Çok geçmiş olsun.Allah kaza bela vermesin.Ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah bir daha kotu bir şey yaşanmaz diyelim.Kilo meselesine gelince sanırım biraz fazla kilo almışsın gibi geldi bana .Bende su anda diyet yapmıyorum ama en azından almamaya çalışıyorum.Benimde sorunum akşamları abur cubur yemek oldu ki ben hiç abur cubur sevmezdim.Yarindan tezi yok birakicam abur cuburu.En azından ilk olarak onu yapicam.Yeni bir tartı sipariş verdim.Bakalim gelince tartilicam.İnsallah hala 64 u gösterirMerhaba kızlar. Büyük bir kaza atlattık perşembe günü. Dualarınıza talibim. Onun dışında uzun süredir dikkat etmiyorum. 75 kiloya çıktım ve almaya devam ediyorm. Cuma cumartesi İstanbuldaydım. Kendimi o kadar kötü ve şişkin hissettim ki. Motivasyonum çook düşük. Ne yapsam kendimi tekrar nasıl motive etsem bilmiyorum. Önerilerinize açığım.
Yanlız kalori takip uygulaması yapamıyorum. Çünkü hem unutuyorum hem üşengecim. Uzuuun süredir de spor hareket hiç birşey yapmıyorum. Bana bi akıl verin nolur.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Trafik kazası. Allah beterinden korusun. Psikolojim bozuldu resmen.Çok geçmiş olsun.Allah kaza bela vermesin.Ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah bir daha kotu bir şey yaşanmaz diyelim.Kilo meselesine gelince sanırım biraz fazla kilo almışsın gibi geldi bana .Bende su anda diyet yapmıyorum ama en azından almamaya çalışıyorum.Benimde sorunum akşamları abur cubur yemek oldu ki ben hiç abur cubur sevmezdim.Yarindan tezi yok birakicam abur cuburu.En azından ilk olarak onu yapicam.Yeni bir tartı sipariş verdim.Bakalim gelince tartilicam.İnsallah hala 64 u gösterir
valla ben cozumu markete gitmemekte buldum.gitmeyince abur cubur alamiyorum.evde kendi imkanlarimla ne yaparsam o.boyle daha iyi :) olsun dikkat edince verirsin.Kızlar valla 66 kilo olmuşum eyvah eyvah.Yeni tartı geldi onda tartildim ama oda çok duzguydegil sanırım.Artik sonuçta en fazla 200 300 eksik yada fazla sonuç kilo almışım.Hemen ekmeği abur cubur kestim.Biraz dikkat etmeliyim.
Dikkat etmeye başladım.İnsallah devam ederimvalla ben cozumu markete gitmemekte buldum.gitmeyince abur cubur alamiyorum.evde kendi imkanlarimla ne yaparsam o.boyle daha iyi :) olsun dikkat edince verirsin.
Bende düzene giremedim .Modum düştü .Çok sıkıldım bende düzen oturtmak istiyorum eskisi gibi yılbaşına kadar 3 kg gitse barın
hoşgeldin canım verirsin yineHerkese selam.Kizlar yavaş yavaş kendimi düzene koydum.Dun bir tartildim 68Kendimi kötü hissettim .Bugünden itibaren hemen harekete geçtim .70 rakamları beni alt üst eder.Sabah sadece çeyrek elma ,türk kahvesi ve limonlu yeşil çay içtim.12 ocak günü tartıda bakalım ne gorucem tam bir ay sonra.Eliptik yaptım 15 dakika zamanla arttırıcam tabi .Haydi başlıyoruz yaza kadar vakit çok 59 u görmek istiyorum bir türlü goremedim.
Hoşbuldukhoşgeldin canım verirsin yine
bende hala aldıklarımi vermeye çalışıyorum işte , hemen aldım ama kaç ay oldu gitmedi gidecek insallah. sporsuz olmuyor sikilasmak için şart baslicam artıkHoşbuldukcanım senin nasıl gidiyor.
Evet evet başlamamız gerek yoksa ipin ucu kacicak bende.Butun yediklerini yazicam inşallah buraya .Birde burayı bırakınca da kilo aldım benbende hala aldıklarımi vermeye çalışıyorum işte , hemen aldım ama kaç ay oldu gitmedi gidecek insallah. sporsuz olmuyor sikilasmak için şart baslicam artık
öğrenirsin araba kullanmak çok zevkliEvet evet başlamamız gerek yoksa ipin ucu kacicak bende.Butun yediklerini yazicam inşallah buraya .Birde burayı bırakınca da kilo aldım benTaşınma derken işler güçler derken.Bu arada eşimde çok şükür tamamen döndü . Dışarı çıkmalar yemek yemeler ipin ucu kaçtı bende.Eskiden alışverişe yürüyerek gidiyordum .Şimdi bizim ki geldi her yere arabayla gider olduk.Bu arada eşim bana hafta sonraları araba kullanmayı öğretiyor. Biraz geç oldu ama inşallah öğrenirim.
Ahh bir ogrensem durmadan gezerim her haldeöğrenirsin araba kullanmak çok zevkli
Aslında bir kaç günü atlattık mi alisiriz.Daha önce nasıl olduysa şimdide olucak.En son eşimle tanistigimda 53 kiloydumsabah sabah börek yedim :/ akşama sadece yeşil mercimek ve kabak yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?