Sadece zayiflayalim

Benimde adet zamanı öyle fazla kilo yada şişkinlik oluyordu .Ben dayanamıyorum bu tartı olayına kaldırdım ama yine dayanamadım tartildim .Her sabah aç çıplak tartiliyorum .Aslında bir yandan hoşuma gidiyor .Kendimi frenliyorum mesela .

Aslında göbegim eskiye göre yumuşadı. Aşırı sertti, ve uzaninca dümdüz oluyo, yoksa rahat bir kaç aylık göbek gibiydi..
Bide ben dijital tartilara pek güvenmiyorum ya.
Şimdi bende tartildim 70,5 yani Gide Gide 100gr gitmiş...
Acaba yoğurtu ara öğünde de yesem mı..

Sende benimle biraz diyet yap .Bence kipirdama olur kilonda sonrada biraz ara verip tekrar yaparız .Bugün benim ikinci günüm biraz zor ama süper bence protein diyeti uzun süre yapmazsın .Ben eşim gelene kadar düşünüyorum 16 gün kesin üç kilo gider diye hesaplıyorum .Tabi 16 gün sonunda buraya yazarım inşallah.

Dijital tartilara bende güvenmiyorum birde çok sinir bozucu bende ikisinde var ama yinede dijitale bakıyorum .Çünkü diğeri zaten tam kilo gösteriyor .Dijital su içen gösteriyor.

Ben tavuk ve et yemiyorum canım.. tavuk diyeti yapamam ondan..
İnşaallah hedefe ulasicaz inanıyorum biraz sabr gerekiyor..

Bide havalar duzelsin, kızı parka götürüp kendimde yürüyüş yapmış olurum..
En kolay ve etkili spor bence yürüyüş. Ben de pazar ve pazartesi yürüdüm. İki gündür de yağmurlu. Haftaya tekrar ısınıyor inşallah çıkacağım her gün en az 1,5 saat. Bakalım cuma günü tartıda 65li kg görürsem daha motive olacağım.

Tabi ki goruceksiniz inşallah .Ben koşu bandında o kadar çok yürümüyor um bunaltiyor beni en fazla 40 yada 45 dakika ama havalar duzelince bende dışarda yürümek istiyorum

Tabi ki goruceksiniz inşallah .Ben koşu bandında o kadar çok yürümüyor um bunaltiyor beni en fazla 40 yada 45 dakika ama havalar duzelince bende dışarda yürümek istiyorum
İnşallah Allah hepimize 50li kilolara inmeyi ve korumayı nasip etsin.

İnşallah Allah hepimize 50li kilolara inmeyi ve korumayı nasip etsin.
50istemm de. Hani 60 fena olmaz..
İlk hedef 68 sadece iki kilo kaldı ama bekliyorum bakalım..
Sonrası 65 , çok zayıflamak istemiyorum yüzden gidiyor benim.
Evlenmeden önce 48dim. .
Birden böyle oldum hamilelik doğumda eklenince kacinilmaz son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…