Sadece zayiflayalim

Hoş geldin. Boyun kaç ve hedefin ne biraz kendinden bahsedebilirsin.
boy: 1,65 kilo:90
ilk hedef:85 ikinci hedef 80 üçnücü hedef 75 4. hedef: 70 5.hedef: 65 6, hedef 60 7. hedef ise 52.. 7 hedefim maalesef:)
30 yaşındayim yıllardir kendim bildim bileli hep kiloluyum..
evlendiğimde 76 şimdi 90 5 yıldır evliyim

Bugün hedeflediğim şekilde ilerliyorum. Saat 10.45te üç hurma yedim ve yanında yeşil çay içtim. Saat 12.30da mercimek çorbası, küçük bir dilim ekmek ve 4 tane acı biber turşusu yedim. Saat bir gibi de Türk kahvesi içtim. Saat 4 gibi de 10 tane çiğ badem yerim. Akşama da bulgur pilavı ve az kuru fasulye belki yanına da yoğurt yerim. Daha sonra bir şey yemeyeceğim. Saat 8 gibi de Leslie yaparım bir saat. Az yediğimde kendimi daha mutlu ve zinde hissediyorum.

İnşallah hedefine ulaşırsın. Spor yapıyor musun biliyorsun spor çok önemli. Yolun uzun ama başarırsın inşallah. Zayıflamayı gerçekten istemek çok önemli. Ben 83,6 kgdan 66ya indim. Kolay değil evet ama imkansız da değil. Önemli olan sağlıklı bir şekilde kilo vermek.

ben bugün üç tane poğaça yedim çok kötü bi diyetti. neden yaptığımı aklım almiyor. spora başlıycam da üç gün sonra pes etmek istemiyorum.

ben bugün üç tane poğaça yedim çok kötü bi diyetti. neden yaptığımı aklım almiyor. spora başlıycam da üç gün sonra pes etmek istemiyorum.
Ben sabah hiç ekmek yemedim. Sadece öğlen çorba ile küçük bir dilim ekmek yedim. Akşama da bulgur pilavı 3-4 yemek kaşığı yerim. Ben ilk başladığımda geçen yıl arkadaşa gitmiştik. Hatta 1 saat yürüyüş yapmıştım o gün. Belki 5-6 çeşit vardı tabakta ve ben tatlarına dahi bakmamıştım ısrarlara rağmen. Çünkü o gün bir saat yürümüş ve emek vermiştim. Orada yediğimle heba etmek istemedim. Devam da ettim hayır demeye. Yani spor yapınca insan o kadar emek verdim yememeliyim diyor. Ayrıca giyebileceğim kıyafetler ve güzel görünmek daha önemliydi benim için. Şu an 38 beden gömlek giyiyorum ve çok mutluyum.

Poğaça ekmek hamur tatlı yok .Bunlar düşmanlarımız.Dostlarimiz sebze bulgur pilavı meyve ve akşam 5 ten sonra yemek yok.Her gün en az 45 dk yürüyüş var hem acta kalmiyorsun .Bak nasıl zayifliyorsun

Poğaça ekmek hamur tatlı yok .Bunlar düşmanlarımız.Dostlarimiz sebze bulgur pilavı meyve ve akşam 5 ten sonra yemek yok.Her gün en az 45 dk yürüyüş var hem acta kalmiyorsun .Bak nasıl zayifliyorsun
8-5 arası iş..
6-9 a kadar yemek hazirliyorum mutfak toparlama durumu ile beraber.1-1,5 sat yemek yapıyorum.
evet poğaça düşmanimiz yediğime pişman oldum.

Bence bu işin zor yani sabırlı olmak ondan sonrası kolay oluyor.

Ben de bugün 4 e kadar çalışıyorum kursum var akşama dünden kalan mantar var ve salata yiyeceğim sabah ayaküstü az peynir zeytin ve yarım bardak ayran içtim arada az leblebi ve iki hurma yedim öğlen de siyah mercimek salatası yedim bol limonlu şimdilik bir litre de su bugün spor yok haftasonu gideceğim spora ancak müsait oluyorum bugün 4 yıl önce çok severek aldığım kumaş pantolonumu giyebildim çok sevindim :)

Harika bir haber süper .Ha gayret kızlar basaricaz.İnsan böyle görmediklerini giyinme gerçekten çok mutlu oluyor .Bende bugün kotuma bacağım girmiyordu .O anki duygum nerdeyse ağlamak olmuştu .Şimdi aynı kötü giyip dışarı çıktım .Gerçek süper bir duygu

8-5 arası iş..
6-9 a kadar yemek hazirliyorum mutfak toparlama durumu ile beraber.1-1,5 sat yemek yapıyorum.
evet poğaça düşmanimiz yediğime pişman oldum.
En azından 7 den sonra bir şey yemesen o bile çok fayda gostericek sana emin ol.

yeşilçayı paketli çaya yaramiyor. bence gerçekçi olmasi lazim. aktardan alip kendi yapıp içersek faydasi oluyor.
Ben paletli kullanıyorum .Diğer türlü hiç denemedim .Su anda Mate zayıflama tozu kullanıyorum .Yoğurdun içine katıp yiyorum ikinci haftam tok tutuyor.Yesil çayda içiyorum .Önümüzdeki pazartesi falan inşallah 67 i görürüm .Bu sabah 68.8 geldim .Durmak yok zayıflamaya devam .

İyi gidiyorsun canım..
Bende 68i görsem.. ahh ahh. İnşaallah yapabilirim..

İyi gidiyorsun canım..
Bende 68i görsem.. ahh ahh. İnşaallah yapabilirim..
Goruceksin merak etme .Biliyorsunuz nekadar duraklamistim bir ara çok şükür atlattım .İki hafta sonra regli olucam o zamana kadar inşallah daha da düşerim en azından baya bir kistin yiyeceklerden spora da devam .Regli olunca spor yapamıyorum .Hem ayın 29 unda ister istemez biraz diyete ara vericem eşim geliyor .Dışarda yemek falan yeriz .Ama yinede 5 ten sonra yemiycem .Verdiğim kiloları almak istemiyorum.Biraz koruma yapmış olurum .Bakalım zaman ne gostericek .

Aslında çizelge yapmayı bilsem bir çizelge yapardık. Kilolarimizi yazıp haftalık takip ederdik .Maalesef bilmiyorum eğer bilen ve yapmak isteyen olursa çok güzel olur .Mesela cuma , cumartesi,pazar hangi gün isterseniz .O gün tartilip burdan takip ederiz ne dersiniz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…