Sadece zayiflayalim

Herkese merhaba.Hafta sonu şehir dışında idim çok fazla ugrayamadim.Anneme gittim orda kaldım.Ama yinede fena geçmedi .Çok abartılı yemedim .Yarın sabah aç karnına tartilmayi düşünüyorum bakalım kaç kg gelicen.Su anda 1000 kaloriyi geçmiyorum.

İnşallah kızlar inşallah yeter ki isteyelim.Biraz daha kisayim diyorum dediklerinden ama çokta kisamiyorum işte.Bakalim artık en azından şu anda tatlı abur cubur olayım bitti çok şükür.

Herkese günaydın bugün diyetinin 14.gunu 68 ile başladım.Sabah tartıda 66.20 gördüm.Yaklasik 2 kilo vermişim.Bazen az yemek bazen fazla derken 1200 1300 kalori alıyorum günlük.Ama abur cubur hiç bir şekilde tuketmiyorum.Esim izinli olduğu için onunla kahvaltı yapıyorum.Normalde tek başıma kahvaltı yapmıyorum.Kahvaltida ekmek yerine kepekli gâleta yiyorum .Ama güzel bir kahvaltı yapıyorum.Bal ,kaymak, tereyağı,reçel ,salam ,yumurta vb.Hic bir şeyden kismiyorum.Sonra akşam yemeği onuda ekmeksiz ne varsa onu yiyorum.Evet biraz yavaş oluyor ama yormuyor beni.

Günaydıın bende bayadır uğramıyordum. Diyeti de boşlamıştım ve 75 kilolara çıkmıştım. Ayın 25 inde başladım tekrar ve şu an 71 e düştüm. İstikrarlı bi şekilde devam.

Herkese günaydın.Reglimin bitmesine az kaldı.Acikcasi regli zamanında hiç dikkat etmedim.Su anda yine sabah 68 çıktım.Gittim kan testleri yaptırdım.Ama her şey normal.Benim çok iyi bir diyete girmem gerek yani bu hamur adı geçen bütün türevleri bırakmam gerekli.Malesef birakadim da .Doktor senin yaptığın diyette sorun var dedi.Kesinlikle doğru.Morelimi bozmak istemiyorum.

Merhaba şu hamur türevlerinden hepimizin vazrgemesi lazım ama oluyo malsef. Geçen kış 70 den 65 e inmiştim ama yine 70 olmuşum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…