Sadece zayiflayalim

Çok geçmiş olsun canım .

Pes etmek asla yok 60 larida gorucez inşallah .Kaçamak yapsak bile ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi devam edicem insallah

Kizlarrrrr havuz zamanına kadar 60 kilo olmam lazım valla tiksinsemde o tavukları yiycem .Biraz daha kilo verdikten sonra bol kıyafetlerimi belediye kontenyirina koyucam .Hiç öyle kilo alırsam giyerim demiycem.Artik çok dikkat etmek istiyorum.Simdi sadece 5 kilom olmuş olsaydı çok bitmiş korumaya gecmistim.Ama kilo çok olunca hemen verilmiyor.66 kiloda obezite sınıfından çıkıyorum .Zaten boyum kısa şişmanlık hiç yakışmıyor.Offfff offf o kadar derslerim var ki .Kafayı kiloya yakmaktan ders çalışamaz oldum .İnat oldum kilolarla ama gidecek bu kilolar.

Hepimiz inat olduk. Alırken ne de kolay almıştım. Ama vericez inşallah. Eşim bu görüştüğümüzde zayıflamışsın dedi hemen farketti. Bi daha nisanda görüşcez o zamana kadar biraz daha vermek istiyorum bi de sıkılaşmak. Bakalım artık

İnşallah benimkide öyle zatiflamissin der.Bizimde bir dahaki görüşmemiz temmuz .Zaten temmuzda görevi bitiyor tamamen gelicek inşallah bakalım artık hayırlısı.Ben bu sefer kilo almamak için valla geleni yapicam .Baktım 3 kilo fazlalığı var hemen diyete basliycam .Öyle daha kolay olur.Cok kilo zor gidiyor .

Akşam yemegimi yedim, çayımı içtim..
Az önce sporumu yaptım , 150mekik ve diğer hareketler,
Yoğurt kürümüde yedim.. 3lt de su içtim..
Vallahi şu da çok iyi gidiyorum maşaallah bana.. önceden hiç su içmedim..
Bakalım sabah ne kadar gitmiş olacak..

Günaydın kuaföre gittim ama saçımı boyatmadım o yüzden eve gelince 30 dk Leslie bi de 40 dk eliptik bisiklet çevirdim. Bir de gün boyu yürüyünce toplamda 12500 adım atmışım. Sabah da erken kalktım yarım saate yakın Leslie yapıp duşumu aldım. Ama bunca çabaya tartıldım sabah ve maalesef çok bir değişiklik yok.
Kilom 66.5

Yediklerimede sanırım vücudun alıştı.Benimde öyle takılmıştı .Biraz programı değiştiren mi acaba

Yediklerimede sanırım vücudun alıştı.Benimde öyle takılmıştı .Biraz programı değiştiren mi acaba
Ya ne bileyim sporumu da yapıyorum. Az da yiyorum. Ekmek yemiyorum. En geç akşam 7ye kadar yemeğimi yiyorum. Sonra sadece su ve çay. Dün gece elma, limonlu, tarçınlı çayımı yaptım gece yatmadan bir fincan içtim. Sabah da içtim kahvaltı öncesi bir fincan. Yanıma aldım yarım litre de gün içinde içmeye. Sporu arttıracağım. Zaten az yiyorum. Sabah akşam yapacağım spor.

Zaten 6olarda zor gidiyo ama bence de vücudun alışmış olabilir. Sporu arttırıp diyetini değiştirsen hızlanır sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…