- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Görürsün inşallah canım haftada birmi tartılıyorsunBen de devam diyete arada spor. Bakalım yarın tartılcm.Keşke 67 görebilsem
Valla ben kafama göre tartılıyorum. Bazen hergün bazen iki günde bir. Çünkü tartılmak beni daha çok gaza getiriyor cnmGörürsün inşallah canım haftada birmi tartılıyorsun
Tekrar hoşgeldin canm geçmiş olsun annen umarım iyileşmiştir. Yeniden motive ol ve bize katıl.Selam kızlar, eskilerden kimler var bilmiyorum. Uzun süredir yoktum. Buradan ayrıldığımda 57 kiloydum. Şimdi 59 oldum.
Annem kanser tedavisi görüyordu. Annemle ilgilendim. Son zamanlarında hep yanındaydım.
Artık kendimi toparlamak istiyorum. (Aylardır iyi değilim)
Yeniden diyet ve spora başladım. Hedef 55.
Ben başladım bugün sayfamdan takip edebilirsinizEvet arkadaşlar benimle beraber burada birbirimize destek vererek sadece zayıflamak isteyenlerin yanımda olmasını istiyorum.Takim kurmak ,mecburi yazı yazmak vs. KURAL yok .Sadece zayıflamak için birbirimizin fikir alışverişleri var .İsteyen buyursun gelsin .Ben zayıflamak için sadece akşam yemeği yemiyorum.Hamur, tatlı ,makarna,pilav,ekmek bunları yemiyorum.Hergun 1 saat yürüyüş yapıyorum.Sizlerde neler yaptığınızı benimle paylaşabilirsiniz.TAKİM KURALLARİ sevmeyenler buyursun gelsin .Bekliyorum hanımlar.
Hoşgeldin.Ben başladım bugün sayfamdan takip edebilirsiniz
Bu arada açlık su diyeti yapmıştım. İkinciye başlıyorum. Merak edenler bakabilir. Tabiki 21 gün boyunca paylaşıcamHoşgeldin.Gelişmelerden bizi de haberdar et cnm
Aynen bende öyle yapıyorum canim:)Valla ben kafama göre tartılıyorum. Bazen hergün bazen iki günde bir. Çünkü tartılmak beni daha çok gaza getiriyor cnm
Teşekkür ederim canımTekrar hoşgeldin canm geçmiş olsun annen umarım iyileşmiştir. Yeniden motive ol ve bize katıl.
O nasıl oluyor kızBu arada açlık su diyeti yapmıştım. İkinciye başlıyorum. Merak edenler bakabilir. Tabiki 21 gün boyunca paylaşıcam ☺
Bende şimdi kendime karnabahar kısırı yaptım ve tıkabasa yedim.Bu sabah 72.3 geldim gram gram gidiyor çok sıkılmadan azaltarak yiyorum bol su içmeye başladım kahvaltıda 480 kalori aldım.
Allah rahmet eylesin başın sağolsunTeşekkür ederim canım
Anneciğimi malesef kaybettim.Bunalım dönemindeyim. Üzerimden bu durumu atmak istiyorum.
İnşaALLAH eski moralimi bulabilirim. Teşekkürler tekrardan
Karnabahar kisirimi ilk defa duydum nette varmı tarifi bende bugün ne yapsam diye düşünüyorumBende şimdi kendime karnabahar kısırı yaptım ve tıkabasa yedim.Keşke daha önce yapsaymışım ya
Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim.Allah rahmet eylesin başın sağolsunhep beraber devam ederiz cnm üzme kendini
selam...:)Valla bıkkınlık geldi bu kilolardan .Hayır sanki korumaya geçmiş gibiyim ne veriyorum ne alıyorum.Bugunden itibaren tamamen aç kalmayı yemek nedir yemiycem.Hep böyle sıvı elma ne bileyim.Ufak tefek şeyler yiyecem.Yok gitmiyor olmuyor.Sinir oldum artık.Takildim 67 de ayda 1 kilo gitti sadece .Hafta sonu sinirlendim .Ne kadar börek var yedimSonra dedim bu böyle olmaz.En iyisi aç kalmak dedim.Bakalim birde aç kalayım nasıl olucak.
Basın sağolsun Allah rahmet eylesin .Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim.
Üzme canını verirsin inşallah bende 1 yıldır alver aynıyım .17 kilo vermiştim bir kaç yıl önce oda bu topiklerde tekrar aldim salincaselam...:)
ben 87 den bi türlü inemedim en son 83 gördümse aldim..
3 senedir veremedim..
94 e gördüm bak..
kilom bünyelendi herade..
sıkıldım al verlerden..
olmuyor
tükendim..
Allah razı olsun teşekkür ederimBasın sağolsun Allah rahmet eylesin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?