- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
Ne kadar sürede vermeyi düşünüyorsun
Tebrikler durmak yok zayıflamaya devamMerhaba bende bu sabah 69.3 çıktım
70 altına indim çok şükür
Tebrik ederim canım hoşgeldin.Bende bir türlü 59 olamadım.Bakalim uğraşıyorum.Sekam kızlar . Haziranda bi ara bu topikte takılmıştım. O zamn 54.9 kiloydum . Bi ara baya dikkat etmedim ara ara ettim derken 53.5 da çok uzuun bir süre takılıkaldım . Bu da motivasyonu mu baya düşürdü . Bir buçuk ay önce yediklerime dikkat etmeye basladım ama çok kasmadan . Spor yapmaya ağırlık verdim . Hatta bi on gün 53.3 53.5 arası gezdim durdum bu sefer yılmadım devam ettim . 18 aralıkta 53.0 gördüm . Ve şuan 51.9 um . İlk hedefim 50 sonraki 48 . Dün hamilelik öncesi pantolonuma rahatlıkla grdim . Bu arada o pantolonu 46 kiloyken giyiyodum . O zamana göre daha dar oldu ama düğmesini kapatınca rahat etmek bile motivemi yerine getirdi .
Canm bende if gibi bişey yapıyorum.sabah 7 30 da yiyorum sonra 15 30 gibi yiyorum. Ve bana iyi kilo verdirdi. Dün sabahtan itibaren bir litre suya yarım limon yarım greyfurt ve bir küçük parca zencefil rendeledim akşamdan ve ertesi gün içtim. 70.8 i gördüm. Bugün de 8 bardak sıcak suya 3 paket yeşil çay koyup demledim. Bardagın 3 te birini bu yeşil çaydan koyup üzerine az yağlı sütle tamamladim ve yarımşar çay kaşıgı toz zencefil ve toz tarcın koyup içtim. Buna iki gin devam etcm bunda hiçbirşey yenmiyo. Sadece iki ara ögünde bir ceviz ve bir elma yeniyo. Bakalım işe yarayacakmı. Henüz acıkmadım.Selam kızlar .İf diyetine devam ediyorum.Hamurlu gıdalardan şekerden uzağım.Bu sıralar fazla buraya giremiycem sınavlarım dolayısıyla.Ama salı sabahı kilomu yazicam.Su anda 67 kiloyum.Koca 25 günde sadece 1 kilo verebilmisim.Bakalim if diyeti ile kaç kilo vericem.
Valla bıkkınlık geldi bu kilolardan .Hayır sanki korumaya geçmiş gibiyim ne veriyorum ne alıyorum.Bugunden itibaren tamamen aç kalmayı yemek nedir yemiycem.Hep böyle sıvı elma ne bileyim.Ufak tefek şeyler yiyecem.Yok gitmiyor olmuyor.Sinir oldum artık.Takildim 67 de ayda 1 kilo gitti sadece .Hafta sonu sinirlendim .Ne kadar börek var yedimCanm bende if gibi bişey yapıyorum.sabah 7 30 da yiyorum sonra 15 30 gibi yiyorum. Ve bana iyi kilo verdirdi. Dün sabahtan itibaren bir litre suya yarım limon yarım greyfurt ve bir küçük parca zencefil rendeledim akşamdan ve ertesi gün içtim. 70.8 i gördüm. Bugün de 8 bardak sıcak suya 3 paket yeşil çay koyup demledim. Bardagın 3 te birini bu yeşil çaydan koyup üzerine az yağlı sütle tamamladim ve yarımşar çay kaşıgı toz zencefil ve toz tarcın koyup içtim. Buna iki gin devam etcm bunda hiçbirşey yenmiyo. Sadece iki ara ögünde bir ceviz ve bir elma yeniyo. Bakalım işe yarayacakmı. Henüz acıkmadım.
Takip ediyorum sürekli... Neden yavaşladın bu kadar..Valla bıkkınlık geldi bu kilolardan .Hayır sanki korumaya geçmiş gibiyim ne veriyorum ne alıyorum.Bugunden itibaren tamamen aç kalmayı yemek nedir yemiycem.Hep böyle sıvı elma ne bileyim.Ufak tefek şeyler yiyecem.Yok gitmiyor olmuyor.Sinir oldum artık.Takildim 67 de ayda 1 kilo gitti sadece .Hafta sonu sinirlendim .Ne kadar börek var yedimSonra dedim bu böyle olmaz.En iyisi aç kalmak dedim.Bakalim birde aç kalayım nasıl olucak.
Ay canım gel valla.Bende anlamadım.Ama bugün bir şey yemedim.Bir kase mercimek çorbası,bir ceviz ,çok az leblebi ve kahve yeşil çay .Şekeri zaten bıraktım.Abur cubur tatlı hiç yok.Bu hamur işlerinde birakirsam bu iş olucakTakip ediyorum sürekli... Neden yavaşladın bu kadar..
Az kaldı geri döncem.. bekle beni
Gelicem gelicem insaAllah.. beraber zayiflicaz yineAy canım gel valla.Bende anlamadım.Ama bugün bir şey yemedim.Bir kase mercimek çorbası,bir ceviz ,çok az leblebi ve kahve yeşil çay .Şekeri zaten bıraktım.Abur cubur tatlı hiç yok.Bu hamur işlerinde birakirsam bu iş olucakCanım sen nasılsın bebeğin nasıl iyimi rahatmisiniz.
Harikasın valla.Allah uzun ömürler versin evlatlarımıza sağlık sıhhat içinde.Oylede kilon yok valla süpersin.Bende bu sabah aç ve kiyafetsiz tartildim 66.40 geldim.Şu 59 u bir görsem nasıl sevinicem .Gelicem gelicem insaAllah.. beraber zayiflicaz yine ❤❤
Çok şükür iyiyiz ikimizde... 20gunluk olcaz yarın insaAllah.
Burda kilo vermenin faydalarıni yaşadım. Doğumdan sonra şişkinliğim olmadı mesela.. doğumdan 1ay önce 75kiloydum kacla doğuma girdim bilmiorum ama fazla değildir,şuan 67.9 kiloyum, kirkimiz çıksın Leslie yapmaya baslicam inşaAllah.
Amin cnm inşaAllah..Harikasın valla.Allah uzun ömürler versin evlatlarımıza sağlık sıhhat içinde.Oylede kilon yok valla süpersin.Bende bu sabah aç ve kiyafetsiz tartildim 66.40 geldim.Şu 59 u bir görsem nasıl sevinicem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?