Sadece zayiflayalim

ben kilo alacaksam vermeyeyim derdim..
vereceksem hiç almamak..
verdikten sonra kesinlikle salmamak gerekiyor
ayy ben 55 e indim.. çikolatami yiyeyim bişi olmaz yok...
öle olacaksa hiç verme..
kilo sabitlenmen için yedikleri içtikleri dikkat etmen gerekiyor
kilonuz bünyelenmeniz lazim..
ben 87 deyim ..
hala bak.. çikolata tatlı yiyorum...
az önce ekmek yedim..
bunlari tamamen çikardığımda dile kolay iniyor.
denedim dayanamadim..
valla bu kiloda kalmaktan gina geldi kendimle kaç kere kavga ettim cıks...

31 yaşındayim 3 yaşında bebem var:)

Teşekkür ederim canım
Anneciğimi malesef kaybettim. Bunalım dönemindeyim. Üzerimden bu durumu atmak istiyorum.
İnşaALLAH eski moralimi bulabilirim. Teşekkürler tekrardan
Canım hoşgeldin.Benimde biraz işlerim vardi çok fazla giremedim.Vasin sağolsun.Allah rahmet eylesin

Canım haklisin ama olmuyor tamamen herşey den vazgeçilmiyor çünkü yanlız yaşamıyoruz ailemize yapıyoruz misafir e yapıyoruz ...
Önemli olan azaltmak bence 5 yiyeceğine bir ye beyaz ekmek yerine 1 dilim tam buğday ye vs vs...
Şu an diyetteyim bende ama keyfimce az önce kahve yaptım 9 kare sütlü çikolata yerdim önceden şimdi 3 kare bitter ceviz kayısı yiyorum yaninda. Kalori hesabı da baya ise yarıyor deneyebilirsin canım.

bitter çikolatayı haftada bi kere ödül olarak yemelisin :)
hergün yedi m i verilmiyor bak. ben deneyimden biliyorum.
bugün ekmek yemedim kadinbudu köfte vardi çok seviyorum:) kalori hesaptan hala anlamiş degilim

bitter çikolatayı haftada bi kere ödül olarak yemelisin :)
hergün yedi m i verilmiyor bak. ben deneyimden biliyorum.
bugün ekmek yemedim kadinbudu köfte vardi çok seviyorum:) kalori hesaptan hala anlamiş degilim
Bende deneyimliyim hem bitter yer hem veririsin ama az:))tabi herkesin metabolizması farklı canım sen kendini bilirsin zaten.
Afiyet olsun bir gün bende denicem hiç yapmadım:)
Kalori hesabını teline indir fatsetrec gerisi kolay şu ana kadar 680 kalori aldım ben.

Sudem_mmm
nasilsin kilo verebildinmi uzun zaman giremedim bende şöyleki telim sıfırlandı mesajlar silinmiş topigin isminide unuttum şaka gibi:))
Gezinirken görünce sevindimm:))
Canım hoşgeldin.İyiyim çok sağol sen nasılsın.Ben 77 den 67 ye bu yaz düştüm.Hatta 63 e düştüm.Su anda 67 im .Daha da düşmedim.ah bir 7 kilo daha versem.

Kızlar karnabahar kısırı normal kısır gibi bi tavada soganı az zeytin yagında kavurun sonra azcık salça ekleyin içine rondodan geçirdiğinz karnabaharı ekleyin ve kavurun. Sonra kapatın altını biraz soguduktan sonra içine maydonoz taze sogan marul turşu ne isterseniz koyun baharat da tabi sonra afiyetle yiyin. Ben marula sardım ve çok güzel oldu hem kalorisi düşük oldu hemde tıkabasa doydum

Iyiyim canım bende .Korumuşsun en azindan ah o 63u ben bir görsem kuş gibi olucam:))
Gorucez inşallah evet baya korudum.Hic zorlanmadım korurken .Spor dahi yapmadım.Afedersin yedim içtim yattım.Tek yaptığım şey sürekli tartilmak kendimden haberdar olmak oldu.Bazen çok yedim bazen az yedim.Bazen küçük diyetler üç gün bir hafta gibi .Bence korumak daha kolay.İste şu son 7 kilo daha verseydin iyi olucakti.Ama inşallah Onuda vericem.Bu hafta annemler gelicek yani her şey yerim yine .Haftaya başlarım inşallah

Bugün tatlıyı biraz kaçırdım
Sabah tartıda 58.5 çıktım. Yürüyüş yapamadım.(hava soğuktu.) Spor yaptım. Ders çalıştım.
Akşama yemekte yapmadım. Kızımın çorbası ve muhallebisi vardı. Kızımı yedirdim. Eşimde iş yerinde yeyip gelecek. Yemek falan yok. Ben diyet yapıyorsam herkes yapacak (

Hadi bakalım hafta ya sıkıca başlıyalım verelim şu 7 kilocugu:)Şimdiden afiyet olsun sarmalar börekler havada uçar simdi:)Benimde canım börek istiyor kac gündür 70 i göreyim bir yapicam:))

Harikasın yaa tabi yapacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…