Sadece zayiflayalim

Ben 17 kg verdim. İsteyince ve azmedince insan başarır. Yani ince ve sağlıklı bir bedenden önemli mi pastalar, tatlılar bence değil. Zayıflık=Sağlık= Güzellik=Mutluluk
Maşllah ya Allah bizede nasib etsin☺Aynn hiç önemli değil ama akşama kadar evde olunca her gün temizlik vs.kan şekeri düşünce bi dalış oluyor dışarıda çıkamıyorum 1 saat yürüyüş falan yapım diyorum olmuyor

Leslie yapabilirsin evde ben birazdan yapacağım. Dün akşam 2 saat yaptım. Bu akşam da bir saat.

Uzun zamandır tatlı yemiyorum.Simdi bir tane elma yedim .O kadar haydi ki sanki baklava yedim hemen su içtim .Aslı var sanırım 21 gün şeker yememenin.

Baktım leslie ilk defa duymuştum yarın başlayayım. Ya birde ilk günler ondan mı kan şekerim bayaa düşüyor bayılcak hale geliyorum ara öğün yapmama rağmen siz de de oldumu
Bunye alışana kadar normal.. mide küçüldü mu , artık yasamazsin öyle sorunlar

Baktım leslie ilk defa duymuştum yarın başlayayım. Ya birde ilk günler ondan mı kan şekerim bayaa düşüyor bayılcak hale geliyorum ara öğün yapmama rağmen siz de de oldumu
Diyete baslamadan önce istersen kan tahlilleri ne baktır.Saglik çok önemli ben yaptirmistim.Gerci migren için tedavi olduğumda tüm testlerimi yaptırdım.İlk başlarda oluyor tabi şekerin düşüyor .Ama meyve bunu çok güzel atlatmaya yardımcı oluyor.Diyet yapman için bence sadece ve sadece istemem ve sabır gostermen gerek .Çünkü bende aşırı tatlıya duskundum .Aylardır tatlı yememeye özen gösterdim.Arada bazen çok nadir kaçamak yaptım ama tekrar diyetine devam ettim .

Günaydın kahvaltıda yarım simit, 3 yeşil zeytin yedim. Ara öğün için de elma getirdim yanımda 10.30da onu yerim. Öğlen sadece çorba içmeyi düşünüyorum. Akşama da daha düşünmedim bakalım belki meyve ile geçiştiririm. Dün çok istikrarlı idim. Önümde profiterol yendi ama yemedim.

Günaydınlar. Ben kahvaltı yapmadım öğleye de kahvaltılık getirdim haşlanmış yumurta falan. Akşama da bulgur pilavı ve yanında bi yemek düşünüyorum. Bugün spor da yok bunlar yeter o yüzden
Kahvaltıyı atlamamaya çalış bence. Az da olsa ye. Genelde kahvaltıya çok önem verir diyetisyenler de. En iyisi kahvaltıyı sıkı yapıp sonra azaltarak gitmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…