Sadece zayiflayalim

Az önce acıktım iki kaşık yoğurt içine bir çay kaşığı zerdeçal ve zencefil kattım yanında da 3 tane küçük kepekli gâleta yedim

Şimdi acıktım bir elma iki mandalina ve küçük bir adet kepekli gâleta yedim.

Herkese günaydın.Bugun diyetimin 4.gunu 68 ile başladım.Hamur turevlerinden asla yemiyorum.Sebze ,meyve ve protein ağırlıklı besleniyorum.Bol bol tarçınlı su içiyorum.Su anda kıyafetler ile beraber tartildim.Ustelik kahve su gibi sıvı şeyler tükettim.Kilom 66.90 geldi.Tabi ki devam edicem .Kesinlikle abur cubur asla yemiyorum.Sadece hafta sonları kahvaltımı tereyağ,sucuklu yumurta bir yemek kaşığı reçel ve küçük kepekli gâleta yiyorum.Oda ödül gibi oluyor bana.Hafta içi yanlız olduğumdan dolayı canım kahvaltı yapmak istemiyor.Sadece elma yada ayva açıkçası meyve tüketiyorum.Hafta içleri ne kadar olursa olsun eliptik bisiklet yapıyorum.Canim ne kadar isterse .Çünkü zaman belirlediyimde yapamıyorum.Evde sürekli hareket etmeye çalışıyorum.Ev işleri falan işte.Kendime kilo takibi uygulaması yükledim.Ama şu andaki verdiğim kiloyu yazmadım.Aylik yazmayı düşünüyorum.Yani 1 ayda ne kadar kilo vermiş oldugumu görmek istiyorum.İste böyle devam ediyorum.

Bugün 6.gunumdeyim .Su anda iyi gidiyor.Ama biraz daha kendimi zorlayıp elma diyeti yapicam .Umarım dayanabilirim.Surekli tarçınlı su içip sıvı şeyler tüketiyorum.Arada sebze yemeği ve çok aciktigimda elma yada mandalina tüketiyorum.Sabirsizlikla 1 ayın sonucunu bekliyorum.Dun mesela kacamagim oldu .Ama hiç tartıya yansımadı.Gunde en fazla 1300 kalori almaya dikkat edicem artık.1600 kalori alıyordum.1300 kaloriye çektim.

Herkese günaydın.Bugun 7.gunum yani bir hafta oldu.Sabah aç karnına ve iç camisirlarimla tuvalet sonrası tartildim.66.50 geldim .Bir hafta içinde 1.50 kilo vermişim.Kalorimi düşürdüm.1000 ile 1300 arası alıyorum.Cok fazla spor yapmıyorum.Aklima geldikçe biraz eliptik yapıyorum.Aksam 6 dan sonra yemiyorum.Aralarda acıkınca meyve tüketiyorum.Bakalim 14 .günde kaç kilo vermiş olucam.

Sabah sadece iki dilim salam ve bir dilim ekmek ve bir elma yedim.Arada iki ceviz bir ayva yedim.Az önce akşam yemeği olarak düşünelim.Bir tabak sadece suda haşlanmış makarna üzerine çok az peynir döküp yedim.Artik çok acikirsamda bir kase mercimek çorbası içerim.Bugun 8.gunum tartıda 66.25 i gördüm.

ccanim selam okuyorum yazdıklarını ama çok gelemiyorum sınavlarım sınav donemim ssinavalra hazırlanıyorum. ben de devam ediyorum hala mecburi başka çare yok

ccanim selam okuyorum yazdıklarını ama çok gelemiyorum sınavlarım sınav donemim ssinavalra hazırlanıyorum. ben de devam ediyorum hala mecburi başka çare yok
Kolay gelsin canım Allah zihin açıklığı versin.Benimde 12 Ocak AUZEF sınavım var bir türlü adapte olamadim.Yarinda annemlere gidicem çok korkuyorum yemeyi kaciririm diye

Kolay gelsin canım Allah zihin açıklığı versin.Benimde 12 Ocak AUZEF sınavım var bir türlü adapte olamadim.Yarinda annemlere gidicem çok korkuyorum yemeyi kaciririm diye
teşekkür ederim canimm allah sana da zihin açıklığı versin ben internetten hazırla cik yemek kabı aldfim artık yanıma koyarım diye , çok uyguna aldım kargo dahil 12tl aklında bulusun yeme yeme o kiloyu almak kolay vermek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…