Sadece zayiflayalim

Başladın yani diyetine hadi hayırlısı. Kaç gün yapılıyo haftalık mı

koca bir bardak limonlu suyla güne başlıyorum kızlar sonra hafif kahvaltı kiloyu korumak çok daha zor benim için kilo vermekten sonra evi süpürüp spora gideceğim boş günümü böyle değerlendireceğim

koca bir bardak limonlu suyla güne başlıyorum kızlar sonra hafif kahvaltı kiloyu korumak çok daha zor benim için kilo vermekten sonra evi süpürüp spora gideceğim boş günümü böyle değerlendireceğim
Görünmüyodun bikaç gündür. Biz hala uğraşıyoruz gördüğün gibi

Başladın yani diyetine hadi hayırlısı. Kaç gün yapılıyo haftalık mı
Ben eşim gelene kadar yapayım diyorum .Belki bir kipirdama olur.Ayin 29 unda gelicek eşim .Sadece protein diyeti olucak .İnşallah artık yerimde saymam keşke şu tedavide bitse bence ilaçlarda yapıyor .Yoksa arada çok nadir kaçamak yapıyorum ama ayda bir yanı 4 kilo gitti durdu.Cozemedim bir türlü almadığını şey kalmadı yok mate çayı , yeşil çayı Bunuda deniycem bu diyetle en az üç kilo düşünüyorum.Esimin gelmesine 17 gün kaldı umarım gider.Hayirlisi artık .Ne yapım tedbir benden tadir Allah'tan

Bu azminle yapacaksın canım kesinlikle vazgeçme bir süre sonra duraksaman gayet normal

Karbonhidratsız diyetler çabuk ve çok verdiriyo evet. Bakalım inşallah faydasını görürsün

Bu ara kendime çekildim canım ruhen pek iyi değildim ama toparlıyorum valla canım ben de uğraşıyorum hala çünkü korumak da mesele hala aynı tarzda beslenmeye devam:)
Korumak daha zordur eminim. Ruhen de inşallah toparlarsın.Rabbim büyüktür O dilerse her şeyyy olur :)

En az 6 ay korumak gerekmiş yada bir yıl .Anacığım kilo vermesi bir dert koruması bir dert uffff uffff

Bugün 40 dk yürüyüş yapabildim .Yogurdumu yedim şimdi kahve içiyorum .Artık kahveyi ikisi bir arada icmiycem .Sade içiyorum.

Bende az önce uyandım.. ilaç alıyorum şuan..
Kahvaltımı yapıp, az ip atlarim.
Kilom aynı, adetime 2 gün falan var galiba onunda etkisi var..bide kabızlık var bende...ona ne yapicam bilmiyorum..
Gidecek inanıyorum..

Ben de ekmeksiz, yumurta sarısı, 3 yeşil zeytin, çok az peynir ve az domates yedim. Bir bardak da süt içtim. Ara öğünde elma yedim. Öğlen de döner yiyeceğim.

Gittim istenmeden 2 kilo tavuk göğsü kuşbaşı aldım .Şimdi hasliyorum bir bir bugün bide yarinlik basliycam bir gün dolaba birşey olmaz yanında salata yapicam .Yiycem .Ayyyy buda olmazssada yuh derim bu kiloya artık ben

Canım zaten az yemek yiyosun,
Bence gece yatmadan yarım saat önce yoğurt limon pul biber limon kürünu uygula.. bence daha iyi.. tek tip beslenmek , iyi degil

Canım zaten az yemek yiyosun,
Bence gece yatmadan yarım saat önce yoğurt limon pul biber limon kürünu uygula.. bence daha iyi.. tek tip beslenmek , iyi degil
Yoğurt yiyorum Mate tozu aldım onu katip yiyorum .Çok yapmiycam eşim gelene kadar.17 gün felan ya valla kilolar takıldı biraz kipirdasin istiyorum.Alisti sanki aynı düzene ne alıyorum ne veriyorum .Kendini korumaya geçti .En azından bununla biraz sasirsin.Bu diyeti ben evlenmeden önce spor zamanımda yapmıştım .1 ay 10 günde toplam 13 kilo vermiştim .Sonra tansiyonum çok düştü serum falan taktılar başım döndü diyeyim bitmişti o zaman .Şimdi kısa süreliğine yapicam yani sonra ara vericem eşim geldiğinde .Eşim gidince yine yapıp korumaya gecicem Aylardır uğraşıyorum al ver al ver sinir oldum artık.Simdi takıldı biliyorum migren ilaçlarında yapıyor .Ama yinede kararlıyım spor ile bu diyet ise yariyacak bence sonra eski düzen yani .

Fazla abartma dan yap o zaman canım..
Vericez inşaallah..bende 68i bir görsem off. Çok dikkat ediyorum...
Mesela gobegim rahatliyo hissediyorum çünkü benim göbek sertti rahatsız ediciydi..
Adet de olcam ya... Bide birşey sorcam. Az önce dedim ya kabızlık var o da zorluyo beni, ne yapabilirim hani ne yesem ne yapsam sorun ortadan kalkar

Ilık su ve bal sabah içersen iyi gelir. Kuru kayısı da faydalı. Bir de yeşil elma yiyebilirsin.

Ben kuru kayısı tavsiye ederim .Birde onun çayı var oda çalıştırıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…