Sadece zayiflayalim

Sabahları aç karnına limonlu ılık su içiyorum..
Kayısı çayı alayım o zaman.. bı ara kullanmıştım çok iyi gelmişti..
Sen söyleyince aklıma geldi.. Sudem_mmm

Bismillah dedik yedik haşlanmış tavugumuzu bakalım önümüzdeki pazartesi kaç kilo gelicem .Sabah aç ve çıplak 79.8 geldim .Bir hafta bozmuycam sporada devam akşam zaten 5 ten sonra yemiyorum yine aynı şekilde ha gayret buda kırılma noktasını gecmezsse çok inat biniceksin bu iş bakalım benim kazanicam yoksa kilolarımi

S Sen tabi ki

Kızlar sabah aç ve çıplak 69.8 gelmiştim .Kabız olmamak için Goji bery çayı ve yeşil çay içiyorum .Onlarda beni büyük tuvalete çıkardı .Şimdi 69.4 geldim .Ya bende bir ayarsizlik var yada tartıda ama tartım normal bozuk değil çünkü kiloluk deterjan koyuyorum tam geliyor.Benim vücut ayarsız benimde ayarsız etti .Ay ilk hedefim 66 ya bir geleydim .

Çok sık tartıldığın için böyle bence. Kilo zaten gün içinde değişir ki azcık. Yani bu kadar sık tartılma akışına bırak biraz ki farkı görüp ona göre bi şeyler dene

Ne yaptınız kızlar. Nasıl geçti..
Ben akşam yemegimi 5bucuk gibi yedim, çayın yanında tatli mı da yedim.
Biraz önce sporumu da yaptım fazla yapamadım gerçi , çünkü kendimi yorgun hissediyorum bugün.. yoğurtlu kurumu da yedim şimdi... 2litre de şu içtim bugün..
Bakalımm neler olacak

Günaydın kızlar şimdi oğlumu okula bıraktım geldim .Bu sabah 68.8 geldim .Sanırım gün içinde kilolar gerçekten değişiyor.Her sabah aç ve çıplak tartilicam artık .Şimdi kahvemi içiyorum .Birazdan spor yapicam .

Sanırım bu Mate tozu da işe yarıyor.İlk hafta pek farketmedim.Ama ikinci haftadan sonra etkisini gösteriyor .Kendimi tok ve zinde hissediyorum çünkü.Zaten sabah bir kase yoğurtlu Mate ,öğlen haşlanmış tavuk göğsü 100 Gr kadar yanında yine yoğurtlu Mate ,akşamda sadece yoğurtlu Mate yiyorum .Bütün gün bu kadar az yiyorum ve tokum.Gucduzde değilim.Birde sekersiz kahveler ve yeşil çay su okadar başka bir şey yok.Bazen biraz kuruyemiş yada bir elma meyve bitiriyorum günü.

Ne güzel işte canım bak gidiyor kaçla başlamıştın sen

Dün akşam saat 5 buçuk civarı yemek yedim. Sonra da ağzıma hiç bir şey koymadım. Gece de 2 saat Leslie yaptım. Ben de dün tartılmıştım. Baktım bir değişiklik yok. O yüzden cuma tartılıp sonra bi on gün sonra tartılayım diye düşünüyorum. Sık sık tartılmak yanlış zaten. Daha çok moral bozuyor.

Sabah iki yumurtadan omlet yapmıştım çeyreğini yedim. Ekmek yemedim. 3 zeytin, az peynir, az domates yedim. Karadut suyu içtim. Ara öğünü yapacağım yarım saat sonra üç küçük hurma aldım yanıma. Öğlen mercimek çorbası ve bir dilim ekmek yerim. İkindide 10 tane çiğ badem yiyeceğim. Akşama da bulgur pilavı yapacağım ve az kuru fasulye yerim. Yemeği saat 6da yiyip yine bir şey yemem. Bir saat de Leslie yaparım.

Ne güzel işte canım bak gidiyor kaçla başlamıştın sen
Benim en baslagim kilo 74 75 civarı idi.Buraya konu açtığımda 70 kilolardaydim.Dogum kilosuna girmiyorum bile 87 ile doğuma girdim hamilelik şekerim vardı çok kilo aldım .65 kiloda hamile kaldım .Ama bu eski kiloları vermek gerçekten çok zor .Resmen derin dondurucuda ki yağı çözmeye çalışıyoruz.Her yolu denedim .Şimdi işte duraklama olunca protein diyetine geçtim .Bugün ikinci günüm hiç aç değilim ama şimdi zorlaşacak olsa yogurdumu yiycem .Kızlar pes etmek yok . Lütfen hiç birimiz pes etmeyelim.Eski kıyafetlere girmek gerçekten bu kadar eziyete degiyor.

Bravo canım.. gidecek inşaallah.
Bende takıldım. Az yiyorum , spor yapıyorum,
Adet olcam içinde farkediyodur,dimi.
Kabızlık sorunu da var. .aslında ben size yazmadan önce tartıda 74u görmüştüm..
İyi vermişim diyorum ama , bide sabahları tartiliyorum ,iyi birşey değil ama hedefe kadar motive oluyorum..
Ama sonrası haftada bir olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…