- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
başlayalım canim yeter artık düzenli olalım valla . her gün görev 10 dk pilatesAslında bir kaç günü atlattık mi alisiriz.Daha önce nasıl olduysa şimdide olucak.En son eşimle tanistigimda 53 kiloydum2006 dan bu yana 5 li rakamları göremedim.
Aynen bende en az 15 dk olmak şartıyla hergun eliptik yapicam.Hic yapmaktan iyidir.İnan sinir oluyorum bir türlü 59 olamadım.başlayalım canim yeter artık düzenli olalım valla . her gün görev 10 dk pilates
tamam spor yapınca etiketleyelim birbirimiziAynen bende en az 15 dk olmak şartıyla hergun eliptik yapicam.Hic yapmaktan iyidir.İnan sinir oluyorum bir türlü 59 olamadım.
evet mantıklı bende şimdi yapicam yapicam diye üşeniyorum.Yapinca yazarım sanatamam spor yapınca etiketleyelim birbirimizi
20 dk eliptik yaptım.Gacur gucur ses cikatmasaydi daha fazla yapicaktim.Hafta sonu bakalım eşim anlarsa tamir eder .Yoksa daha geç saatlerde yapmam gerekicek.başlayalım canim yeter artık düzenli olalım valla . her gün görev 10 dk pilates
bende eve gidince yapicam20 dk eliptik yaptım.Gacur gucur ses cikatmasaydi daha fazla yapicaktim.Hafta sonu bakalım eşim anlarsa tamir eder .Yoksa daha geç saatlerde yapmam gerekicek.
Bol su içmeyi unutma sakın .Ben şişenin içine cubu tarçın artıp durmadan onu içiyorum.Surekli tuvalete gidiyorum.bende eve gidince yapicam
eve gidince başlarım içmeyeBol su içmeyi unutma sakın .Ben şişenin içine cubu tarçın artıp durmadan onu içiyorum.Surekli tuvalete gidiyorum.Dışarda çok içme istersen
Canım sen nerelerdesin hiç ugramiyorsun.bende eve gidince yapicam
Kolay gelsin canım Allah zihin açıklığı versin.Benimde 12 Ocak AUZEF sınavım var bir türlü adapte olamadim.Yarinda annemlere gidicem çok korkuyorum yemeyi kaciririm diyeccanim selam okuyorum yazdıklarını ama çok gelemiyorum sınavlarım sınav donemim ssinavalra hazırlanıyorum. ben de devam ediyorum hala mecburi başka çare yok
teşekkür ederim canimm allah sana da zihin açıklığı versin ben internetten hazırla cik yemek kabı aldfim artık yanıma koyarım diye , çok uyguna aldım kargo dahil 12tl aklında bulusun yeme yeme o kiloyu almak kolay vermek zorKolay gelsin canım Allah zihin açıklığı versin.Benimde 12 Ocak AUZEF sınavım var bir türlü adapte olamadim.Yarinda annemlere gidicem çok korkuyorum yemeyi kaciririm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?