Sadece zayiflayalim

Selam kızlar, eskilerden kimler var bilmiyorum. Uzun süredir yoktum. Buradan ayrıldığımda 57 kiloydum. Şimdi 59 oldum.
Annem kanser tedavisi görüyordu. Annemle ilgilendim. Son zamanlarında hep yanındaydım.
Artık kendimi toparlamak istiyorum. (Aylardır iyi değilim)
Yeniden diyet ve spora başladım. Hedef 55.

Tekrar hoşgeldin canm geçmiş olsun annen umarım iyileşmiştir. Yeniden motive ol ve bize katıl.

Ben başladım bugün sayfamdan takip edebilirsiniz

Bu sabah 72.3 geldim gram gram gidiyor çok sıkılmadan azaltarak yiyorum bol su içmeye başladım kahvaltıda 480 kalori aldım.

Tekrar hoşgeldin canm geçmiş olsun annen umarım iyileşmiştir. Yeniden motive ol ve bize katıl.
Teşekkür ederim canım
Anneciğimi malesef kaybettim. Bunalım dönemindeyim. Üzerimden bu durumu atmak istiyorum.
İnşaALLAH eski moralimi bulabilirim. Teşekkürler tekrardan

Teşekkür ederim canım
Anneciğimi malesef kaybettim. Bunalım dönemindeyim. Üzerimden bu durumu atmak istiyorum.
İnşaALLAH eski moralimi bulabilirim. Teşekkürler tekrardan
Allah rahmet eylesin başın sağolsun hep beraber devam ederiz cnm üzme kendini

selam...:)
ben 87 den bi türlü inemedim en son 83 gördümse aldim..
3 senedir veremedim..
94 e gördüm bak..
kilom bünyelendi herade..
sıkıldım al verlerden..
olmuyor
tükendim..

selam...:)
ben 87 den bi türlü inemedim en son 83 gördümse aldim..
3 senedir veremedim..
94 e gördüm bak..
kilom bünyelendi herade..
sıkıldım al verlerden..
olmuyor
tükendim..
Üzme canını verirsin inşallah bende 1 yıldır alver aynıyım .17 kilo vermiştim bir kaç yıl önce oda bu topiklerde tekrar aldim salinca gerçekten motive olunuyor zamanla kac yaşındasın çocuğun varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…