Maşllah ya Allah bizede nasib etsin☺Aynn hiç önemli değil ama akşama kadar evde olunca her gün temizlik vs.kan şekeri düşünce bi dalış oluyor dışarıda çıkamıyorum 1 saat yürüyüş falan yapım diyorum olmuyorBen 17 kg verdim. İsteyince ve azmedince insan başarır. Yani ince ve sağlıklı bir bedenden önemli mi pastalar, tatlılar bence değil. Zayıflık=Sağlık= Güzellik=Mutluluk
Leslie yapabilirsin evde ben birazdan yapacağım. Dün akşam 2 saat yaptım. Bu akşam da bir saat.Maşllah ya Allah bizede nasib etsin☺Aynn hiç önemli değil ama akşama kadar evde olunca her gün temizlik vs.kan şekeri düşünce bi dalış oluyor dışarıda çıkamıyorum 1 saat yürüyüş falan yapım diyorum olmuyor
SuperKızlar o zaman cuma sabah tartılıp kilolarınızı söyleyin yapalım listeyi ona göre de her hafta karşılaştırırız. Sizden cuma haber bekliyorum
Ya bu Leslie nin indirme programı var mı..Görüşürüz ben Leslie yapayım.
Baktım leslie ilk defa duymuştumGörüşürüz ben Leslie yapayım.
Bunye alışana kadar normal.. mide küçüldü mu , artık yasamazsin öyle sorunlarBaktım leslie ilk defa duymuştumyarın başlayayım. Ya birde ilk günler ondan mı kan şekerim bayaa düşüyor bayılcak hale geliyorum ara öğün yapmama rağmen siz de de oldumu
Diyete baslamadan önce istersen kan tahlilleri ne baktır.Saglik çok önemli ben yaptirmistim.Gerci migren için tedavi olduğumda tüm testlerimi yaptırdım.İlk başlarda oluyor tabi şekerin düşüyor .Ama meyve bunu çok güzel atlatmaya yardımcı oluyor.Diyet yapman için bence sadece ve sadece istemem ve sabır gostermen gerek .Çünkü bende aşırı tatlıya duskundum .Aylardır tatlı yememeye özen gösterdim.Arada bazen çok nadir kaçamak yaptım ama tekrar diyetine devam ettim .Baktım leslie ilk defa duymuştumyarın başlayayım. Ya birde ilk günler ondan mı kan şekerim bayaa düşüyor bayılcak hale geliyorum ara öğün yapmama rağmen siz de de oldumu
Biz bu cabalarimizi zayıfladıkça sonrada yapsak hayatta kilo almayizLeslie yaptım 80 dakika.Bugünkü görev de tamamŞimdi çay keyfi yapıyorum sade çay
Kahvaltıyı atlamamaya çalış bence. Az da olsa ye. Genelde kahvaltıya çok önem verir diyetisyenler de. En iyisi kahvaltıyı sıkı yapıp sonra azaltarak gitmek.Günaydınlar. Ben kahvaltı yapmadım öğleye de kahvaltılık getirdim haşlanmış yumurta falan. Akşama da bulgur pilavı ve yanında bi yemek düşünüyorum. Bugün spor da yok bunlar yeter o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?