Benimde adet zamanı öyle fazla kilo yada şişkinlik oluyordu .Ben dayanamıyorum bu tartı olayına kaldırdım ama yine dayanamadım tartildim .Her sabah aç çıplak tartiliyorum .Aslında bir yandan hoşuma gidiyor .Kendimi frenliyorum mesela .Bravo canım.. gidecek inşaallah.
Bende takıldım. Az yiyorum , spor yapıyorum,
Adet olcam içinde farkediyodur,dimi.
Kabızlık sorunu da var. .aslında ben size yazmadan önce tartıda 74u görmüştüm..
İyi vermişim diyorum ama , bide sabahları tartiliyorum ,iyi birşey değil ama hedefe kadar motive oluyorum..
Ama sonrası haftada bir olur...
Aslında göbegim eskiye göre yumuşadı. Aşırı sertti, ve uzaninca dümdüz oluyo, yoksa rahat bir kaç aylık göbek gibiydi..Benimde adet zamanı öyle fazla kilo yada şişkinlik oluyordu .Ben dayanamıyorum bu tartı olayına kaldırdım ama yine dayanamadım tartildim .Her sabah aç çıplak tartiliyorum .Aslında bir yandan hoşuma gidiyor .Kendimi frenliyorum mesela .
Sende insalllah kalırsın canım merak etme Allah büyüktür.Doğum yapan hanımlar bence kilo size hak valla ben hamile kalayım 80 kilo olayım razıyım :)
Katılıyorum aynenDoğum yapan hanımlar bence kilo size hak valla ben hamile kalayım 80 kilo olayım razıyım :)
Sende benimle biraz diyet yap .Bence kipirdama olur kilonda sonrada biraz ara verip tekrar yaparız .Bugün benim ikinci günüm biraz zor ama süper bence protein diyeti uzun süre yapmazsın .Ben eşim gelene kadar düşünüyorum 16 gün kesin üç kilo gider diye hesaplıyorum .Tabi 16 gün sonunda buraya yazarım inşallah.Aslında göbegim eskiye göre yumuşadı. Aşırı sertti, ve uzaninca dümdüz oluyo, yoksa rahat bir kaç aylık göbek gibiydi..
Bide ben dijital tartilara pek güvenmiyorum ya.
Şimdi bende tartildim 70,5 yani Gide Gide 100gr gitmiş...
Acaba yoğurtu ara öğünde de yesem mı..
Dijital tartilara bende güvenmiyorum birde çok sinir bozucu bende ikisinde var ama yinede dijitale bakıyorum .Çünkü diğeri zaten tam kilo gösteriyor .Dijital su içen gösteriyor.Aslında göbegim eskiye göre yumuşadı. Aşırı sertti, ve uzaninca dümdüz oluyo, yoksa rahat bir kaç aylık göbek gibiydi..
Bide ben dijital tartilara pek güvenmiyorum ya.
Şimdi bende tartildim 70,5 yani Gide Gide 100gr gitmiş...
Acaba yoğurtu ara öğünde de yesem mı..
Ben tavuk ve et yemiyorum canım.. tavuk diyeti yapamam ondan..Sende benimle biraz diyet yap .Bence kipirdama olur kilonda sonrada biraz ara verip tekrar yaparız .Bugün benim ikinci günüm biraz zor ama süper bence protein diyeti uzun süre yapmazsın .Ben eşim gelene kadar düşünüyorum 16 gün kesin üç kilo gider diye hesaplıyorum .Tabi 16 gün sonunda buraya yazarım inşallah.
İnşallah ulasicaz tabiki bizim elimizde sonuçta .Nasıl kilo aldıysan öylede vericez.Yogurt yemeye çalış bence birde tok tutuyor.Ben tavuk ve et yemiyorum canım.. tavuk diyeti yapamam ondan..
İnşaallah hedefe ulasicaz inanıyorum biraz sabr gerekiyor..
Evet ya gün içinde de yiycem ,sadece yatmadan yiyorum,..İnşallah ulasicaz tabiki bizim elimizde sonuçta .Nasıl kilo aldıysan öylede vericez.Yogurt yemeye çalış bence birde tok tutuyor.
Bide havalar duzelsin, kızı parka götürüp kendimde yürüyüş yapmış olurum..İnşallah ulasicaz tabiki bizim elimizde sonuçta .Nasıl kilo aldıysan öylede vericez.Yogurt yemeye çalış bence birde tok tutuyor.
En kolay ve etkili spor bence yürüyüş. Ben de pazar ve pazartesi yürüdüm. İki gündür de yağmurlu. Haftaya tekrar ısınıyor inşallah çıkacağım her gün en az 1,5 saat. Bakalım cuma günü tartıda 65li kg görürsem daha motive olacağım.Bide havalar duzelsin, kızı parka götürüp kendimde yürüyüş yapmış olurum..
Evet yürüyüşün çok katkısı var .Ben şimdilik evde yapıyorum ama hava duzelince dediğin gibi dışarda yapicam .Bide havalar duzelsin, kızı parka götürüp kendimde yürüyüş yapmış olurum..
Tabi ki goruceksiniz inşallah .Ben koşu bandında o kadar çok yürümüyor um bunaltiyor beni en fazla 40 yada 45 dakika ama havalar duzelince bende dışarda yürümek istiyorumEn kolay ve etkili spor bence yürüyüş. Ben de pazar ve pazartesi yürüdüm. İki gündür de yağmurlu. Haftaya tekrar ısınıyor inşallah çıkacağım her gün en az 1,5 saat. Bakalım cuma günü tartıda 65li kg görürsem daha motive olacağım.
İnşallah Allah hepimize 50li kilolara inmeyi ve korumayı nasip etsin.Tabi ki goruceksiniz inşallah .Ben koşu bandında o kadar çok yürümüyor um bunaltiyor beni en fazla 40 yada 45 dakika ama havalar duzelince bende dışarda yürümek istiyorum
Tabi ki canım. Hoşgeldinbende katılabilir miyim 90 kiloyum.
50istemm de. Hani 60 fena olmaz..İnşallah Allah hepimize 50li kilolara inmeyi ve korumayı nasip etsin.
Hoş geldin. Boyun kaç ve hedefin ne biraz kendinden bahsedebilirsin.bende katılabilir miyim 90 kiloyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?