim ki. Motivasyonum çook düşük. Ne yapsam kendimi tekrar nasıl motive etsem bilmiyorum. Önerilerinize açığım.
Yanlız kalori takip uygulaması yapamıyorum. Çünkü hem unutuyorum hem üşengecim. Uzuuun süredir de spor hareket hiç birşey yapmıyorum. Bana bi akıl verin nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…